kızlar ben artık kaçıyorum.yarın 10 da bi görüşmem var kurs la ilgili evden daha erken çıkıcam büyük ihtimalle sabah giremem öğleden sonrada yazlığa gitme planımız var. lütfen yazdığım kuralara uyulsun.bendne direktif beklemeneize gerek yok sorumluluğunu kabul ettiğiniz görevi alıp denetlemeye başlayablirsiniz yalınca net olarak ben şunu yapıcam diye bildirin bana o kadar.
yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler.....
kızlar bu arada yeni çizelgem nasıl :hulya:
kendime çizelge ördüm :hulya: :roflol:
çok güzel örmüşşün ...maşllh sana ...kızlar bu arada yeni çizelgem nasıl :hulya:
kendime çizelge ördüm :hulya: :roflol:
çok güzel örmüşşün ...maşllh sana ...
selanikmi anam buu:hulya::hulya:
silvişim ,
öncelikle tekrar seni kutlarım bireysel birinciliin sebebi ile.
kurallar harika.bunun içinde tşk ler.
enfurtu ve nalansu görev almışlar. ben de baktım ne kalmış diye haftada 250 gr. ile ayda 1 kg işini takip etme görevi var bende ona talibim.
evet hepimizin herkezin bir şeyler yapma zamanı.
ancak ben hiç spor yada yürüyüş yapamıyorum . kendimi yoracak şeylerden uzak durmam söylenmişti. ancak kendimi yormadan kısa yürüyüşler yapabilirim ama buda eksersiz için yeterli değil. açıklamak istedim.kızzlar kolay gelsin
nalansu tek taşıma bayıldım . çok güzel bir modelmiş.baklavada nedense sütlü nuriyeyi çağrıştırdı. evdekilere verdim ben yemedim çok tşk.
gunaydin kizlar !!!!!!! silviya ben yesil cay almistim hani sen kahfe yerine yesil cay tuket demistin ya sozunu tutum:kedi: ama aldigim yesil cay nane aromatliymis olur demi ????
:roflol:çok güzel örmüşşün ...maşllh sana ...
selanikmi anam buu:hulya::hulya:
bende elmalı içiyorum. yanlışlıkla elmalı almışım da :roflol:gunaydin kizlar !!!!!!! silviya ben yesil cay almistim hani sen kahfe yerine yesil cay tuket demistin ya sozunu tutum:kedi: ama aldigim yesil cay nane aromatliymis olur demi ????
kızlar moralim çok bozuk.bugün büyük bir hevesle beklediğim mülakat vardı sözde çok hevesle istediğim kursa gidebilecektim ama daha mülakata girmeden önce bi hoşgeldin konuşması yaptılar ardından da başörtülüler kursa katılamaz açarsanız girebilirisniz dediler.Bu baş örtüsü nekadar kötü bişey mişki kıytırık bi kursa bile gitmene engel.Vay be....
bende işte bastım geldim.yazık diyom ama çok yazık bu zihniyetle kaç adım atılır bilmiyorum.Bütün dinlerin mensuplarıyla bir arada kardeşce yaşamış bi tarihe sahipken bunları yaşamak acı veriyo insana.
kızlar moralim çok bozuk.bugün büyük bir hevesle beklediğim mülakat vardı sözde çok hevesle istediğim kursa gidebilecektim ama daha mülakata girmeden önce bi hoşgeldin konuşması yaptılar ardından da başörtülüler kursa katılamaz açarsanız girebilirisniz dediler.Bu baş örtüsü nekadar kötü bişey mişki kıytırık bi kursa bile gitmene engel.Vay be....
bende işte bastım geldim.yazık diyom ama çok yazık bu zihniyetle kaç adım atılır bilmiyorum.Bütün dinlerin mensuplarıyla bir arada kardeşce yaşamış bi tarihe sahipken bunları yaşamak acı veriyo insana.
UYARI:
Arkadaşlar etiketler konuusnda bir uyarıda bulunmak istiyorum.Lütfen etiketlerle oynamayın.moderatörler lüzumsuz ve saçma etiketleri teizlemek için zaman ve çaba harcıyorlar.Açıkcası bu konunun problem olabileceği benimde aklıma gelmemişti.Şimdilk bişey yapılmayacakmış ama durumun tekrarında konu yönetime bildirlcekmiş.bilmeyerek ceza almanızı istemem bu yüzden uyarıda bulunmak istedim. bilginize...
kız noluyoz sona kalan dona kalır hesabı bana görev kalmadımı şu spor olayını yazma işi tam bana göreymiş aslında ama ben anlamadım enfurtu spor yapanlarımı yazıcak yoksa rapor yazmıyanlarımı ????
buna açıklık gelirse sevinirim
hafta sonu ev doluydu yazamadım kusura bakmayın
bugünde temizlik günümdü ancak bitti ölüyom resmen
Silvişim güzelim üzülme ben hep öle derim bu ülkede inanç adına yapılan herşey yasak sıkma canını elbet gün gelir bu düzen değişir umutsuz yaşanmaz
kızlar daha ayrıntıtlı yazıcam ama kızım okuldan gelicek yemek yapmam lazım
ha ayrıca kural olayı süper olmuş ayda 1 kilo çok ideal silvişim harikasın yine baş tacısın dediğim gibi eğer spor takip olayı boşdaysa seve seve alırım hepinzi öpüyorum arkadaşlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?