herkese hayırlı akşamlar öncelikle
beni merak eden ve gecmiş olsun dileklerini ileten bütünnnnnnnnnnn arkadaşlarıma cok teşekkürler ediyorummmmmmmmmmmmmm hepinizi öpüyorum fıstıklartım
evet midem den cektim ama kendi derdime yanamadım iki oğluşun ikiside kendinden gecti yandı yandı kuzum ateşler içinde acilllik olduk penislinlik olduk 10 iğne verdi dr kuzuma
neyse işte böylee ce gecti şimdi toparladılar cok şükür
yediklerime gelince pazar berabt durmdaydım hiç bir şey yemedim yediysem de geri çıktı
dün agzıımın tadı hiç yoktu
kahvaltı yapmadım
öğlen bir bir dilim ıspanaklı kek yedim tuzlu bir bardakta gazoz akşam bir kase mercimek corba
bugün sabah kahvaltı yapmadım düştüm yollara kpss için ösym şifremi kaybetmişim bulamadım
ösym merkezini tepeledim birde ne göreyimmmmmm kuyruk metreler olmuş kilometrelere yaklaşıyor aha sıra gelcek derken öğlen tatiline girdi neyse hallaettim aama mersin sıcagında güneşin alnında hlimizi siz düşünün artık öğlen molasındayekn bir paket eti burçak aldım yarısını yemişimmmmm :) yarım litrede su içtim eve geldiğimde saatler 3 ü gösteriyordu cok yoruldum cokkkkkkkkkk
neyse akşamda bir kase çorba içtim yine dünden kalan bu kadar
agzımın tadı hiç yok
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa ebrucugumaaaaaaaa ayrı teşekkür ediyorummmmmmm öpüyorum cok cok fıstıkım sagol bir tanemmmmmmm o güzel pozitif sesini duymak çok güzeldi bir tanemmmmmm
ayrıcaaaaaaaaaa püsküt fototu evirdim cevirdimmmm baktım bakıştırdımmmmm yok anam o sen degilsinnnnnnn neren ebnziyor ay bizimi kandırık yapıyon sen
hahahhahahayyyyyy
valşlla hiç benzetemedim kzuum
inannamadımmmmmmmmmm
bu arada aklımda sorcam unutuyorum buluttan naberrrrrr