kızlarrrrrr.........
merhaba aydasu geldıııııııııııııııııı
anam bır enerjı doluyum bır enerjı doluyum sormayın gıtsın
ya da sorun ya...
tanımayan arkadaslar ıcın ben aydasu takımın ılk yerlılerınden ve mezunlarından:))
sıngıngım, sılvısım, koceılım, tarıkım...
cok ozledım hepınızı ya....
bakın bu delı kız ne dıcek
malum kış bitti, havalar ısındı, bahar geldı, kışlıklar çıktı, göbüşler de ortaya çıktı
en son kısa gırdıgımızde ve mezun oldugumda 59 kıloydum bılıyorsunuz lakin, oturarak calısmak, spora kışın vakit ayıramamak derken kışı çok da zararlı olmayan 2 kıloyla atlattım ama yıne de utanarak söylüyorum kı karsınıza61 kılo olarak cıktım, boyum 167.
şimdiiiiiiiii
ben dusundum tasındım ve bıraz daha kılo vermek ıstedıgıme karar verdım
hedefımı suan netlestırememekle bırlıkte en az 57 olmak ıstıorum bu 56/55 de olabılır ama biçimsiz zayılarım dıye korkuyorum cunku üst kısmım altıma göre daha ince
göğüs 88 bel 71 basense 90 yanı altım sağlam:))
eger ustumden degıl de alttan verırsem ne ala
sımdı ben ya yasal yollardan alın yanınaza ya da kapıda yatarım
saka bır yana mezun oldugum ıcın tekrardan karneydı falan ugrastırır ıznınız olursa ben de bi köşede sessiz sessiz (hiç inanmayın:)) illegal olarak aranıza donmek ısterım lıstede adım bulunmasa da bıldırım yapmak yedıklerımı paylaşmak isterım usulca:))
mesela illegal çalışmalarım balşıyorrrrrrrr
07.30: 2 dılım kepek ekmegı, 40 gr peynır, domates, 5 zeytın, şekersız cay
10.00: 1 bardak süt
12.00: 4 kasık koftelı patates yemegı, 2 kasık erişte, 2 kepce corba
14.30: 1 havuc
17.00: 1 küçük muz
19.00: ızgara balık, bol salata, 1 dılım kepek ekmegı
bol su+ yuruyus bandımda 35 dakıka yurudum veee tükkanı kapadım bugun:))
iş yerınde oglen yemegımı elımden geldıgınce duzenlı yemege calısıyorum, ara ogunlerım de mumkun oldugunca paket tarzı oluyor ye at misali...
ole işte nilgün ablaaaa, silvisssssımmm, koceılıcccımmm, tarıkımmm ve dıger ıkıncı takım cıtırları
not: 8 ay kadar vucudumu dınlendırdım ve verdıgım kıloya alıstırdım sımdı bıraz daha verebılrım artık
hepınıze tatlı ruyalar
not 2: askerımın gelmesıne 47 gun kaldı:)