selam kızlar.
ben bugün dünden aldığım kararları bir bir uygulamaya başladım.cuma hayırlı gün ya,hepside birbir oldu.sabah 8 de kalktım.kahvaltı hazırladım.bi güzel kahvaltımı yaptım.oğluşum uyanana kadar bazı işlerimi yaptım.oğlum kalkınca pilatesim başlamıştı pilatesimi yaptım.hemen sonrasında bir kupa yeşil çay.oohhh yorgunlukta alıyor bu yeşil çay.günlük temizlik yapıp,hooop dışarı.tam 1,5 saatt bunun 40 dakikası yürüyüş oldu oğluşumla parkta gezdik eğlendik.o etrafımda koştururken ben parktaki aletleri kullandım.saat 2 de eve geldik.şimdide aldım yine yeşil çayımı yudumluyorum.arada 2 tanede yeşil elmamı yedim.yani inşaallah bugün harika başladım diyete gerisi gelecek umarım.
silviiiiiiiiiş inanamıyorum 69 olmuşsun.beni geçtin.yaaaa hayır olamaz.bende haftaya aynı sonucu görmek istiyorum yaa.heyy elma sen nelere kadirsin.ayy kilo verdiğini görmek bayağı hırslandırdı ayrıca sevindirdi vallahi.demek ki elma işi boş değil.benm uygulamaya bugün başladığım diyette aynen seninki gibi olacak.
nalansuyum oohh sende burdasın.canım öpüldün.
handemicim bak şikerim,hesaplamayı şöyle yapıyon bacım.bende her hafta unuttuğum için bu formülü telefonuma kaydettim.her hafta açıp ona göre yapıyom.şimdi kilo farkını,geçen haftaki kilona böleceksin.çıkan sonucuda 100 ile çarpacaksın.hesaplama bu kadar.listedeki renk kodunu silmemek içinde alıntıladıktan sonra ,mesajdaki sadece Quete ile başlayıp HARFİNE KADAR SİLECEKSİN. B HARFİ RENK KODU,ONU SİLME SAKIN.YİNE MESAJIN ALTINDA QUETE KODU VAR ONUDA SİLDİN Mİ MESAJIN GAYET GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLMUŞ OLACAK.anaa pardon caps açık kalmış