silviya ben yurt disinda boyle bi olayla karsilastimi sinir oluyorum haksizlik diyorum ama kendi ulken degil diyorum ama bunlari kendi ulkende uygulandigi zaman burda yapilanlari cok gormuyorum kendi ulkem kabul etmese elin gavuruna nasil ifade edelim kendimizi !!!! Hers eyde vardir bi hayir demeki bu kurs senin icin hayirli degilmis uzulme opuyorumnanaktankızlar moralim çok bozuk.bugün büyük bir hevesle beklediğim mülakat vardı sözde çok hevesle istediğim kursa gidebilecektim ama daha mülakata girmeden önce bi hoşgeldin konuşması yaptılar ardından da başörtülüler kursa katılamaz açarsanız girebilirisniz dediler.Bu baş örtüsü nekadar kötü bişey mişki kıytırık bi kursa bile gitmene engel.Vay be....
bende işte bastım geldim.yazık diyom ama çok yazık bu zihniyetle kaç adım atılır bilmiyorum.Bütün dinlerin mensuplarıyla bir arada kardeşce yaşamış bi tarihe sahipken bunları yaşamak acı veriyo insana.
ben şimdi dünklü raporumu yazayım
pazar günü raporu:
sabah :maalesef pazar kahvaltıları pek bi kalorili oluyor.patates kızartması menemn yedim((
ara :1 kupa yeşil çay
öğle :2 elma
ara :yok
akşam :sabah kötü kahvaltı ettim diye akşamda yalnızca meyveyle geçiştirdim.elma,tatsız armut.
spor :sadece yürüyüş yapabildim dün..
su :2,5 litre su
nalan cadısı hemen ne vuruyosun kafama azcık sabret de yazalım sen ede olsa sabaha kadar burdasın :roflol:
B]
merhaba hatunlar,nasılsınız ,nasıl gidiyor diyetler? kimler incecik oldu bakalım ? ben iyiyim çok şükür.ramazana,güzel güzel yemeklere ve tatlılara rağmen hala aynı kilomdayım :)) sizlere yazmayı çok özlüyorum,çoğu zaman takip ediyorum ama yazmaya ancak fırsat bulabildim.umarım iyisinizdir,herkese kolaylıklar dilerim
Merhaba kizlar kusura bakmayin haftasonu yazamadim.Temizlik camasir misafir derken vakit olamadi ha bide benim laptop rahmetli oldu.Simdi evde herkes bir bilgisayara bakiyor.Bide aslinda ben bi dogru durust baslayamadim.Offf ya bana bii care.Silviyacim uzulme hersey bir imtihan iste yasiyoruz bazen boyle zorluklar ama neticesinde baska guzel seyler bekiliyor olabilir seni.Simdilik optum canlarim .Selamlar.Ha bide kizlar genis vakitte hepinizle tek tek tanismak isterim.Ben yurt disinda yasiyorum 3 yasinda bi oglum var.Daha once de bu takimdaydim ama ara vermek zorunda kaldim.Burada calismiyorum dil kursuna basladim daha sonra da okula devam edicem ins.Iste boyle ....
kız noluyoz sona kalan dona kalır hesabı bana görev kalmadımı şu spor olayını yazma işi tam bana göreymiş aslında ama ben anlamadım enfurtu spor yapanlarımı yazıcak yoksa rapor yazmıyanlarımı ????
buna açıklık gelirse sevinirim
selamlar arkidişler.dün pazar olması hasebiyle gece tekrar gelemedim.eşimde sabah 6 da kalkıp çıkacak diye erken uyuduk.neyse.bugünde diyet namına harika bir gün oldu.akşamıda öyle olacak inşaallah.
şimdi kızlar ben görev olarak kimlerin günlük rapor yazıp yazmadığını kontrol edeceğim.handemicim spor olayına bakabilirisn canım.lütfen sizden ricam fazla karışık yazmayın. yani raporu bşka bir paragrafta toplu halde yazın ki bende rahat okıyım.oki doki....
kız nalansu elebaşı sensin bu işin.valla başımıza bi iş açılsın ilk seni ben şikayet edecem unutma...gıcık şey.
evet kızlar o zaman lütfen bu günün raporunu güzelce yazıverin.ama bence gece yatmadan yazın.yada bugün ,dünkünü yazın.akşamlar uzun ya bişeyler yenebiliyor o açıdan yani.hani mesela gündüz gelipte şu saate kadar şunu yedim bunu yedim akşama allah kerim diye yazmayın.akşamları toplu halde yazın raporunuzu.
kızlar günaydın bu arada ....silvişe cevap vercem deyi unttum günaydın demeyi ...kızlar bi fikrim geldi ...günlük yeme içme bildirimlerimizi aynı kilo bildirimi gibi...birbirimizden alıntılayıp yapalımmı hı ne dersiniz takip daha kolay olmazmı sizce ...sadece bi fikir ...
gunaydin canlar!!!!! nasilsiniz bakalim yine en erken nalansu gelmis:hulya: silviya allah kabul etsin orucunu:1hug:
tabi bu bi öneri bizim içinde kolaylık olur umarım sizin içinde öle olur neyse çok yazdım çok konuştum ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?