- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Canm sağ üst köşe profiline girdiğin yere tıkla yani (mektup resminin yanındaki insan figürüne tıklıycaksın) sonra çıkan seçeneklerden kişisel bilgilerim yazanı tıkla sonra altta özel başlık yazıyor oraya yazıcaksın ve sayfanın en altında değişiklikleri kaydet tuşuna bas bukadar
Canm emzirme de vucut her gün spor yapmış gibi kalori yakıyormuş daha iyi verirsin ben emzirmede verdiğmi bidaha veremedim 80e çıkmıstim dogmda düşün yani ama emzirmede yanına spor ve dietle 67ye kadar cok rahat inmişdm ama emzirmey biraktm ve 67yide altını da bidaha göremedim canm daha veremedim bide yazn oteller tatiller falan filan yavas yavas 70lerin uzeri cıktm sonra da 72 zorlayn 68 arası gidip geldim hep bende enson 5 yıl once hamileligmi ögrendigimde 62idim ama hala inancm var yani tekrar 62 olucam hatta onun önceside 58 idim evlenirken filan 57-58 dim canm ona bile zorlarsam inebilirim diyorum neden olmasn sayfada 50 kilo bile veren var bide dedigm gibi şuan emzirmede sen daha şanslısın emzirme bıraklıncas metobolizma yavaşlıyor benden daha hızlı vericeksin bak gőrSen verirsin o kadar canim ama ben 13 yasinda gordum en son 62 kiloyu, bu ara durma noktasindayim 10 kiloyuda zor verdim 3 aya ama cok isderim 62 olmayi, umarim basaririz, bide benim emzirme durumumda var sadice anne sutuyle besleniyor kizim,
Nedemek canm benim hem biz de gördükce hevesleniriz giden 20 kiloyuhay çok yaşa arkadaşım , nasıl yazılır bilmiyodum bende sonunda yazdım:)
inslh ya ama kahvaltı sonra sı sürekli tuvalete çıktm ondan umutlandm şimdi insalh ödemdir ve atıyorumdur diyeödem olabilir mi canım
inslh ya ama kahvaltı sonra sı sürekli tuvalete çıktm ondan umutlandm şimdi insalh ödemdir ve atıyorumdur diye
Ay gercekden inşalar 50 lılı rakamları goruruzCanm emzirme de vucut her gün spor yapmış gibi kalori yakıyormuş daha iyi verirsin ben emzirmede verdiğmi bidaha veremedim 80e çıkmıstim dogmda düşün yani ama emzirmede yanına spor ve dietle 67ye kadar cok rahat inmişdm ama emzirmey biraktm ve 67yide altını da bidaha göremedim canm daha veremedim bide yazn oteller tatiller falan filan yavas yavas 70lerin uzeri cıktm sonra da 72 zorlayn 68 arası gidip geldim hep bende enson 5 yıl once hamileligmi ögrendigimde 62idim ama hala inancm var yani tekrar 62 olucam hatta onun önceside 58 idim evlenirken filan 57-58 dim canm ona bile zorlarsam inebilirim diyorum neden olmasn sayfada 50 kilo bile veren var bide dedigm gibi şuan emzirmede sen daha şanslısın emzirme bıraklıncas metobolizma yavaşlıyor benden daha hızlı vericeksin bak gőr
Ya sormaCanmsen 70lerden nasl 73e cktn bu havalardan şiştimi vucut ne oldu valla kafayı yiycem acayip morelim bozuldu ya sinirden miğdem bulanıyor Akrepciimmm ya biz senle 69lara gitmenin hayalini kurarken bu başımıza gelen ne ödem mi yaptk? Ne oldu?
Başarıcaz, başarmalıyızCanm 57 çok zor gibi geliyorsa hedefi 62ye de cekebilirsin benim de ilk hedef 62 sonra 57lere zorliycam canm ama 62 yi veririz yani 10 kilo sonuçta verilir ve 62lerde de insan baya iyi duruyorhadi sende 62 yap hedefi veririz birlikte bak ben de yavaş veriyorm insülin direncim var ama vazgecmek yok başarıcaz
Emzirirken daha kolay verirsin canımSen verirsin o kadar canim ama ben 13 yasinda gordum en son 62 kiloyu, bu ara durma noktasindayim 10 kiloyuda zor verdim 3 aya ama cok isderim 62 olmayi, umarim basaririz, bide benim emzirme durumumda var sadice anne sutuyle besleniyor kizim,
Ada çayımı yudumluyorum şimdi ve sabahtan bu yana acaip ödem atıyorum.. Sanki su tutmuş vücudum.Ne oldu size boylecumaya kadar atin odemlerinizi
Ooo maşallah canımCuma 58.7
Güncel kilo 57.0
Hastaliktan herhalde yoksa 3 gune bu kadar zayiflamam imkansiz. Pek birsey yiyemiyorum. :/
Canım tel no yazmanı bekliyorum hala. Özelden..aynen canım d3 vitaminim çok düşük o kilo vermeyi azaltıyormuş, bakalım yeni diyetimle yanınızdayım:) benim bazal metabolizma hızım inan o kadar düşük ki anlatamam, tiroid olmayınca mahvoluyor insan
İp topiğim de var. Oraya da yazarsınsağol canım bi ip alayım kendime decatlondan:)
Bende sürekli tuvaletteyim canm demekki ödem yapmışz ya bugün resmen tuvaletten çıkmadım yaniAda çayımı yudumluyorum şimdi ve sabahtan bu yana acaip ödem atıyorum.. Sanki su tutmuş vücudum.
Başarıcaz, başarmalıyız
Ayy ne güzel yazmışsın.. Çok heveslendim.Canm emzirme de vucut her gün spor yapmış gibi kalori yakıyormuş daha iyi verirsin ben emzirmede verdiğmi bidaha veremedim 80e çıkmıstim dogmda düşün yani ama emzirmede yanına spor ve dietle 67ye kadar cok rahat inmişdm ama emzirmey biraktm ve 67yide altını da bidaha göremedim canm daha veremedim bide yazn oteller tatiller falan filan yavas yavas 70lerin uzeri cıktm sonra da 72 zorlayn 68 arası gidip geldim hep bende enson 5 yıl once hamileligmi ögrendigimde 62idim ama hala inancm var yani tekrar 62 olucam hatta onun önceside 58 idim evlenirken filan 57-58 dim canm ona bile zorlarsam inebilirim diyorum neden olmasn sayfada 50 kilo bile veren var bide dedigm gibi şuan emzirmede sen daha şanslısın emzirme bıraklıncas metobolizma yavaşlıyor benden daha hızlı vericeksin bak gőr
Ben de aynı oldum.. Cumaya kadar gitsin tüm artılarinslh ya ama kahvaltı sonra sı sürekli tuvalete çıktm ondan umutlandm şimdi insalh ödemdir ve atıyorumdur diye
Akşam menüsü kaçta yendi ve akşam sonrası o ara nedir öyleKahvaltı: omlet,peynir,domates,biber
Ara:200ml sűt,bir ceviz, 6-7kuru üzüm
Oğlen: ot kavurması, yoğurt
Ara: 1avokado,yarım muz,1 mandalin
Akşam: mantar, 2servis kaşığı pilav,brokoli
Ara (20:00) =çay,bir avuç yer fıstığı
Hadi sizin menülerde gelsin kızlar
Evet evet görelim 50 li rakamlarıAy gercekden inşalar 50 lılı rakamları goruruz