- 6 Kasım 2015
- 704
- 2.088
- 63
- 38
Canım ilaç verdi bir ay kullanacağız, bakalım acelesi yok zaten.Tedavi verdimi peki?
Olur inşallah canım. 15 tatişde yaptırırsın artık. Ya da hafta sonu tatilinde felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilaç verdi bir ay kullanacağız, bakalım acelesi yok zaten.Tedavi verdimi peki?
Olur inşallah canım. 15 tatişde yaptırırsın artık. Ya da hafta sonu tatilinde felan
Geçmiş olsun canım.Canım ilaç verdi bir ay kullanacağız, bakalım acelesi yok zaten.
Canım yazdım geldi miGeçmiş olsun canım.
Telini yazarmısın özelden?
Geldi geldi..Canım yazdım geldi mi
Tebrikler canım.Günaydın herkes. ilk bildirim benden gelsin o halde
Takıma geliş tarihi: 9/08/2018
Takıma geliş kilosu: 79
31.08.2018 : 78.8
07.09.2018 : 77.7
14.09.2018 : 76.5
Hedef kilo: 58
tam olarak hedef yakalanmıştır kaptanım. 2. hedef hedefin aşılması idi fakat bu noktada tuzlu çekirdekler ket vurdu. pazartesi tartısındaki farkı bekliyorum.
bu arada önümüzdeki hafta için hedefim: 75
Tebrikler canımKilo bildirimi
Takıma geliş kilom 02.09.2018 Pazar
Pazar günü 88.900
07.09.2018 Cuma
86.400
Pazartesi : 85.800
Bugün: 83.500
Hedefe ulaşılmıştır :) önümüzdeki cumaya hedef 81.500
Hoşgeldin canımAkrep kaptanim beni hatirladinmi eskiden senin tkimindaydim sonra izne ayrildim bak tanimiyorum deme ben adanali facebokta seni takip ediyorum kaptanimmmm
Kavuruyorum yulafi serpiyorum üstüne çıtır çıtır seviyorum ben yulafi her türlüYulafla keten tohumunu öyle kuru kuru mu yedin
Saol canım kaptanımTebrikler canım
Vc cıkmadıysan ve regl oncesıyse rahat 1 kılo fark eder cnm fazladır merak edme reglden sonra farkı görürsünSelam kızlar
Geçen cuma kilom 73.5
Bu gün 73
Yarım kg gözüküyor regl dönemindeyim hic salata yemedim oda kötü etkiledi beni biraz kabızlık oldu. inşallah daha fazla vermişimdir yaa.
Kavuruyorum yulafi serpiyorum üstüne çıtır çıtır seviyorum ben yulafi her türlü
Supersın bırazdaha dıkkat edıp sporu arttırsan 1kılo gıderdı :)Günaydin ve Hayirli cumalar, daha iyisi olabillirdi ama bu hafta biraz kötü gecti benim icin haftaya daha sıkı tutcam
Gecen Cuma: 66.2
Güncel: 65.7
Fark: -500gr
Ayy hadi inşallah .sağol canım:)Vc cıkmadıysan ve regl oncesıyse rahat 1 kılo fark eder cnm fazladır merak edme reglden sonra farkı görürsün
Amin rica ederim cnm :)Ayy hadi inşallah .sağol canım:)