Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebuşummmmmmm naıslsın fıstıkımmmmmm yalnızmı kaldın sen canım cımmmmm
kıyamam ben geldim bak burdayım
ebru az daha sık arsan başaracaksın canm
ebuşum başardıgın işlerin farkındayım canm allah daim etsin
hepinize günaydın ne güzel ebrucum anneler gününü galiba en güzel sen kutlamışsın senin adına çok sevindim
evettttttttttttt
[sıze="2"]
sevgili arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarla beraber eski arkadaşlarımıza da duyurulur.
1 herkes sabah kalkar kalmaz iki bardak oda sıcaklıgında yada sıcak ılık ne arzu ediyorsanız içecekkkkkkkk
2 ara öğünler kesinlikle ihmal edilmeyecek
3 akşam 7 den sonra hiç bir şey yenilmeyecek çayların yanın da da dahil dora hanım
4 hergün mutlaka beslenmemizde meyve olacak
5 günde en az 2 lt su içilecek
6 yoğurt ayran vs vs mutlaka diyetlerde bulunacak
7 ve spor yürüyüş mutlaka olmazlarımızın arasında kesinlikle herkes ne yaptıgını yazacakk ve mutlaka yapacak önerilere acıgız
8 evet metabolizma hızlandırıcılarımız var ya karabiber tarcın karanfil herkes temin edecek ve sabah akşam birer kupa olmak üzre içilecekkkk
ve diğer kurallar
1)5 gün mazeretsiz topiğe uğramayan arkadaşlar mazeret belirtmeden takım listesinden çıkarılır
2 ) 2 hafta üst üste aynı kiloyu bildiren yada eksi bildiren arkadaşlar 2. Hafta listeden çıkarılır ve 3. Hafta yeniden listeye alınır lütfen buna dikkat
3)hafta içi paylaşımda bulunmayıp cuma günleri bildirime gelen arkadaşı 2. Cuma listeden çıkarırım (tamamen).çünkü burada asıl amaç paylaşımdır.
4)herkes günde en az 1 mesaj yazmaya gayret etsin en az diyorum ama mazeret belirterek kızlar
5) ve cuma günleri bildirimlerde artık problem yaşamak istemiyorum iki hafta üstüste cuma bildiirmini geciktirenler yada yapmayanlar takımdan cıkartılır bilginize sunuyorum
[/sıze]eklemek istediklerinize açıgım
bir hatırlatma olsun istedim ohaoldumsmile bilmiyorumkismile sırnaşık şey
bak bak niyen çekiyon kıs hatunun kulagından zeten 6. takımdaydı . geri dönmek üzere ....aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3maytabımı mezun etmek üzere aldık kıs bi kaç haftaya mezun... montiyle 1 .5 ayda süpürsü tüm kiloları .doracım hala netin azizliği mi pc nin azizliğimi çözdür artık bebkim şu srunu
beni svediğini bizi sevdiğini biliyorum canım snein yüreginin ne kaar güzel oldugunuda biliyorum hiç kimseye kıyamadıgınıda çok iyi biliyorum tatlım
haaaaaaaaaa bu arada mehtapppppp hanım 6. takıma gitmiş gördümmmm ben bir kulagından cekeyim :)
sağol canım iyiyim ama tartılar bana haksızlık ediyo dikkat ediyorum ama az az gidiyo kilolar bakalım bu hafta durum ne olucakinşallah inşalllah ikracım :)
canm benim nasılsınnnnn
sen süper gidiyosun valla gıpta ile bakıyorum saana :)
kızlar dün ki fotolardan var koyacagım becerebilrisem
9. takm kapatılmış bu arada
sizlerden ricam bu takım hepimziin lütfen daha dikkatli davranalım olurmu
bidirim yapmadıkları için sonuç açıklamadıkları için kapatıldı 9. takım
cuma yarışması üyelerinin paylaşım alanını düzenl,i takip edelim kızlar
bak bak niyen çekiyon kıs hatunun kulagından zeten 6. takımdaydı . geri dönmek üzere ....aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3maytabımı mezun etmek üzere aldık kıs bi kaç haftaya mezun... montiyle 1 .5 ayda süpürsü tüm kiloları .
nassın ebruş..tekrar döndünmü yogunluktan ....Şeniz
nasıl gidiyor monticiler ...a.s.
bak bak niyen çekiyon kıs hatunun kulagından zeten 6. takımdaydı . geri dönmek üzere ....aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3maytabımı mezun etmek üzere aldık kıs bi kaç haftaya mezun... montiyle 1 .5 ayda süpürsü tüm kiloları .
nassın ebruş..tekrar döndünmü yogunluktan ....Şeniz
nasıl gidiyor monticiler ...a.s.
öf yazdım yazdım bilgisayar kapandı
doracım profiline baktım bişi yokki bişi olmadıgı içinmi bak dedin :)
bende üstün ar altın yok sandım sen yarım kaldı deyinceeeeeee
hahahhahay