Ben gittiğim yerlerde bile wc aradım. Eve dönene kadar hiç olmazdı normalde.Bende sürekli tuvaletteyim canm demekki ödem yapmışz ya bugün resmen tuvaletten çıkmadım yani
Ayy ne güzel yazmışsın.. Çok heveslendim.
69 u göremeyen ben 50 li rakamlar için heveslendim düşün yani
Evt yaaa eşim yekerken bende çayla bir avuç aldım ve pişmanda oldumAkşam menüsü kaçta yendi ve akşam sonrası o ara nedir öyle
Nasl yani öğlen 12den sonra bidaha yemedin miMenü
Sabah 9:00
Yarım kaşarlı gözleme
1 peynirli poğaça
1 dilim kek
2 kupa kekik çayı
Ara 11:00
1 fincan sade kahve
Öğle 12:00
1 dilim sucuk
1 çatal yumurta
Bikaçtane fıstık ve üzüm
1 bardak çay
Su
2,5 litre
Spor
1 saat yürüyüş
100 ip
Kitap
Beyaz
Akşam akşam aklıma fıstık getirdin. Az kalsın şeytana uyuyodum.Evt yaaa eşim yekerken bende çayla bir avuç aldım ve pişmanda oldumya of buara çok yemeye başladm azaltmam lazm sizde diyince iyice utandım şimdi koşu bandına çıkıp 20 dakika yürüdüm şimdi
Tartıda 3 kilo fazla görmek canımNasl yani öğlen 12den sonra bidaha yemedin minasl durabiliyorsun iştah kesmek için yaptğn bir şey var mı?
Bu saatten sonra yeme canm dayanamassan anca yoğurt olurAkşam akşam aklıma fıstık getirdin. Az kalsın şeytana uyuyodum.
Açım ben yaa
Oooffff yaaa sorma napıcaz yaa bıktm vallaTartıda 3 kilo fazla görmek canımkaç gündür agopun kör kazı gibi yiyordum, gördüm zurnanın son deliğini
Yok yemicem canımBu saatten sonra yeme canm dayanamassan anca yoğurt olur
Hoşgeldin canım..Merhaba iyi aksamlar gruba davrtiniz hala gecerli minacaba ben dunden bu zamana hiv girmedigim icin yeni gordum davetinizi
Hoşgeldin canm yakın zaman da kan değerlerine baktırmadıysan önce onlara bir baktır istersen D3,B12,Demir vs. Kilo için çok önemli tabi şeker,insilün direnci filan da önemli kilo vermeyi zorlaştran seyler ve sağlık açısından da önemli canm.Hosbulduk tesekkur ederimadim gizem 28 yasindayim 163 boyum sabah tartildim guncel kilom 101 olmus 2 cocugum var emziriyorum cocuklugumdan beri diyrtteyim sıkıntısı icindeyim ama sadece bu dusunceyle kendimi bunaltiyoru .adam akilli diyet spor yapmiyorum yaotigim donedonemler oldu cok guzel kilolar verdim 20 verdim akdim 28 verdm aldim 16 verdim aldim artik canima tak etti bu yo-yo sendromundan insallah kendime adamakilli duzen oturtup ucunu birakmamaya calisacam tesekkur ederederim beni araniza aaaldiginiz icin
Hosbulduk tesekkur ederim canim baktirdim hepsi iyi cok sukur benim tek engelim istanbul bogazindan buyuk bogazim tutamiyorun bir turlu gecen yil cok guzel kilo veryrd 16 kilo grmisti ki hamile oldugumu ogrendim cok sukur hamileliklerimde cok kilo almiyrm 12 kilo aldim sadece dogumda 10 kilosu gitti baba ssadece +2 kalmisti ama emzieirken cok aldim ben 90la hamile kaldim 102 ile doguma grdim 92 ile dogumdan ciktim suan 101 kiloyum dogum yapali 8.5 ay olduHoşgeldin canm yakın zaman da kan değerlerine baktırmadıysan önce onlara bir baktır istersen D3,B12,Demir vs. Kilo için çok önemli tabi şeker,insilün direnci filan da önemli kilo vermeyi zorlaştran seyler ve sağlık açısından da önemli canm.
Hosgeldin aramiza :)Hosbulduk tesekkur ederimadim gizem 28 yasindayim 163 boyum sabah tartildim guncel kilom 101 olmus 2 cocugum var emziriyorum cocuklugumdan beri diyrtteyim sıkıntısı icindeyim ama sadece bu dusunceyle kendimi bunaltiyoru .adam akilli diyet spor yapmiyorum yaotigim donedonemler oldu cok guzel kilolar verdim 20 verdim akdim 28 verdm aldim 16 verdim aldim artik canima tak etti bu yo-yo sendromundan insallah kendime adamakilli duzen oturtup ucunu birakmamaya calisacam tesekkur ederederim beni araniza aaaldiginiz icin
Canım tel no yazmanı bekliyorum hala. Özelden..
Menü
Sabah 9:00
Yarım kaşarlı gözleme
1 peynirli poğaça
1 dilim kek
2 kupa kekik çayı
Ara 11:00
1 fincan sade kahve
Öğle 12:00
1 dilim sucuk
1 çatal yumurta
Bikaçtane fıstık ve üzüm