Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya onaylamam gerekn durum nedir ki püsküt yarın baksam olmazmı
kapı çalıyo yine ya aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ebrucuğum öncelikle sana ve oğluna geçmişler olsun..
Evet asla benzemiyorum o zamanlarki halime.. Dedim ya bileğimdeki dövme olmasa kendim bile inanmam.. :roflol:
Ya bu arada bir Ebru daha mı var takımda.. Ben ebru diye yazınca karışmıyordur di mi ortalık.. Çünkü sadece sana ebru diyorum..
Bulutu sorduğun için teşekkürler canım.. Biraz rahatsız.. Karaciğer, böbrek, mantar ve alerji üst üste geldi.. Hepsinin ayrı ayrı tedavisi devam ediyor.. Abajur taktık kafasına kaşınmasın diye.. Neyse.. Buna da şükür.. geçecek bitecek inşallah..
Şu içinde "kızma" geçen bir cümle daha duyarsam o zaman kızacam haberi olsun herkesin.. :tomato:
Az önce görmemişim bu bölümünü mesajın.. Çene düşük ya, cevap verecem diye dalıp sonra da unutuyorum.. :roflol:
Duvara vurmak inceltiyor canım.. Zamanında anlamak için süfrekli ölçülüyordum ben çünkü..
Benim vurma şeklim şöyle orta bölüm ve yan bölümler olmak üzere her bölüm 100 er kez..
Ha-a inceltmek derken mucize bekleme ama işe yarıyor.. Hem de kolay.. Tv de bişey izlerken geç duvara 2 dakikada bitiyor zaten.. Ölçünü al bir ay sonra bak.. Sende işe yarayıp yaramadığını en iyi böyle anlarsın..
Önce kocaman bir merhaba....Çok teşekkür ederim kızlar beni aranıza davet ettiğiniz için..Biri bana kısaca kuralları,hedefleri ve takım mantığını açıklarsa çok sevinirim..Yükümlülüklerimi yerine getirmede ve irademe söz geçirmede kendime güvenim tam....