Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
megilaracığım valla işten eve gelipte yemek yapmak yemek o kadar zevkli geliyorki evde yediğim bir parça ekmek bile bana çok lezzetli geliyor. bu arada 83ten 69 kiloya nasıl inebildin valla bravo. bende bundan 1 ay önce 83 kiloydum fakat ben seninkadar veremem herhalde
ben de uye olmak istiyorum arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bir kız annesiyimmm hamile kalmadan once 64 kilo idim 1,73 boyum 90 kilo ile giirdim doguma şimdi 74 kiloyum yardım edin nolur sizin desteginizle zayıflarım işallahhh hazirana kadar kilo vermek istiyorum 60 veye 63 ne olur yardım edin şu ekmek illeti cok tatlı geliyoooo bırakamadım 1 dilimde olsa yiyorummm cvp bekliyorummmm sizden
kızlarrrrrr.........
merhaba aydasu geldıııııııııııııııııı
anam bır enerjı doluyum bır enerjı doluyum sormayın gıtsın
ya da sorun ya...
tanımayan arkadaslar ıcın ben aydasu takımın ılk yerlılerınden ve mezunlarından:))
sıngıngım, sılvısım, koceılım, tarıkım...
cok ozledım hepınızı ya....
bakın bu delı kız ne dıcek
malum kış bitti, havalar ısındı, bahar geldı, kışlıklar çıktı, göbüşler de ortaya çıktı
en son kısa gırdıgımızde ve mezun oldugumda 59 kıloydum bılıyorsunuz lakin, oturarak calısmak, spora kışın vakit ayıramamak derken kışı çok da zararlı olmayan 2 kıloyla atlattım ama yıne de utanarak söylüyorum kı karsınıza61 kılo olarak cıktım, boyum 167.
şimdiiiiiiiii
ben dusundum tasındım ve bıraz daha kılo vermek ıstedıgıme karar verdım
hedefımı suan netlestırememekle bırlıkte en az 57 olmak ıstıorum bu 56/55 de olabılır ama biçimsiz zayılarım dıye korkuyorum cunku üst kısmım altıma göre daha ince
göğüs 88 bel 71 basense 90 yanı altım sağlam:))
eger ustumden degıl de alttan verırsem ne ala
sımdı ben ya yasal yollardan alın yanınaza ya da kapıda yatarım
saka bır yana mezun oldugum ıcın tekrardan karneydı falan ugrastırır ıznınız olursa ben de bi köşede sessiz sessiz (hiç inanmayın:)) illegal olarak aranıza donmek ısterım lıstede adım bulunmasa da bıldırım yapmak yedıklerımı paylaşmak isterım usulca:))
mesela illegal çalışmalarım balşıyorrrrrrrr
07.30: 2 dılım kepek ekmegı, 40 gr peynır, domates, 5 zeytın, şekersız cay
10.00: 1 bardak süt
12.00: 4 kasık koftelı patates yemegı, 2 kasık erişte, 2 kepce corba
14.30: 1 havuc
17.00: 1 küçük muz
19.00: ızgara balık, bol salata, 1 dılım kepek ekmegı
bol su+ yuruyus bandımda 35 dakıka yurudum veee tükkanı kapadım bugun:))
iş yerınde oglen yemegımı elımden geldıgınce duzenlı yemege calısıyorum, ara ogunlerım de mumkun oldugunca paket tarzı oluyor ye at misali...
ole işte nilgün ablaaaa, silvisssssımmm, koceılıcccımmm, tarıkımmm ve dıger ıkıncı takım cıtırları
not: 8 ay kadar vucudumu dınlendırdım ve verdıgım kıloya alıstırdım sımdı bıraz daha verebılrım artık
hepınıze tatlı ruyalar
not 2: askerımın gelmesıne 47 gun kaldı:)
iyi gecelr çıtırlar.nisan 1 başlangıç olsun dedim ama bugün bana komşum geldi.kısır yaptık e oda elmalı kurabiye yapmış.oof oof ...neyseki pekte güzel olmamış o yüzden canım pek çekmiyor.eşime bl bol verirsem ondanda kurtulurum.
silviyacım bende diyecektim ki iyiki nisan 1 pazartesi değil yoksa yine kalırdıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inşaallah bu kiloları verecez sen hiç canın sıkma.kendinden nefret etmen iyi bişey mi bilemedim şimdi belki daha iyi hırslanırsın.şahsen ben aynaya baktıkça öyle oluyorum.
yarın tartılam günü.ben oruç tutmalıyım.sahura kalkacağım.bildirimim anca akşama olur.hepiniz öpüldünüz....byby
arkadaşlar bemi almamınız aranızaaa
kızlar kilo bildirimini cuma sabah yapmıyor muyuz yaaaa???