asi_bulutcum.. Teşekkür ederim canım.. :kedi: hakikaten de kilo kimseye yakışmıyor.. Bana kızmayın ama ben zayıflığı da kimseye yakıştıramıyorum.. zemuszemus Orta karar iyidir.. yerimseniben Seni anlıyorum.. Psikoloji herşeyi olduğu gibi kilo verme sürecini de olumsuz etkiliyor.. Dilerim bir an önce öncelikle keyfin sonra da diyet iraden geri döner..
zeynepbeyza hoş geldin.. a.s. İraden daim olsun, sağlıklı zayıflamalar dilerim..
samanyolucum, hem bisikler hem spor harikasın canım :lepi: Olumsuz düşünme, inşallah az da olsa kilo vermişsindir..
Leylacım..Oğluna geçmiş olsun.. Corn Flakes içine meyve doğrama fikrine de bayıldım.. yerimseniben Annen demek ki daha çok vuruyormuş poposunu duvara :roflol: Benimki çıkıktır çünkü.. :roflol: Senin 86 lık fotonu da merak ettim şimdi.. yerimseniben
Kaptanımız bugün de mi yok? :uhm: Neyse ben sorayım.. Gelince cevaplar nasıl olsa.. Ebrucum takım iç işleyişinizle ilgili kurallar var mı? Yoksa direkt serbest bir ortam mı? Bir de listede olduğu halde ortada olmayan üyeler var.. Nasıl bir tolerans uyguluyorsunuz bunu da merak ettim canım.. Bir ara zaman bulup anlatırsan sevinirim.. opuyorumnanaktan