Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hay çok yaşa arkadaşım , nasıl yazılır bilmiyodum bende sonunda yazdım:)

Sen verirsin o kadar canim ama ben 13 yasinda gordum en son 62 kiloyu, bu ara durma noktasindayim 10 kiloyuda zor verdim 3 aya ama cok isderim 62 olmayi, umarim basaririz, bide benim emzirme durumumda var sadice anne sutuyle besleniyor kizim,
Canm emzirme de vucut her gün spor yapmış gibi kalori yakıyormuş daha iyi verirsin ben emzirmede verdiğmi bidaha veremedim 80e çıkmıstim dogmda düşün yani ama emzirmede yanına spor ve dietle 67ye kadar cok rahat inmişdm ama emzirmey biraktm ve 67yide altını da bidaha göremedim canm daha veremedim bide yazn oteller tatiller falan filan yavas yavas 70lerin uzeri cıktm sonra da 72 zorlayn 68 arası gidip geldim hep bende enson 5 yıl once hamileligmi ögrendigimde 62idim ama hala inancm var yani tekrar 62 olucam hatta onun önceside 58 idim evlenirken filan 57-58 dim canm ona bile zorlarsam inebilirim diyorum neden olmasn sayfada 50 kilo bile veren var bide dedigm gibi şuan emzirmede sen daha şanslısın emzirme bıraklıncas metobolizma yavaşlıyor benden daha hızlı vericeksin bak gőr

Kahvaltı: omlet,peynir,domates,biber

Ara:200ml sűt,bir ceviz, 6-7kuru üzüm

Oğlen: ot kavurması, yoğurt

Ara: 1avokado,yarım muz,1 mandalin

Akşam: mantar, 2servis kaşığı pilav,brokoli

Ara (20:00) =çay,bir avuç yer fıstığı

Hadi sizin menülerde gelsin kızlar

Ay gercekden inşalar 50 lılı rakamları goruruz

Ya sorma 69 u neden göremedim hala yaa

Başarıcaz, başarmalıyız

Sen verirsin o kadar canim ama ben 13 yasinda gordum en son 62 kiloyu, bu ara durma noktasindayim 10 kiloyuda zor verdim 3 aya ama cok isderim 62 olmayi, umarim basaririz, bide benim emzirme durumumda var sadice anne sutuyle besleniyor kizim,
Emzirirken daha kolay verirsin canım

Ayy ne güzel yazmışsın.. Çok heveslendim.

69 u göremeyen ben 50 li rakamlar için heveslendim düşün yani

Akşam menüsü kaçta yendi ve akşam sonrası o ara nedir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…