Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sadece alışkanlık olmuş işte balım.. Bunu yok etmen lazım.. Akşam erken bırakıyosun ama dimi?
Emzirdiğin için böyle oluyor belki ama akşam erken bıraktığın için sıkıntı olmaz sana..
Evetcanim kurtulmam lazim o aliskanliktan aksam esim gec gelecekse 18.00da birakiyrm erken gelecekse 19.00 da birakiyrm yeme isini nasil sence kuzum

Merhaba;
29/11/2018 MENÜM

Sabah:1 yumurta ,3 zeytin,bir dilim untad tam buğday ekmeği(7,00)

ara:1 kivi

öğlen:1 kepçe yayla çorbası

ara:1 yumurta haşlanmış( inanılmaz acıkmıştım ve en doyurucu ve 75 kalori diye bunu tercih ettim)

akşam:siyez buğdaylı çorba yanında pancar turşusu ev yapımı iki dilim (19,40)

ara:3 adet haşlanmış kestane (ekmek yemeğim için ekmek hakkımın yerine yedim)

kızlar bu çorbaya benim hiç bişey yemeyen aşırı iştahsız yavrum bile bayıldı kesinlikle tavsiye ediyorum, hemen tarif paylaşayım yapmak isterseniz ayrıca vitamin deposu:)

bir su bardağı siyez buğdayını(normal buğday da olabilir ama ben siyezi çok seviyorum) haşlayın iyice açılsın, bir kapta bir kase yoğurt bir yumurta ve bir tatlı kaşığı siyez unu(normal unda olabilir)iyice çubuk blenderla çekin, içine iki bardak ılık su dökün kaynamaya bırakın, önceden hazırlamış olduğunuz ilikli kemik suyundan bir bardak dökün ve içine haşlanmış buğdayları atın, 20 dakika kaynatın, ayrı bi kapta, bir parça tereyağı biraz zeytinyağı atın ısıtın ve içine sadece bol miktarda nane ve bol miktarda varsa dağ kekiği tercihiniz olsun, yemyeşil olacak şekilde yakmadan indirin ve kaynamış olan çorbanın içine cooos yapıp dökün çorbanızın üzeri yeşil olacak, hakikaten çok beğendim, yoğurtlu çorba gibi sadece biraz daha besleyici kızlar.Tavsiye ederim.

güzel bi gününüz olsun

Evetcanim kurtulmam lazim o aliskanliktan aksam esim gec gelecekse 18.00da birakiyrm erken gelecekse 19.00 da birakiyrm yeme isini nasil sence kuzum
Menülerini yazarken emzirdiğini ve menü saatler ini yaz balım. Ona göre yorum yapalım.
Emzirdiğin için akşam bırakma saatini normal diyorum.

Çorba güzelmiş gerçekten..

Akşam yeme saatini beğenmedim sadece.. Özellikle akşam sonrası arayı.

aynen canım ben de kestane olayını beğenmedim çook haklısın:) bir daha dikkat edeceğim inşallah irademe daha bi sahip olacağım.
Mesela akşam çok güzel bişii pişti ama çok geç. Hemen sabaha ayır. Sabah ye..
Akşam cıss..
Ne kadar erkene çekersek akşam menüsünü ve ne kadar fakir tutarsak, o kadar güzel, kolay, hızlı veririz, o pis, iğrenç, korkunç kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…