Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*** 2. Takım 597. Etap***

Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 71 / / / %)
Ece_ce( 64,8 / / / %)
_happy_mom_( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)

2. Takım ortalaması: %

Günaydın kızlar;
Akrepcim, ben eğitim için ara ara yurtdışına çıkıyorum o araya denk geldi günaydın demem :) menülerimi de günlük paylaşacağım, gece yazamadım çok yorgundum yoldan geldim..Birde smothie yaptım kendime yorgun yorgun.
Guruba geleli iki hafta olacak,

başlangıç kilom , 102,9 kg
83,84,85 bandında gidip gelirken bu guruba başladım
bugünkü kilom 81,00 kg
hedef kilom :60
boy:1,76
umarım hepimiz sağlıkla zayıflarız

sevgiler

19/11/2018 menüm:

2 zeytin, haşlanmış yumurta, bir dilim kepekli ekmek
öğlen:
lahanalı ton balığı salatası
akşam:
mercimek çorbası

ara:biraz beyaz leblebi, 1 greyfurt

20/11/2018

5 zeytin, haşlanmış yumurta, 1dilim kepekli ekmek,lor peyniri
öğlen:brokolili tavuk göğsü ,ayran

akşam:sulu köfte

ara:greyfurt ve dut kurusu

21/11/2018
sabah:haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmek
5 zeytin

öğlen:3 adet mercimek köfte, bir ayran

akşam:etli bamya

ara :greyfurt ve süt

22/11/2018:
sabah:1 yumurta ve kepek ekmeği,2 ızgara zeytin

öğlen:ızgara çipura ve brokoli

akşam: izmir köfte minik bir kase ve yoğurt

ara:1 greyfurt bi portakal, 1mandalina

şu meyveden kurtulabilsem keşke , artık bugünden itiraben kendime yasak koyuyorum kızlar , çok iradeli yapıyorum gelip meyvede takılıyorum, çok tehlikeli imiş bu kadar meyve yemek direk kilo

2,5 litre suyum sabit,2 fincan sade türk kahvem sabit, 1 yeşil çay sabit, yapıyorum sonuç ne olacak ..Cumanız hayır olsun , sevgileer

Muhteşem yaa 80leri terk etmene 2 kilo kalmş bu boyla sen manken gibi olucaksn maşallah arkadaşm 23kilo gitmiş muhteşem azim

Muhteşem yaa 80leri terk etmene 2 kilo kalmş bu boyla sen manken gibi olucaksn maşallah arkadaşm 23kilo gitmiş muhteşem azim

İnşallah canım ya inan bir kurtulsam yüklerimden o kadar rahatlıcam ki, ne aldığım üzerime oluyo istediğim gibi, ne giydiğim içime siniyor, eşimle aynı kilodayım :) Şuan boydan dolayı kurtarıyorum , ama ben artık bi gram yağa bile tahammül edemiyorum, Ocak ayından beri çabalıyorum, yalnız benim metabolizmam aşırı yavaş bunu endokrin doktorum bile söyledi tiroidlerim yok çünkü ameliyatla alındı, inan dedi ki gokyuzu sen zayıfladıysan herkes zayıflar kimse yemiyorum ama yarıyor demesin dedi:) 850 kalori alıyorum günde, bunu daha da düşürüp iyice bi sporla desteklemem lazım, bu ikinci bölüm artık ne yapmam gerekiyorsa yapacağım , senin de desteklerini bekliyorum canım,bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Selam kızlar bu aralar hic gelemedim zor zamanlar gecirdim ama niyahet evime gelebildim kan testi pozitif cıktı hamileligim dogru yani o yüzden artık devam edemigcem ama hamilelikten sonra doğum kilolarını atmaya gelirim inşallah kabul ederseniz :))
Kilo durumum:
Gecen hafta: 64.8
Bugun: 64.5
Fark: -300gr

Bu aralar cok iştahsızım okadar az yememe rağmen eksi az sebebi belli belkide :)

Ellssa kaptanım beni bilgilendirirmisin konuyla ilğili

Tebrik ediyorum.Sag salim al kucagina bebeyini .

Canım geldiğin tarihi istiyorum ve geçen hafta cuma kaçtın. Benim yazdığım gibi sıra ile yazarmısın?

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun.
Hamile iken takımda olman doğru değil. Bu hafta ayrılıyoruz ama takıma hep beklerim. Bebişi kucağına al sağlıcakla, gelirsin yine.
İlk çocuk mu?

*** 2. Takım 597. Etap***

Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 71 / / / %)
Ece_ce( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%) Hamilelik nedeni ile ayrıldı
_happy_mom_( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)

2. Takım ortalaması: %

Canm 16/8 diyetini bir arastrsana herkes muthis etki gormus canm üstelik ben BBS deki bendoktorum da bu deneyini izledim deneklerde muthis sonuclar aldilar canm hicbirseyi degistirmeden sadece aksam yemegini az öne alp sabah kaltisini da az geçe alip birbirine yaklastrman yetiyor okadaar 8 saat istedigin diyetini ve öğűnű devam et sadece 16 saat bir şey yeme baslayp bitirme saati de senin elinde sadece 8/16 olmasi yeterli e akşam yemegiden sonra sadece çay,su,bitki çayı,kahve içebilirsin canım kalorisiz içecekler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…