Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Hafta / 3. Gün Yediklerim:
09:15 1 kayısı, 2 badem, 2 ceviz
11:15 Corn Flakes ve Süt
13:20 1 yeşil elma, beyaz peynir
16:00 Ton balıklı ayberg salata, Labne light sürülmüş 2 adet wasa
18:30 1 kayısı, 1 bardak süt
*****Akşam yemeğini yememe az kaldığı için böyle hafif geçiştirdim****
20:00 1 Tabak bamya yemeği (ETSİZ), 1 kase yoğurt
*****Ben bugün bir yerde hata yapmış olmalıyım.. Nasıl açım nasıııııllllll, yarın kaloriyi yükseltelim. Aç kalmaktan hiç ama hiç hoşlanmam yerimseniben ********
22:30 1/4 kavun, beyaz peynir, leplep
Hah bir de benim yediğim leplepler beyaz kızlar.. Üzerine suyu da gönderince acayip tok tutar..
Bitti 3 gün.. Kaldı kaç gün..? :çok üzgünüm:
püskütcüm yorumlamak bana düşmez ama çok güzel bi menü monti yapmasam bana bayağı yol gösterici olurdu bişey eklemek istiyorum nacizane sabah acaba biraz azmı bişeyler eklenebilir gibi geldi bana tabi üstat sensin opuyorumnanaktan
bu arada bu günüde sayarsan kaldı 3 gün a.s
Bir yandan kahvaltımı yapıyorum yani.. merakta kalmayın.. :roflol:
Ben şimdi bu fotoya bakınca fena oldum kızlar be.. O yüzden de en son halimi ekliyorum hemencecik.. Yaklaşık 5-6 gün önce çekildi bu foto..
Hedefime ulaşınca aynı kıyafetlerle bir foto daha çekerim yanyana görürüz.. :lepi:
Cezamız belli tatlım.. Bugün karbonhidrat yok.. Başarırsın eminim.. a.s.İtiraf ediyorum 2 dilim pizza yedim,yanında ayran içtim....Cezaya razıyım....:mymeka:Geçmişi okuyup geliyorum....
Di mi ikraaacım ya... Ben de inanamıyorum.. Yani insanın tipi bu kadar mı değişir.. Allahtan dövmem var da bu fotodakinin maalesef bir zamanlarki ben olduğunu kanıtlıyor.. (gerçi o zamanlar bir taneydi, ikincisini Sarpımı gökyüzüne uğurladıktan hemen sonra yaptırmıştım.. :çok üzgünüm:)püsküt hayatta inanmam bu sen olduğuna annen yada ablan gibi seninle alakası yok ki diğer resmlerinide biliyorum senin azmin dolayı bikez daha tebrik ediyorum ya bende 83 kiloyum ama boyle durmadığımı düşünüyorum yada kendimimi kandırıyorum durmuyorum dimi kızlar ya püskitin bu resmini görünce inanılmaz moralim bozuldu
sarpında çok tatlı bu arada bulutuda görmüştüm ada çok asill maşallah
Canım benim.. Sağ ol.. :kedi:fıstık gibisin canım ya maşallah
Harikasın Püsküüt,iyiki bizimle berabersin,bir daha fıstık ezmesi mi tövbe ....:roflol:4000 mekik mi sempatiksalakcinniBu arada resimlerini gördüm,azmine hayran kaldım,son halide fıstık gibi valla....Bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim,çok faydalanıyorum....opuyorumnanaktanBuldummmmm :lepi:
Samanyolucum... Tatlı krizine girdiğinde yemen için sana süper bir tarif veriyorum hemen
Dr. Vitalis Müsli alıyorsun öncelikle.. SCHOKO cinsini.. Piyasadaki bütün müslileri denedim ve en lezzetlisi bu..
Aldın mı? hah.. şimdi paketi itinayla aç.. 1 yemek kaşığı müsli al. Kaba boşalt. ıçine yarım elma veya yarım muz doğra. 2 yemek kaşığı yoğurt ekle... ve üzerine de tarçın gezdir.
Afiyetle ye canım.. yerimseniben
O fıstık ezmesi canavarını da gözünün görmeyeceği bir yere kaldır lütfen.. :roflol:
Mart canım sıkma kendin,daha bebişin ufak,yavaş da olsa eski kilona döneceksin,üzme kendini....Çocuklar ne zor büyüyor valla herşey zamanında....opuyorumnanaktanHaftasonum kötü geçti, dün dısarı çıkıp alısverişe gittik, denediğim hiçbirsey üztüme olmadı, sonra tatile gidecegimiz için mayo bakayım dedim. Ama o kısım tam bir kabustu. 7 aydır vucuduma aynanın karsısına gecipte çıplak olarak bakacak zamanım olmamıstı ama mayo denerken bol bol vaktim oldu. Eve dönüş yolumuz berbattı kızım kucakta cukcuk emiyo, ben arka koltukta bir yandan emzirip bir yandan salya sümük ağlıyor, eşimde yazık beni sakinleştirmek için türlü türlü komiklikler yaparak arabayı kullanıyordu. Dün resmen kendimden nefret ettim......((
Neyse gece internete girip emziren anne diyeti diye birsey buldum, bugün ona başlıyorum. Bu diyet sizinkiler kadar sıkı degil ama benim için oldukca sıkı, bakalım sonuç ne olacak..........
Canım çok geçmiş olsun,bu arada 40 beden eteğe girebilmene çok sevindim......sabahta öğlende kahvaltı yaptım. arkadaşım öğlen bana gelecekmişti haber verdi ama benim diş doktorumla randevum olduğu için(2.30 ) da
11 .00 da aldım. ve 2. kahvaltımı yaptım. zeytin peynir domatest 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilimde sosis yedim
şu an ağzım burnum yediğim morfin sayesinde uyuşuk. bir şey hisstmiyorum. tek diş diye gittim 3 dişimi doldurdumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gidip biraz uzanacağım.kafamçokkarıştı
Leylacım sen zor bir dönem geçirdin,tekrar eski tempoya döneceğine eminim canım....opuyorumnanaktanevet canım bi ara arka arkaya gitmeye başlamıştı kilolar...aerobik kursum bitti ne yazık ki dediğin gibi tekrar toparlanacağım inşallahhihoyyyt2,5-3 ay da 65 olabilirim:lepi:sonra tabi hedef kilo aşağıya çekilirkaydirigubbakcemile3
Tamam öğretmenim ,ama sabah kahvaltım da ekmek yedim ben,öğle arpa çorbası yapıcam,soğuk ayranlı....Cezamız belli tatlım.. Bugün karbonhidrat yok.. Başarırsın eminim.. a.s.
İkracım nasılsın,montiye devam ediyorsun,sana hayranım...Ben dün kaçırdım,ama bugün tekrar devam....kaydirigubbakcemile