Selam şekerler, baya hareketlenmişsiniz iyi sonuç alırsınız inşallah.
Silvişim gecen haftaki 1. kutlarım canım.
canım benim saol opuyorumnanaktan
125.Etap P.tesi
EN-FUR-TU
Kahvaltı:2 dilim ekmek,biraz peynir.salatalık ve domates
Ara :1 elma,1 kupa yeşil çay
Öğle :1 simit
Ara :yok
Akşam :2 but tavuk ızgara,1 kepçe bulgur pilavı ve bol bol salata
Spor: 40 dk pilates,1,5 saat yürüyüş
Su: 2,5 lt
Bitki çayı: yeşilçay
enfurtu canı benim 2 but fazla diil mi?iyi gitmişsinde butlar işi bozmuş.but tavuğun en kalorili tarafıdır.sen şimdi diyceksinki derisini yemedim.sence but eti neden göğüsten lezzetli?çüniiiii daha yağlı yerimseniben
sılvısım canım benım
senı benden ıyı kım anlar
ne kadar acı ya ortumuz yuzunden bole bır sey yasamak...
kelımeler anlamsız kalıyor ınan...
daha kotulerı de oluyor ama...
calıstıgım yerde bı ara kayıt kabuldeydım saolsun bır bey efendı kaydında bır sorun cıkınca gaza geldı bunda %50 de benım kapalı olmamında payı vardı
mahkemeye verdı bızı ama Allahtan bırsey cıkmadı tabı olayın benım ortumle dırekt bı ılgısı yoktu ama kendınce etkendı ama Rabbım yuzunu guldurmedı
ıcının ne kadar buruldugunu tahmın edıyorum canım benım...
kızalr bılıyonuz ben takımda degılım ama soyle kıyıdan koseden eskılerden oalrakran eccük kendımı denetlenmıs hıssıyatı verme acısından yazsam sorun olmaz demı:)))
dun sabah: 1 yumurta, domates, 3 zeytın, 40 gr ekmek, 40 gr peynır, sekersız cay
ara: 100 gr erık
ogle: 1 dılım ekmek, 1 kepce corba 4 kofte, salata
ara: 1 elma
ara: 1 avuc leblebı
aksam: (pof nısanlım ıs cıkısına geldı ve kendısınız benım yenı kılo verme gırısımı ıcersınde oldugumdan haberı yok caktırmamak adına sıparıse hayır dıyemedım ve malesef bıgmagı mıdeye ındırdım tek affedılır yanım asıtlı ve bol kalorlı kol degılde ayran ıcmemde sanırım)
2 lıtre su
bugun ınsallah spora baslayacagım yedıkelrımı de aksam yazarım ınsallah
canım ya valla diycek bişey yok.bence hiçbir mantıklı tarafı olmayan bir kısıtlama.eden bulsun diyorum başka bişey demiyorum!
yemene gelince harikasın.hep dengeni koruyosun.artık saan bişey olmaz.yine sana karşı olan hayrnalığımı artırdın.bu arad istediğin zaman istediğini yaz sen herzaman bu takımın bir parçasısın.mesajlarını hep keyifle okuyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Silvisim kurallar harika baska sansim yok zaten biran once 57 kg ye donmem lazim.Yalniz tek problem spor cunku sabahtan aksama kadar okuldayim .Ama ins yine de 30 dk icin soz vereyim beni de takimda sayin kizlar.Bide simdi artik tek bilg oldugu icin ben gece uyumadan once yazabilirim yediklerimi umarim problem olmaz.Optum hepinizi.Kurallara uymazsam kafami kirabilirsiniz:bbo:
tama tatikim zaten aramızda saat farkı var.hergün gir de yeterki gecesi gündüzü farketmez şekercim.bu arada tüm gün dışardasın eminim çok da yoruluyosun ama 30 dk bişey değil. tv izlerken bile yapabilriisn sporunu.yeterki vücudunu çalıştır.
............
bana gelince gece sahura kalkmadım yani bişeyler yemedim sadece su ve ilacımı içip yattım.akşamada karnıyarıtk yapıyo annem.biliyorum kızartma ama yiycem sırnaşık şey bide canım karnabhar çekti. onuda haşlama olarka tüketicem.ekstra bişey olursa zaten raporumada ilave ederim.