Katılabilirsin canım. Hoşgeldin.Bende katilmak istiyorum ne yapmam lazim
Canım öğün saatlerini de yazarmısın?
Guzel bir menü olmuş. Suda fena diyil aslinda ama kac kiloydun sen?
Evetcanim kurtulmam lazim o aliskanliktan aksam esim gec gelecekse 18.00da birakiyrm erken gelecekse 19.00 da birakiyrm yeme isini nasil sence kuzumSadece alışkanlık olmuş işte balım.. Bunu yok etmen lazım.. Akşam erken bırakıyosun ama dimi?
Emzirdiğin için böyle oluyor belki ama akşam erken bıraktığın için sıkıntı olmaz sana..
Menülerini yazarken emzirdiğini ve menü saatler ini yaz balım. Ona göre yorum yapalım.Evetcanim kurtulmam lazim o aliskanliktan aksam esim gec gelecekse 18.00da birakiyrm erken gelecekse 19.00 da birakiyrm yeme isini nasil sence kuzum
Evet şekerim.. HoşgeldinTakım arkadasi araniyor mu hala
Çorba güzelmiş gerçekten..Merhaba;
29/11/2018 MENÜM
Sabah:1 yumurta ,3 zeytin,bir dilim untad tam buğday ekmeği(7,00)
ara:1 kivi
öğlen:1 kepçe yayla çorbası
ara:1 yumurta haşlanmış( inanılmaz acıkmıştım ve en doyurucu ve 75 kalori diye bunu tercih ettim)
akşam:siyez buğdaylı çorba yanında pancar turşusu ev yapımı iki dilim (19,40)
ara:3 adet haşlanmış kestane (ekmek yemeğim için ekmek hakkımın yerine yedim)
kızlar bu çorbaya benim hiç bişey yemeyen aşırı iştahsız yavrum bile bayıldı kesinlikle tavsiye ediyorum, hemen tarif paylaşayım yapmak isterseniz ayrıca vitamin deposu:)
bir su bardağı siyez buğdayını(normal buğday da olabilir ama ben siyezi çok seviyorum) haşlayın iyice açılsın, bir kapta bir kase yoğurt bir yumurta ve bir tatlı kaşığı siyez unu(normal unda olabilir)iyice çubuk blenderla çekin, içine iki bardak ılık su dökün kaynamaya bırakın, önceden hazırlamış olduğunuz ilikli kemik suyundan bir bardak dökün ve içine haşlanmış buğdayları atın, 20 dakika kaynatın, ayrı bi kapta, bir parça tereyağı biraz zeytinyağı atın ısıtın ve içine sadece bol miktarda nane ve bol miktarda varsa dağ kekiği tercihiniz olsun, yemyeşil olacak şekilde yakmadan indirin ve kaynamış olan çorbanın içine cooos yapıp dökün çorbanızın üzeri yeşil olacak, hakikaten çok beğendim, yoğurtlu çorba gibi sadece biraz daha besleyici kızlar.Tavsiye ederim.
güzel bi gününüz olsun
Hos buldum o zamanEvet şekerim.. Hoşgeldin
Hoş geldiniz aramıza :)Hos buldum o zaman
Buyrun efendim:) hoş geldiniz :)Beni de alsaniza aranıza.. :):)
Hosbuldum.. ❤Buyrun efendim:) hoş geldiniz :)
Hoş buldum :)Hoş geldiniz aramıza :)
Çorba güzelmiş gerçekten..
Akşam yeme saatini beğenmedim sadece.. Özellikle akşam sonrası arayı.
E alalım tabii..Beni de alsaniza aranıza.. :):)
Mesela akşam çok güzel bişii pişti ama çok geç. Hemen sabaha ayır. Sabah ye..aynen canım ben de kestane olayını beğenmedim çook haklısın:) bir daha dikkat edeceğim inşallah irademe daha bi sahip olacağım.
Akşam yemeklerini bi önceki akşam hazırla bebiş..kızlar iyi akşamlar eve doğru gideceğim yolum uzun, daha yemek yapacağım hepinize güzel ve kalorisiz akşam yemekleri diliyorum