Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım. Kekik çayı yap. Mide üşütmesine çok iyi gelir.
Hamilemisin yoksa

Ben daha yeni uyandımbu geç uyanma işini iyice abarttım.bugün zayıflama maratonumun ilk günü bakalım neler olacak.bir de nik altına güncel kilo hedef kilo nasıl yazılacak bilgi verir misiniz.
Canm sağ üst köşe profiline girdiğin yere tıkla yani (mektup resminin yanındaki insan figürüne tıklıycaksın) sonra çıkan seçeneklerden kişisel bilgilerim yazanı tıkla sonra altta özel başlık yazıyor oraya yazıcaksın ve sayfanın en altında değişiklikleri kaydet tuşuna bas bukadar

Ya ben 73 çıktım yaa şoktayım..
Canm sen 70lerden nasl 73e cktn bu havalardan şiştimi vucut ne oldu valla kafayı yiycem acayip morelim bozuldu ya sinirden miğdem bulanıyor Akrepciimmm ya biz senle 69lara gitmenin hayalini kurarken bu başımıza gelen ne ödem mi yaptk? Ne oldu?

Hayalimdeki kilo benimde 57 di ama hic o kadar zayif olmadim ne yazikki 67 olsam bana yeter umarim hedrfimize ulasiriz
Canm 57 çok zor gibi geliyorsa hedefi 62ye de cekebilirsin benim de ilk hedef 62 sonra 57lere zorliycam canm ama 62 yi veririz yani 10 kilo sonuçta verilir ve 62lerde de insan baya iyi duruyor hadi sende 62 yap hedefi veririz birlikte bak ben de yavaş veriyorm insülin direncim var ama vazgecmek yok başarıcaz

Sen verirsin o kadar canim ama ben 13 yasinda gordum en son 62 kiloyu, bu ara durma noktasindayim 10 kiloyuda zor verdim 3 aya ama cok isderim 62 olmayi, umarim basaririz, bide benim emzirme durumumda var sadice anne sutuyle besleniyor kizim,

Cuma 58.7
Güncel kilo 57.0
Hastaliktan herhalde yoksa 3 gune bu kadar zayiflamam imkansiz. Pek birsey yiyemiyorum. :/

aynen canım d3 vitaminim çok düşük o kilo vermeyi azaltıyormuş, bakalım yeni diyetimle yanınızdayım:) benim bazal metabolizma hızım inan o kadar düşük ki anlatamam, tiroid olmayınca mahvoluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…