- 29 Nisan 2008
- 216
- 4
- 38
kızlar hiç yazasım yok,takım zaten kayıplarda yinegünde ancak iki öğün yiyebilyorum doalyısıyla çok yiyorum.zaman olayını bi türlü ayarlayamadım eskiden herşey nekadar da güzeldi. bu gün kahvlatıda peyinr çay ve omlet yedim birazcıkta erik marmelatı akşam yemeği olarkata kebak yemeği ve yoğurt yedim aralarda bi yerdede 1 simit yedim spor olayım hala yok bu giidşle hiç bir yere varmıycam.
acaip yoğun bi haftasonu geçirdim
ayrıca oğlum 26 martta 1 yaşına bastı tam hedefim bu tarihe kadar 68 olmakdı olmadı ama yaklaştım en azından diet adına berbat bi hafta sonu oldu
pazar günü alış verişe gittim indirimlerden faydalandım biraz inanamadım ama 40 beden oldu aman yarabbi 46 dan sonra 40 müthiş bi duguydu mağazada çalışan kızlar bedenimi sorunca 40 diyebilmek ama 40 oldum diye bırakmış değilim 38e kadar inicem inşallah
şimdi yine düzene girdi hayatım yoğun geçen 3 günün sonunda neyse kızlar oğlum ağlıyor gelirim yine
.bu arada didiciğim diyabet hastası olman ve yediklerine dikkat etmen çok güzel. ablamda diyabet hastası fakat hem kilolu hemde hiç dikkat etmiyor.valla azmine hayran oldum.dilerim istediğin kiloya ulaşırsın
didi cim insülin kullanılan diyebet türnden mi yoksa sadece beslenmene dikkat mi etmen gerekiyo?
Dididididididi soğan suyunun faydasını görüyormusun??Nekadar zamandır içiyorsun??
40 beden oldu aman yarabbi 46 dan sonra 40 müthiş bi duguydu mağazada çalışan kızlar bedenimi sorunca 40 diyebilmek
ama 40 oldum diye bırakmış değilim 38e kadar inicem inşallah
şimdi yine düzene girdi hayatım yoğun geçen 3 günün sonunda neyse kızlar oğlum ağlıyor gelirim yine
Ben geldimmmdelikafadulden özlediniz beni itiraf edinsırnaşık şey
Son 5-6 gündür çok karamsardım. Başımdaki işleri toparladım ama çok sıkıldım tabi sıkıldıkça yedim. Uykum gelmesin diye gece boyu önüme ne gelirse içtim. Tabi hepsi kalori deposu.. Uzun zamandır kendime çok dikkat ediyordum. Midem çok ufalmıştı, pantalonlarımın belleri bol geliyordu. Sadece son 5 gündür eskiye nazaran çok yiyoru, içiyorum ve rejim yapmıyorum herşey başa döndü. senağlamaKeşke kiloları almak gibi vermekte kolay olsaydı. Ama bu sefer inatlaşacağım kendimle 1 nisan Çarşamba günü itibariyle sahalara kaldığım yerden devam edeceğim..Yeni bir ayın başlangıçı benim içinde iyi olur diye düşündüm. Bu sefer vücudumla inatlaşacağım çünkü artık erteleyebileceğim bir vaktim yok.Çok üzgünüm çoook Tatile gitmeme 2 ayım kaldı. Bu yüzden eşim bile yediklerine dikkat etmeye başladı.Bu akşam 4 km. boyunca koştum. En azından yediklerimi eriteyim diye. Yarında yüzeceğim ve1 nisan sabahı tartılıp bomba gibi geliyorum. hihoyyyt
Yazdıklarınızı okuyup geliyorum. Gündeme uzak kalmayayım, buralardayım....naniknanik
Silvişim hala yoğunluğun devam ediyormu?? Oyüzdenmi oturtamadın beslenme düzenini? Karamsarlık yok başaracağız busefer arkadaşım….Sloganımız belli LOOSE WEIGHT -KEEP IT OF -LOOK YOUNGER -LIVE LONGER (Bayıldım buna megilarada bestesini yaptımı tamamdır..:lepi:
Hastalanmışsın ben yokken geçmiş olsun…Şimdi ilgilensem aradaki açığı kapatsam…
inşaallah bende nisan ayını yeni bi başlangıç olarak kabul etmek istiyorum.
bende sziler soracaktım zayıflamaya yardımcı neşler yapıyorsunuz.sonuç aldığınız yöntemleri yazar mısınız diye,ilk cevabı kocaeli vermiş oldu.krom hapı işe yarıyor demek.peki .şu 5 bir yerde çayları falan kullanan var mı?
Selam kizlar
ben ayni devam iste birazda hergun duzenli yapamasamda yuruyus bakalim gitmeden mutlaka ogrenmek istiyorum kilomu.Sizede yazarim mutlaka.Singingcim nerelerde ins. hersey yolundadir.Kocaeli sende donmussun uzulme verirsin almissan bile oonca kilo verdin.Silviyacim sende salma sakin artik kurtulalim bu dertten insaallah birlikte.Handemi tebrik ederim canim ben 3 yilda daha yeni sigiyorum eski kiyafetlerime.Kizlar hepinizi opuyorum selamlar.
kızlar merhaba,
gazetede okuduğum bir yazı önce sorunlarınızı halledin sonra kilo verin yoksa eski halinize dönersiniz tarzındaydı. bu yüzden sorunlar ve sorular üzerinde yoğunlaştım. şu an takıma hiç bir faydam yok ama sizlerin yazıları ile kafam dağılıyor motive olmam kolaylaşıyor.
tabi ancak bu kadar olabiliyorum.
neyse gecen sene nisan ayı itibarı ile başladığımı hatırlıyor moralimi bozmamaya çalışıyorum.
ama evet hedefe ulaşmak lazım. kızlar kilo verenleri dietine güzel devam edenleri kutluyor.bizede nasip etmesi,ni diliyorum herkesi okuyamadım. burdayım burda olmalıyım.sloganı tuttum.
herkesi öptüm
bugün de diyet için berbat bir gündü
dün taş düşürdüm
bugün öglene kadar aç bir şekilde hastanedeydim
gelince de simit falan yedim
artık mecburen günde 3 lt su içmem gerekiyormuş:)))))