silviya ben yurt disinda boyle bi olayla karsilastimi sinir oluyorum haksizlik diyorum ama kendi ulken degil diyorum ama bunlari kendi ulkende uygulandigi zaman burda yapilanlari cok gormuyorum kendi ulkem kabul etmese elin gavuruna nasil ifade edelim kendimizi !!!! Hers eyde vardir bi hayir demeki bu kurs senin icin hayirli degilmis uzulme opuyorumnanaktankızlar moralim çok bozuk.bugün büyük bir hevesle beklediğim mülakat vardı sözde çok hevesle istediğim kursa gidebilecektim ama daha mülakata girmeden önce bi hoşgeldin konuşması yaptılar ardından da başörtülüler kursa katılamaz açarsanız girebilirisniz dediler.Bu baş örtüsü nekadar kötü bişey mişki kıytırık bi kursa bile gitmene engel.Vay be....
bende işte bastım geldim.yazık diyom ama çok yazık bu zihniyetle kaç adım atılır bilmiyorum.Bütün dinlerin mensuplarıyla bir arada kardeşce yaşamış bi tarihe sahipken bunları yaşamak acı veriyo insana.
ben şimdi dünklü raporumu yazayım
pazar günü raporu:
sabah :maalesef pazar kahvaltıları pek bi kalorili oluyor.patates kızartması menemn yedim((
ara :1 kupa yeşil çay
öğle :2 elma
ara :yok
akşam :sabah kötü kahvaltı ettim diye akşamda yalnızca meyveyle geçiştirdim.elma,tatsız armut.
spor :sadece yürüyüş yapabildim dün..
su :2,5 litre su
enfurtur bu ne kiz patates kizartmasi menemen falan ayyyyy klava: