- 24 Eylül 2007
- 1.057
- 1
günaydın kızlar
bugun tartıya çıktım ve kilom tam 83,5 üstelik wcyede gitmiştim montiyi yapmıyorum bıraktım
bana iyi gelmediğini düşünüyorum ne yapıcağımı henüz bende bilmiyorum ama moralim inanılmaz bozuldu
moral bozmak yok ikracım. ben de yaşadım aynılarını. hatta senin kadar iradeli de değildim. motivasyonunu kaybetmemelisin canım. bak şimdi montiyi öğrendin. sabah ekmeğini azaltıp aralara da küçük öğünler sıkıştırıp bir süre devam et canım.monti düşük kalorili ve düşük karbonhidratlı bir diyet. birden arttırma bence. püsküüt daha iyi bilir tabii. ama ona montiyi biraz açıklamalısın. montiyi bilmediğini söylemişti çünkü.
sen vücut ölçülerini almış mıydın ikracım. acaba ölçülerde değişme var mı. yağ oranın azalıyordur belki de...
Yok canım maalesef biz yurtdısındayız ama ayın 15 inden sonra ben kesin dönüş yapıyorum hemde annemin evine:lepi:
şimdi bunu anlamadım ben bilmiyorumkismile
annemin evine deyince şöyle oldum :1shok: ama sanırım kötü bir gelişme yok :Saruboceq:
asi_bulutcum.. Az yiyerek kilo vermek sürekli olamıyor.. Sen ne kadar az yersen vücut da kendini, kalori yakma biçimini ona göre değiştiriyor.. Az ama sık yemek en güzeli.. Tıpkı senin az önceki mesajındaki mönün gibi.. Çok güzeldi içeriği.. a.s.
Bu arada "leslie" nedir? Hiç duymadım..
ara öğünleri iş yerindeyken hiç atlamam püsküütüm. sadece biraz süre uzayabilir ama evde nedense yapamıyorum. evde durduğum vakit az zaten onun için pek de önemli değil.
dün sabah ara öğünüm yoktu. onun için yapamadım. ama öğleden sonra mutlaka yaparım. gece ara öğünüm de yoktur bilmiyorumkismile
"walk at home" belki duymuşsundur. leslie sansone... aerobik gibi bişey. durduğun yerde yürür gibi hareketler yaptırıyor. benim üst bölgem problemli olduğu için ona yönelik olan partları indirdim. 45 dakika sürüyor. 3 mil yürümüş gibi etki ediyor. hızlandırılmış program benim ki. acayip ter attırıyor. hem de çok eğlenceli