Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doracım sen kekik çayını nasıl yapıyosun bende dün başlayayım dedim bi çorba kaşığı attım kupaya aman allahım çok yoğun ve acı bi tat olsu hemen seyrelttim onu bugun bi çay kaşığı kattım kupaya 5 dk. demlendirdim doğrumu acaba
evet leylacığım bende derdim hep ki midem küçüldü diye. o gün dr konuştu bu konuyu. hatta bir kadın vardı 5 ayda 25 kilo vermiş........ önceleri 5 tabak makarnayla doyardım diyor. şimdi 1 tabağı bitiremiyorum diyor. hiç aç kalmadım diyor sadece neyi neyle yemem gerektiğini öğrendim diyor buda bizim yaptığımız montiye çok uygun bir şey yani.
makarnayla patatesti ekmeği bakliyatı yersek tabiki kilo alırız.....
benim eşim mesela mantıyla ekmek yer..
hatta inanmıyacaksınız ama pilavla bile ekmek yerkötükedihüso şimdilerde bana kızıyor. yapma pilavı diye ama çocuklarım için yapıyorum sen yeme canım diyorum duramıyorum ki diyor görünvede. ve bana imreniyor hem alıyorsun hem verebiliyorsun kiloları diyesırnaşık şey
evet canım doğru diyosun...
mantıyla pilavla ekmekkafamçokkarıştıbizde yoktur böyle yiyen....valla duyuncada şaşırıyorum bayaaaohaoldumsmilebende oğluma yemeğin yanında ekmek yemesini öğretemedim :)) akmeği ayrı bi yemek olarak görüyo :)) galiba böylesi daha iyi zemuszemus
ikracığım şimdide be sana bir soru sorayım ama zor değil haaopuyorumnanaktan
benim ekmeğim yuvarlak tabak görünümünde. bunun 1 dilimi bayağ bir büyük. seninkidemi bu şekil.
ben bunu 1 dilim olarak kabül ediyorum ama şu kare şeklinde olanlara göre 2 dilime tekabül eder sanırımmmsempatiksalakcinni
samanyolum bence sen birazhareketlere yönel bak o zaman vereceksindir aminim zatende fazla bi kilonda kalmadı kiiiolumunekankayizsmile