- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
Hos buldum hemen bakıyorum.Hoşgeldin canm ilk sayfada kurallar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum hemen bakıyorum.Hoşgeldin canm ilk sayfada kurallar var
Geçmiş olsun canm okadar düşük kalori sağlıksz diye biliyorum ama işin uzmanları daha doğru yönlendirir tabi ben 1000kal altına inmek önerilmiyor diye 1000kaloriyi yi gecmemeye çalşyorum canm magnezyum halsizliğe iyi geliyor mineral depolarn bosalms olabilir vucut kiloyla birlikte daha fazla magbezyum atiyor cunki özel diyetisyenler de genelde mutlaka magnezyum takviyesi veriyorlarIyi akşamlar kızlar inanılmaz bir mide ağrısı çekiyorum benim midemde yara var, artık ne dokundu bilmiyorum stresten de olabilir iş arkadasimla bir sorun yaşadım hakikaten çok sevdiğim bir insandır, biraz ona taktım sanırım, neyse artık hayırlısı olsun, cumartesi günü doktora gittim endokrin bölümüne tüm sonuclarim yarına çıkacak , yeni bir kilo kontrol programi uygulamak için diyetisyen e de gitmeyi düşünüyorum, tamam ben bayağı bir öğrendim aslında ama ciddi bir desteğe ihtiyacım var, çünkü doktor şöyle dedi gökyüzü bu kiloları 1 ayda almadın nedir bu acele metabolizman yavaşladı bunu hızlandırmak için spor şart dedi, ben de onu düşünüyorum acaba ne yapacağım birincisi çok tembelim ikincisi çok yorgunum küçük bebeğim var, Bazal metabolizma hizimi arttırmak lazimmis ve de 600 kaloriyi gecmeyecek bir protein diyeyi düşünüyorum, tabi bu benim fikrim bakalım diyetisyen ne diyecek.. hayirli akşamlar
Canm bir de aktif olarak günde 5 msj atarsan 15.gün listeye giriyorsun cumaları tartı günü bende daha listeye girmedim bende 72lerdeym canmHos buldum hemen bakıyorum.
Hosbulduk cnm ♡tekrar hoşgeldin süpersin bende biran once tekrar 60lı kilolara gelmek istiyoryum daha 58e kadar yolum var hep beraber incelicez inslh
Amin darısı başımaHosbulduk cnm ♡
İnşallah gelıcez 50li rakamlarıda gorucez yakın zamanda ♡
Senin hedefin kac. Boyun kacCanm bir de aktif olarak günde 5 msj atarsan 15.gün listeye giriyorsun cumaları tartı günü bende daha listeye girmedim bende 72lerdeym canm
Boy 1.62 canm hedef 58-59 civarı 57ye kadar olabilirSenin hedefin kac. Boyun kac
Yeşil çayBitki çayı için öneriniz varmı
Evet katılabilirsinTa
kıma katıla bilirmiyim
Tamam canım doğru yerdesin. Hoşgeldin öncelikle..Bende katilmak isdiyorum. 6 agustosta doğum yapdın doğum oncesi kilom 87 kg dı doğum sonrası 82kg oldum sadı 5 kılo gıtmışdı. Şimdi 72 kıloyum 165 cm boy. 67 kg olmak isdiyorum ama emzirdiğim için ağır diyet yapmadan yavaş yavaş zayıflıyorum.
Geçmiş olsun tatlım.. Spor olarak ip atlamanı öneririm..Iyi akşamlar kızlar inanılmaz bir mide ağrısı çekiyorum benim midemde yara var, artık ne dokundu bilmiyorum stresten de olabilir iş arkadasimla bir sorun yaşadım hakikaten çok sevdiğim bir insandır, biraz ona taktım sanırım, neyse artık hayırlısı olsun, cumartesi günü doktora gittim endokrin bölümüne tüm sonuclarim yarına çıkacak , yeni bir kilo kontrol programi uygulamak için diyetisyen e de gitmeyi düşünüyorum, tamam ben bayağı bir öğrendim aslında ama ciddi bir desteğe ihtiyacım var, çünkü doktor şöyle dedi gökyüzü bu kiloları 1 ayda almadın nedir bu acele metabolizman yavaşladı bunu hızlandırmak için spor şart dedi, ben de onu düşünüyorum acaba ne yapacağım birincisi çok tembelim ikincisi çok yorgunum küçük bebeğim var, Bazal metabolizma hizimi arttırmak lazimmis ve de 600 kaloriyi gecmeyecek bir protein diyeyi düşünüyorum, tabi bu benim fikrim bakalım diyetisyen ne diyecek.. hayirli akşamlar
Uyandımmm
İyiyim canım teşekkür ederim .nasıl gidiyor zayıflama maratonuAa hoşgeldin canım.
İyiyim sen nasılsın?
Geçmiş olsun canmGünaydın.Kac gundur uğrayamıyorum.Biraz sorunlarım vardı. Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgeldiniz.Bir kaç gündür doğru dürüst hiçbirşey yiyemedim. Hastalığımdan dolayı.Özür dilerim ne yediysem hep çıkardım. Midemi üşütmüşüm. Toparlaniyorum yavas yavas çok şukur. Pazartesi olmuş haberim yok :/ Gidip tartilayim. :)