- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 28
Bugün menumu yazayım ozaman gıremıorum uZun zamandr kusura bakma cnm ancak girebldmnasıl bakıcam menulerıne acaba
Teşekkürler cnm bundan sonra sık girmeye calısıcam inşallahöncelikle tebrikler arkadaşım ben seni okuyup azmine hayran kalmıştım nerdeyse 50 kilo vermişsin seni gördükce motive olur yapabilecegimizi iyice inaniriz diyordum ama geldiğimden beri seni hiç göremedim nerelerdesin ?diyete devam ediyormusun? Güncel kilon kaç oldu?
Teşekkürler cnm bundan sonra sık girmeye calısıcam inşallah
Tabiki istersek yapamıcamız hıc brsey yok ♡
Enson kılom 64 daha tartlmadm yarın tartılıcam yıne. Yazarım :)
Tabiki diyete aynen devam bırakmak yok kaçamak yok
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
597. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 8. Takım ==> 0,630
2. ==> 13. Takım ==> 0,580
3. ==> 2. Takım ==> 0,470
BİREYSEL DERECELER
1. ==> @Pembegomlek ==> 2,14 (6.tk)
2. ==>mavimli ==> 2,08 (8.tk)
3. ==>ada81 ==> 1,51 (13.tk)
ETAP SONUNCUSU
==>> @dtcf =>> -3,5 (4.tk)
Kesinlikle canım.tekrar hoşgeldin süpersin bende biran once tekrar 60lı kilolara gelmek istiyoryum daha 58e kadar yolum var hep beraber incelicez inslh
Sanki görsek gerisi daha rahat ilerliycek ama hala 70lerde olmak insanı stres yapıyor tartı takılıp kalıyor sankiKesinlikle canım.
6 lı rakamları ne kadar görmek istedikçe uzaklaşıyor sanki.
Bir aydır kıyısındayım ama göremedim henüz..
Şımarıklığım tavan yaptı sanırım
Yok ben diyet yapmıyorum aslında.Sanki görsek gerisi daha rahat ilerliycek ama hala 70lerde olmak insanı stres yapıyor tartı takılıp kalıyor sankisen daha yakınsın ama bence haftaya göreceksin ooofff diyet yapıp bırakmakdan vücut artık direnç gösteriyor
Ooo çok güzelmiş sende benim gibi aslında bir nevi vucudu belli bir sure aç bırakma metodunu uyguluyorsun ne güzelYok ben diyet yapmıyorum aslında.
Benim sırrım ikindi ezanı ile yeme işlemini bırakmak, akşam protein içeceğim ve ip ve kitap..
Son 1 aydır baya bi bocaladım ve şaşırdım.
Şimdi toparlanma zamanı..
Hemen şimdi..