- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
80 lere merdiven dayamışken, 70 i gördüm bu şekilde.Ooo çok güzelmiş sende benim gibi aslında bir nevi vucudu belli bir sure aç bırakma metodunu uyguluyorsun ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 lere merdiven dayamışken, 70 i gördüm bu şekilde.Ooo çok güzelmiş sende benim gibi aslında bir nevi vucudu belli bir sure aç bırakma metodunu uyguluyorsun ne güzel
Harika valla tebrik ederim80 lere merdiven dayamışken, 70 i gördüm bu şekilde.
Teşekkürler kaptanımEki Görüntüle 2209021
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
Kaptanım haftanın hedeflerine listeye girmeyen arkadaşlarımızı da yazsak daha iyi motive oluruz gibi ne dersiniz?Eveeet sıra geldii haftanın hedeflerineeee
2. Takım 598. Etap hedefleri
nihaaal 70,4 teen 69.9
@_happy_mom_ 58,2 deen
G gokyuzundekiturna 81 deen
Ellssa 70,4 teen 70 eeeeee
İsteyen eklesin demiştim ama istek olmadı.Kaptanım haftanın hedeflerine listeye girmeyen arkadaşlarımızı da yazsak daha iyi motive oluruz gibi ne dersiniz?
Eveeet sıra geldii haftanın hedeflerineeee
2. Takım 598. Etap hedefleri
nihaaal 70,4 teen 69.9
@_happy_mom_ 58,2 deen
G gokyuzundekiturna 81 deen
Ellssa 70,4 teen 70 eeeeee
@Mirafatos 72.7 den 71.9 a
GünaydınHerkese günaydııııınnnnn
Musmutlu ve kaçamaksız pazarlar olsun
Aa hoşgeldin canım.İyi günler arkadaşlar .Burda son kilolarımı vermiştim bir uğramak istedim
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Şimdi 52 kiloyum sadece spor yapıyorum
Sizler nasılsınız ?
Kaptanım sen nasılsın ?
Hoşgeldin canım.Grubunuza ben de katılmak istiyorum ama bu işler nasıl olur hiç bilmiyorum.boyum 167 kilom 77.
kıma katıla bilirmiyimYine kaldık 2 kişi canım.
Bende katilmak isdiyorum. 6 agustosta doğum yapdın doğum oncesi kilom 87 kg dı doğum sonrası 82kg oldum sadı 5 kılo gıtmışdı. Şimdi 72 kıloyum 165 cm boy. 67 kg olmak isdiyorum ama emzirdiğim için ağır diyet yapmadan yavaş yavaş zayıflıyorum.Hoşgeldin canım.
Kurallarımız ilk saufamızda.
Deneme süremiz 15 gün..
Birlikte güzel kilo verelim inşallah
Hoşgeldin canm ilk sayfada kurallar varBende katilmak isdiyorum. 6 agustosta doğum yapdın doğum oncesi kilom 87 kg dı doğum sonrası 82kg oldum sadı 5 kılo gıtmışdı. Şimdi 72 kıloyum 165 cm boy. 67 kg olmak isdiyorum ama emzirdiğim için ağır diyet yapmadan yavaş yavaş zayıflıyorum.