- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar bende yeni geldim. Kusura bakmayın dün misafirlikteydim kendimi tanıtamadımBen 25 yaşındayım şuanki hedefim 15 kg vermek . 8 buçuk aylık bir bebeğim var ve emziriyorum doğumda 12 kilo aldım doğum sonrası 3 kilom kalmıştı ama ben onu vermek yerine 3 kg daha aldım Ama ben uzun süreli diyetlere dayanamıyorum bu yüzden 5 günlük 10 günlük diyetlerle kendimi kandırıyorum hoş ona bile dayanamıyorum orası ayrı İnşallah sayenizde uzun süre diyet yapabilirim
Estağfurullah canımtamam canım yeni gördüm hemen yazıyorum kusura bakma:)
Kahvaltı olarak tükettimdi canım.. Yani evde ne varsa işte..hem gözleme hem poğaça yemeyeydin iyiydi, aslında menünde çok kalorili bişey yok canım sadece hamur işini çıkarsan çok fark eder diye düşünüyorum, bir tencere yemeği veya ızgara tarzı bişey eklesen kilo vermen hızlanabilir.
Akşamı geç yemişsin canım.26/11/2018 menüm:
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, bir yumurta, 3 zeytin (09,00)
ara:1 erik
öğlen:yumurta salatası(2 yumurtadan yapıldı) yağsız(12,30)
ara:1 kivi
akşam:1 tabak etli limonlu bamya yemeği, bir dilim tam buğday ekmeği, bir kase yeşillik tere roka(19,15)
ara:1 bardak tarçınlı süt(20,45)
2,5 litre su, iki bardak yeşil çay içtim, dün spor yapamadım sadece 25 dakika yürüdüm
İnşallah canım zayıf biri olmayı cok isdiyorumEmzirirken daha kolay verirsin canım
Hosbulduk tesekkur ederimHosgeldin aramiza :)
Akşamı geç yemişsin canım.
Su az
Spor az
Ve kitap yok
Sana güveniyorumDün tartıya cıkdım 72,7. 700 gram almişim. Cumaya kadar 700 grami vericem. Soz verıyorum.
Tarçın daha mantıklı..kıjlaar napıyorsunuz :)
eve gidip kendime iki dilim muz, bir bardak yarım yağlı süt ve tarçın ve bi ince dilim incirle smothie yapmak için saatleri sayıyorum, tavsiye ederim nefis oluyoo, tarçın yerine kakao da atabilirsiniz ama o zaman inciri koymayın bence..
Tarçın daha mantıklı..
Kan şekerini düzenler..
Afiyet olsun canım.
Bence bugünden başla yazmaya.. Daha bi işler beynine, doğruyu yapma isteği.Ben bugunu hic hic yazmayim insallah yarin sabah yuruyuse yaslayacam saglikli beslneme olayimda yarindan itibaren basyalayacak insallah oolur mu