- 25 Temmuz 2007
- 332
- 0
- 296
- 51
ben bugün iyi değilim samanyolum bilmiyorum sebebini ama iyi degilim
maytabım özür canm ben algıda problem yaşıyorum
temizlik Mİ :)
bitti sayılır hallar kalktı yıkandı :) perdelerede el atsam süper olcak ama gücüm tükendi
gücüm bugün hiç bir şeye yetmiyor
liste tamam ebrucum
eğer bildirimler 17:30 dan önce biterse yanında olurum canım
ebrucum al benden de o kadar hazırlanıp çıkmam lazım ama kendimi toparlayıp hazırlanamıyorum biel çok kötüyüm elim kolum kalkmıyor:çok üzgünüm:
martcım reglim biteli bi hafta oluyo canım ondandeğil ama neden onu bende bilmiyorum
asicim saol canım ama moralim çok bozuldu ilk zamanları hatırlıyosun hiç bişey yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek 1-1,5 kilo verebiliyodum şimdi herşey durdu üstelik bu hafta geri aldım çok canım sıkıldı çokkk bu hafta nasıl geçer bilmiyorum
asiciğim tebrik ederim canım.:hooray:
samanyolum ben resim yüklemeden anlamıyorum canım. kızımın yakın zamanda önemli sınavı var onu halletsin söz kendimi size taktim edeceğim:roflol:
ceydacığım kolay gelsin tatlım. bende hep ehliyet almak istedim ama bu sadece istemekte kaldı. cesaret edemedim(
ebrucuğum yine malüm dönememi girdin kuzum ya sennnnnklava:
evimize gelen misafirlerimizde sizlerde hoş gelmişiniz:vereliniortak
zümrütüm vallaha helal sana. her işe yettiğin gibi sen ehliyetede yetersin canım
zümrütcüm kıyamam sana boşver eger gerçekten cıkman gerekmiyorsa cıkma canm yat dinlen seni sevindirecek bişiler yap opuyorumnanaktan
asicim bende de olurda bakcaz artık duruma ya allah diye girişcezzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
valla süpersin canm benim zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?