Geçmiş olsun canım. Vücut ısını yükseltecek bişiler iç.Çok fena üşütmüşüm her yerim dökülüyor.
Kendime cezam hazır.. Sizden de bekliyorumKaptan 2 haftadır sabitsin .kaptani cezalandirmak gerek.
Tebrikler canım.Geçen hafta 58.7
Güncel kilo 58.2
Fark -500
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım. Vücut ısını yükseltecek bişiler iç.
Ozur dilerim unutdum. Kusura bakma :/Tebrikler canım.
Bidahaya listeye ekle olurmu?. Şimdi ben ekledim.
Senin hedef kaçtı?
50Tebrikler canım.
Bidahaya listeye ekle olurmu?. Şimdi ben ekledim.
Senin hedef kaçtı?
Tebrikler canmGeçen hafta 58.7
Güncel kilo 58.2
Fark -500
Günaydın kızlar;
Akrepcim, ben eğitim için ara ara yurtdışına çıkıyorum o araya denk geldi günaydın demem :) menülerimi de günlük paylaşacağım, gece yazamadım çok yorgundum yoldan geldim..Birde smothie yaptım kendime yorgun yorgun.
Guruba geleli iki hafta olacak,
başlangıç kilom , 102,9 kg
83,84,85 bandında gidip gelirken bu guruba başladım
bugünkü kilom 81,00 kg
hedef kilom :60
boy:1,76
umarım hepimiz sağlıkla zayıflarız
sevgiler
Muhteşem yaa 80leri terk etmene 2 kilo kalmş bu boyla sen manken gibi olucaksn maşallah arkadaşm 23kilo gitmiş muhteşem azim
Tebrikler canmaayyy 58ler hayalimdesin şuan /QUOTE]
Tesekkur ederim :) insallah darisi basina :)
Tebrik ediyorum.Sag salim al kucagina bebeyini .Selam kızlar bu aralar hic gelemedim zor zamanlar gecirdim ama niyahet evime gelebildim kan testi pozitif cıktı hamileligim dogru yani o yüzden artık devam edemigcem ama hamilelikten sonra doğum kilolarını atmaya gelirim inşallah kabul ederseniz :))
Kilo durumum:
Gecen hafta: 64.8
Bugun: 64.5
Fark: -300gr
Bu aralar cok iştahsızım okadar az yememe rağmen eksi az sebebi belli belkide :)
Ellssa kaptanım beni bilgilendirirmisin konuyla ilğili
Canım geldiğin tarihi istiyorum ve geçen hafta cuma kaçtın. Benim yazdığım gibi sıra ile yazarmısın?Günaydın kızlar;
Akrepcim, ben eğitim için ara ara yurtdışına çıkıyorum o araya denk geldi günaydın demem :) menülerimi de günlük paylaşacağım, gece yazamadım çok yorgundum yoldan geldim..Birde smothie yaptım kendime yorgun yorgun.
Guruba geleli iki hafta olacak,
başlangıç kilom , 102,9 kg
83,84,85 bandında gidip gelirken bu guruba başladım
bugünkü kilom 81,00 kg
hedef kilom :60
boy:1,76
umarım hepimiz sağlıkla zayıflarız
sevgiler
Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun.Selam kızlar bu aralar hic gelemedim zor zamanlar gecirdim ama niyahet evime gelebildim kan testi pozitif cıktı hamileligim dogru yani o yüzden artık devam edemigcem ama hamilelikten sonra doğum kilolarını atmaya gelirim inşallah kabul ederseniz :))
Kilo durumum:
Gecen hafta: 64.8
Bugun: 64.5
Fark: -300gr
Bu aralar cok iştahsızım okadar az yememe rağmen eksi az sebebi belli belkide :)
Ellssa kaptanım beni bilgilendirirmisin konuyla ilğili
Canım geldiğin tarihi istiyorum ve geçen hafta cuma kaçtın. Benim yazdığım gibi sıra ile yazarmısın?
Canm 16/8 diyetini bir arastrsana herkes muthis etki gormus canm üstelik ben BBS deki bendoktorum da bu deneyini izledim deneklerde muthis sonuclar aldilar canm hicbirseyi degistirmeden sadece aksam yemegini az öne alp sabah kaltisini da az geçe alip birbirine yaklastrman yetiyor okadaarİnşallah canım ya inan bir kurtulsam yüklerimden o kadar rahatlıcam ki, ne aldığım üzerime oluyo istediğim gibi, ne giydiğim içime siniyor, eşimle aynı kilodayım :) Şuan boydan dolayı kurtarıyorum , ama ben artık bi gram yağa bile tahammül edemiyorum, Ocak ayından beri çabalıyorum, yalnız benim metabolizmam aşırı yavaş bunu endokrin doktorum bile söyledi tiroidlerim yok çünkü ameliyatla alındı, inan dedi ki gokyuzu sen zayıfladıysan herkes zayıflar kimse yemiyorum ama yarıyor demesin dedi:) 850 kalori alıyorum günde, bunu daha da düşürüp iyice bi sporla desteklemem lazım, bu ikinci bölüm artık ne yapmam gerekiyorsa yapacağım , senin de desteklerini bekliyorum canım,bana yardımcı olursanız çok sevinirim