Kızlar sabah evi düzenlerken, seneler önce Avon'dan hediye gelmiş bir mezura buldum. Beden ölçüsü almak için özel ve şirin bişey.. Ölçeyim bari dedim:
Göğüs: 115 (iki koca süt güğümü)
bel:100
Kalça : 108 olarak çıktı...
Sonra bunları yuvarlacık olarak eski ölçülerimle karşılaştırdım:
Göğüs: 95 Bel :7 3 ve .Kalça: 90 idi bir zamanlar. Yeni ölçü çizimlerinin içine eskileri çizince çok moralim bozuldu.. Kendimi ayıcık gibi hissediyorum.
Bu arada 86.5 olmuşum ama resmen vucudum bana direniyor. Çok açlık duyuyorum 2 gündür.
selam kızlar.
sayfamızı okuyunca öyle mutlu oldum ki.sizinde dualarınızın sayesinde inşaallah daha iyiyim.leahında dediği gibi başıma gelen şeyi gerçekten bana olmaz dediğim bir şeydi.ama oldu.neyse.şimdilik annem babam bende oldukları için sorunu çözüme ulaştıramıyrum.beklemedeuim.tabii bu belirsizlik daha çok sıkıyor canımı.hayırlısı olsun demekten başka bişey yok.
hepinizi tek tek öpüyorum.inşaallah yarın kilo bildirirmimi yaparım.
Nalansu canım,saolasın.
herkesler saolsun.
aman bana da dua edin bende sorunlu bir dönemdeyim.
en makbul dualar başkaları içinde yapılanlarmış.
enfurtu yanındayım. arkandan geliyorum.
Nalansu Ramazan olması sana iyi oldu o zaman. İnşallah sen de o 4 kiloyu çabucak atarsın gider:)
Ben kendimden çok eşime güveniyorum. Her ne kadar umursamadığını söylese de kilo mevzusunu, ona sapıtırsam beni engelleme görevini verdiğimden beri, elime vurup alıyor yediğimi. Beylerimiz de nezaketinden bişey demiyor ama onlar da sonuna kadar istiyor bu damacana halinden kurtulmamızı..
Benim kötü bir huyum var arkadaş etkisinde çok kalıyorum. Tombalak bir arkadaşım var 10 yıldır. Bu süre içinde o ve onun " aman boşver ye gitsin" telkinleriyle 20 kilo aldım.. Şimdilerde aramızda bir soğukluk var bu bana yaradı. Bu arada yeni bir arkadaşım var sadece 4 aydır tanıyorum. 36 bedeb olup da hala diyet bisküvi ile yaşayanlardan.. Şimdi bu kiloları onun gazıyla veriyorum işte.. Yoksa diğeri olsa doğumdan sonra bana "ye kızım süt yapar" " aman ye gitsin bu yaştan sonra manken mi olucaz, bak sana kakaolu kek getirdim" diye diye 150 kiloya çıkarırdı..
İşin komiği o arkadaş da doğum yaptı.. Çok kilolu o da benim gibi şimdi. (eskiden ondan 15 kilo zayıftım) Telefonda konuşurken şimdi ben ona diyetisyene gittiğimi, diyette olduğumu filan söylemiyorum. Bana boşver demesin diye. Ama ona da gazı veriyorum ye kızım süt yapar diye. 2-3 ay sonra şöyle 70 kiloya inene kadar da görüşmemek için bahane yaratacağım. Ondan sonra beni görünce hem şaşıracak ve hem de beni yoldan çıkarmak için artık fırsatı olmayacak..
Bu arada bu yeni arkadaşımla birbirimize diyet çayları kaynatıyoruz, kepekli bizküvimizi ara öğün olarak paylaşıyoruz. Çok iyiy etkileşiyoruz yani.. :)
Şenizopuyorumnanaktan nalancım 4. takım eski kardeşine geri döndü biz kardeşsiz kaldık :çok üzgünüm:selam kızlar bi bakim dedim listeyi 4. takıma yollıcaktım ama baktım silviş yollamış nese kızlar ocaktayım bi bakim ded,im hadi bbby
silviyacığım,megilacığım,leahcığım tebrikler arkadaşlarım alkisalkisalkis