- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
Merhaba arkadaşlar,pazar hepiniz gibi bende yoğundum,dün ise yerimden kalkamöıyacak kadar bitkin...kafamçokkarıştıPazar akşamı oğlum Fenerbahçe maçına gitmişti,olaylar çıkınca ortada kalmış,haber de alamadım,resmen çıldırdım,o kavgaların yaralıların arasında kalmış,,sinirlerim boşaldı resmen.....bir arkadaşının dayısı onları o kargaşadan çıkarmı,onlarda kaldı o gece,,,,Bir daha kombine falan yok dedim,ömrümden 10 yıl gitti resmen....dün heryerim ağrıyordu,başım çatlıyor,bugün iyiyim çok şükür,,,,Bu arada püsküüüt mü geliyor,yandık,o bizi mezun etmek için elinden geleni yapar,çabuk kendimize gelelim.....:roflol:Hoşgelmiş sefalar getirmiş.....
EBRULUMYine temizlik moduna girmiş,halılar yıkanmış,kolay gelsin canım....opuyorumnanaktan
DORACIMErkeklerin bu kadar kolay kilo vermesi bana haksızlık geliyor,yani bizim canımız çıkıyor,onlar hemen veriyor...sempatiksalakcinni..Kilo vermene sevindim canım....
MART Canım kızına geçmiş olsun,yanık çok acı verici...Geçen kış bacağım yanmıştı,çektiğimi ben bilirim...Minicik yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir...:çok üzgünüm:
ASİCİMCanım size de geçmiş olsun,ne kadar kotrusak da aksilik oluyor işte,,,Yavrum kedilerden de korkar artık....
İKRACIMDiyet tam gaz gidiyor anlaşılan,,bende elimden geldiğince dikkat ediyorum.....kaydirigubbakcemile5
EBRULUMYine temizlik moduna girmiş,halılar yıkanmış,kolay gelsin canım....opuyorumnanaktan
DORACIMErkeklerin bu kadar kolay kilo vermesi bana haksızlık geliyor,yani bizim canımız çıkıyor,onlar hemen veriyor...sempatiksalakcinni..Kilo vermene sevindim canım....
MART Canım kızına geçmiş olsun,yanık çok acı verici...Geçen kış bacağım yanmıştı,çektiğimi ben bilirim...Minicik yavrum canı nasıl yanıyordur kim bilir...:çok üzgünüm:
ASİCİMCanım size de geçmiş olsun,ne kadar kotrusak da aksilik oluyor işte,,,Yavrum kedilerden de korkar artık....
İKRACIMDiyet tam gaz gidiyor anlaşılan,,bende elimden geldiğince dikkat ediyorum.....kaydirigubbakcemile5