selam kızlar.
yaşadığım bazı ailevi problemler yüzünden tekrar geri dönmek üzere bi müddet izin istiyorum.silvişim arz ederim.
singing ablacım yazdıkların için çok teşekkür ederim.gerçekten iyi bir eş vede anne olduğuma inanıyorum ama başıma gelenlede yalnız başıma savşmam gerekiyor.ben artık diyet modunda değilim diyet miyet yapğamma bu kafayla o yüzdn bi müddet çıkmak isteyişimin sebebi bu.ama tabi sizlere selam verceğimden emin olabilirsiniz.şuna inanın ki gurbetteyim vede tek arkadaşlarım sizlersiniz.sizlerle paylaşıyorum herşeyi yani.
bana dua edin lütfen.deyin ki hakkında hayırlısı neyse kalbine onu ilham et allahım.önmli kararlar vermek üzereyim çünkü.
hepinizi seviyorum öpüldünüz.....
ya kızlar dönüp dolaşıp gruba bakıyorum tuba ya çok canım sıkıldı işallh önemli bişey yoktur ya ..offfff
günaydın kızlar,nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.silviyacığım karnemi de alırsam çok mutlu olacağım canım :))
usarem çok şekersin yaa:)))
bu arada 1 haftadır sıcaklardan mıdır nedir bilmem ama hiçbirşey yiyemiyorum kızlar,anca su içiyorum,
sanırım bu hafta iyi kilo vereceğim:))
benin ramazanla aram çok iyidir o beni sever beni onu çok severim ama inşallah kilo almadan ayrılırım kendisinden yoksa mezun olur olmaz geri dönmem gerekecek(
slm kizlar a.s.
burda bos yer varmi benim icin ya :kedi:
Ben 1 haftadir (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bu bolume yaziyorum ama davet gelmedi hala.
üzgünüm takıma yeni üye alımı yapmıyorum.profiline yamak istedim ama özel mesaj ve ziyaretçi mesajı bölümleri kapalıydı.umarım mesajımı burdan görebilirsin.
sağlıklı kilo vermeler dilerim...