baksen kaliş sultan tabuları yıkmış başka bir takıma yazıyor ..kaydirigubbakcemile3:lepi:Püsküütüm ben de süripris istiyorum zemuszemus çok beğenirim söz sempatiksalakcinni
Listeler çarptı gözüme paylaşıma bakıyordum da kaydirigubbakcemile3 Püsküütüm takımı batırmışsın yahukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhabalar 2.takım güzelleri umarım keyifler iyidiropuyorumnanaktan
Helal olsun be! Ağzından öperim seni Leylacım.. Şeniz
Bu arada mönün de güzelmiş.. Bu mısır gevreğine meyve koyma işini evdeki meyve türü uygun olur olmaz deneyecem.. Şu anda karpuz ve kiraz var bence olmaz..
Ne mutlu bana.. Bu karşılıklı oluşan bir enerji.. Ben de aynı ölçüde motive oluyorum Leylacım..
Kızlar ben bugün araları hiç tutturamadım.. İnanılmaz hareketli bir gündü.. Bırakın doğru yemekler yemeyi, su içemedim yahu.. hazır eve gelmiş ve hayattan kurtarmışken paçayı kendimle ilgileneyim biraz..
Suyumu, sporumu halledeyim.. pc başında kalırsam fena olacak.. Açım, susuzum.. :roflol: ben bir garip... lay lay looommmm
Bu hafta "bugüne kadar kim, kaç kilo verdi?" listesini hazırlıyorum..
Ayrıca takımımız için de bir hazırlığım olacak.. Bu sürpriz olacak tabii.. Bakalım beğenecek misiniz?
Herhalde en geç Pazartesiye bitirmiş olurum.. Diğer işle beraber zaman alacak çünkü..
Kendinize iyi bakın lütfen.. a.s.
Püsküütüm ben de süripris istiyorum zemuszemus çok beğenirim söz sempatiksalakcinni
Listeler çarptı gözüme paylaşıma bakıyordum da kaydirigubbakcemile3 Püsküütüm takımı batırmışsın yahukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baksen kaliş sultan tabuları yıkmış başka bir takıma yazıyor ..kaydirigubbakcemile3:lepi:
püskütüm demek sesledirmede yapıyordun bak bunu bilmİyordum . ben seni ITIR ESER'E BENZETİYORUM HER YÖNDEN BUGULU BAKIŞIN , GÖRÜNÜMÜN ,İNCELİGİN ,NEZAKETİN . ÇOK BENZETİYORUM SANIRIM SESİNİZDE AYNI TONDA YANILIYORMUYUM .?...boshayallersmile
:kedi::kedi::roflol::roflol: bende bu söze çok güldüm asimmmm yaa......doracımmmm kaydirigubbakcemile3
püsküütün sana yazdıkları çok hoştu yaaa :)
kaşık ve çatal ölçülerini kullan demiş ya :roflol:
püsküütcüm bu arada biraz kendini tanıtır mısın aklinialirimsmile
yaş kaç, çoluk çocuk vs. :kedi:
Kızlar ben bugün araları hiç tutturamadım.. ınanılmaz hareketli bir gündü.. Bırakın doğru yemekler yemeyi, su içemedim yahu.. hazır eve gelmiş ve hayattan kurtarmışken paçayı kendimle ilgileneyim biraz..
Suyumu, sporumu halledeyim.. pc başında kalırsam fena olacak.. Açım, susuzum.. :roflol: ben bir garip... lay lay looommmm
Bu hafta "bugüne kadar kim, kaç kilo verdi?" listesini hazırlıyorum..
Ayrıca takımımız için de bir hazırlığım olacak.. Bu sürpriz olacak tabii.. Bakalım beğenecek misiniz?
Herhalde en geç Pazartesiye bitirmiş olurum.. Diğer işle beraber zaman alacak çünkü..
Kendinize iyi bakın lütfen.. a.s.
4
hoş geldin kallisimiz a.s.
haftaya görün siiizzz,2. takım bomba gibi geliyooorrr:lepi:
ben de Candan Erçetine benzetiyorumboshayallersmileonun gibi hoş,kibar,becerikli...sanki karakter olarakta öyle gibi.. ya da ben öyle hayal ediyorumboshayallersmile ne zaman Candan Erçetini görsem aklıma Püsküüt geliyokaydirigubbakcemile3
Ayy nerden başlasam nasıl anlatsam.. Yaşı geç.. Sen de 88 ben diyeyim 71
Yaşı bir önyargı unsuru kabul ettiğim için üyelik bilgilerimde yazmıyorum zaten..
iş... bir sürü şey.. kendi şirketim var.. aynı zamanda kendi çapında yazarım.. gitar çalarım.. heykel yaparım.. okuma hobim bağımlılık safhasındadır.. seslendirmenlik yaparım arada.. ondansonracuma mafoldumben hah temizlik ve düzen hastasıyımdır.. çocuğum yok. hiçbir zaman çocuk sahibi olmak istemedim. Çocukken bile bebeğim yoktu.. sengözlerimebaksanab Sırf bu nedenle evlenmeyi de düşünmedim zaten.. Ta ki benim gibi çocuklardan fikren ve kalben uzak birini buldum o zaman evlendim.. Bir tane Allah bağışlasın ömrümün huzuru Bulutum var.. 7 yaşında erkek labrador köpişi.. Annemi babamı kaybettim.. :a015: Ailem dendi mi ilk sırada canım kardeşim var. Erkek, İstanbulda yaşıyor.
Aklıma ilk çırpıda gelenler bunlar.. Olmuştur umarım.. kaydirigubbakcemile2
..
Püsküütüm ben de süripris istiyorum zemuszemus çok beğenirim söz sempatiksalakcinni
2. Hafta / 1. Gün
09:50 Müsli, yoğurt
14:00 2x karışık tost, 1 bardak portakal suyu
18:00 Karpuz, peynir
20:15 Yeşil salata (içine 100 gr ıspanaklı makarna haşlayarak ekledim, 2 kişi yedik) ve köfte
22:30 Ufak bir kase kiraz, bir bardak süt
Sabah sularında gelen telefonla günüm kaydı biraz.. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım.. Umarım becermişimdir.. bilmiyorumkismile
otelde internet varmı varsa bilgisayar varmı bilmiyorum pazartesiye kadar giremiyebilirim size iyi hafta sonları diliyorum hepinizi çok seviyorum
:roflol: kaydirigubbakcemile5püsküütümm senin bu menün dağılmış haldeyse benimki nin darman dağınık olma olasılığı çok daha fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?