Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerlerim,hayırlı ramazanlar diler size bu mutluluğumu müjdelerim ; hedef kilomdayım....!
opuyorumnanaktan delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden opuyorumnanaktan
megicim sen tatilden döndün ama pek göremeiyoruz mesajlarını.dünde bi girdin kayboldun..
teşekkür ederim silviyacığım mezun et tabiii ama buralardayım hep haberiniz olsun :))
haklısın silviyacım yaaa
ne desem bahane olacak işte
ipek hanım azı dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu aralar malesef
uyku düzeni şaştı,uyumuyor,uyumadıgı zamanlarda da huysuz oluyor
bu arada herkese hayırlı ramazanlar
herkese sağlıklı huzulu bir ramazan. leah sanada ayriyeten tşk.
bende ancak ara ara girebiliyorum. ve silvişin bana seanslarla ilgili sorusu olmuş . görmemişim.
ben dediğim gibi benim dışımda gelişen özel nedenlerden dolayı seansları 14 de bıraktım. daha alacağım 22 seansım var.dediğim gibi gidip konuştum bir müddet ara vermek istediğimi ama ölçülerimi almalarını söyledim. moralimiz bozulur dönüşte dediler. şimdilik 3 haftalık izinliyim..parayı peşin aldıkları için böyle oldu yoksa tümden bırakırdım..ben kendimi ölçtüm .aynı duruyorum
yani bu hafta verdiğim kilo ondan kaynaklı değil.bendende kaynaklı değil. bir ilaç kullanıyorum onun yan etkileri arasında var kilo verme.
ve tabi ramazanda orucumu tutuyorum. kolay gelsin.
selam kızlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum ne var ne yok ..umarım hepiniz iyisinizdir ben dün gece sıtma tutar gibi oldum gece boyunca ter döktüm 3 kere atlet degiştirdm sabah bi kaltım mafolmuşum resmen etlerim acıyor o kadar kötü oldumki kızlar anlatamam ..grip desen degil burnum felan akmıyor ..bi kere daha köyde genç bi ögretmen arkadaşımız ölmüştü o zaman olmuştum bide şimdi 2 .kez ama felç olur gibi oldum ya ödüm koptu ..neyse kızlar hadi hepinizi çok öpyorum bby
selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim ceza aldım neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:))
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:))
selam kızlar. şu an çoook açım ölmek üzereym dün bu kadar acıkmamıştım. inşallah akşam saldırmam yemeklere öpüldünz.