- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
samanyolucum o doktorların hepsine çok afedersin ama yuhh demek istiyorum hatta başka şeylerde demek istiyorum ama neyse bu adamın kaç gündür ateşi düşmüyo belli bişey yani varki vüzütta bi mikrop dışarıya vuruyo tahlil filim ne gerekiyosa yap dimi canım ya hiç mi biri anlamaz nasıl doktorluktur bu anlayamıyorum valla çok geçmiş olsun canım inşallah sadece zatüredir ve ilaçlarla düzelir bunu demek bile ne kadar zor rabbim şifalar versin
samanyolum babana çok üzüldüm canım. yazık adamcağız kaç gündür çekiyor. insan bu zamana kadar nasıl anlamaz yaa. çok sinir bozucu.kötükedihüso
inşallah korktuğunuz başınıza gelmez ve bir an önce eski sağlığına kavuşur..... babacığınnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
samanyolucum bende çok üzüldüm babana çok geçmiş olsun cnm ikracımda kaptan olmak istemiyor peki arkadaşalr hesaplama yapabilen ve öncedende kaptanlık yapmş olan leyla mı var ve birde bilgisayara cok girmesi lazım bunu belirlememiz lazım kızlar
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,bende doktorlara çok kızgınım,insan sağlığına hiç değer verilmiyor,dr a gitmesek bizim hatamız dicem de tam 4 kez gittik....Dualarınız için sağolun,tek isteğim babacığımı yine eskisi gibi sağlıklı görmek...İnşaallah sadece zatürredir,kötünün iyisi.....:sinifsinif:
Bende İkranın kaptanımız olmasını istiyorum,Asim de yardımcı olur yine...opuyorumnanaktanPüsküüt keşke kabul etseydi.....