merhabalar ben geldim ama inanın sürünerek bugün callanetics yaptım yada daha doğrusu yapmaya çalıştım diyim dün çok sıkı bir yürüyüş ve parktaki aletlere binmiştim zaten dökülüodum bide callanetics yaptım öldüm ama olur mu bana yetmedi hırs yaptım incecik gelin olcam ya (ay inşallah) bidde akşam üstü 1 .5 yürüyüş artı aletler inanın yerimden zor kalıyorum annemler beni bir yere bırakıo sonra ordan alıo durum bu kadar vahim :)
bugün ablam geldi öğlen öğünüm biraz kaçtı bide o geldi diye patates salatası yaptık mafoldumben neyse listeye geçiyim
sabah 10.30 1 simit 1 slatalık kkpeynir
ara12.30 1 avuç kiraz 1 tane muz
öğlen 15.30 yağsız patates salatası
ara yok
akaşm 18.30 4 yemek kaşığı semizotu 3 yemek kaşığı yoğurt bir dilim kepek ekmeği
egzersizlerimi yıukarıda yazdım
sabah aç karnına formula ılık su tamam2 bardak
2.5 lt de su 3 tamalarım inşallah
ya bu callanetics bu kadar zor mu bazı hareketleri tam yapamıyorum onlar 100 sayıyor ben 50 de kalıomhareket edicek halim olmuo yada bazılarını tam onların yaptığıgibi yapamıyorum napıyım sizce biligisi olan var mı
kızlar gndn,
sabah
1 domates kk peynir 2 dilim ekmek
ara
10 çilek
yaneka
merak ettim ne öğretmenisin ve balıkesir mi sin?
balıkesir merkezde değilim cnm ve edb öğretmeniyim
sabah peynir domates salatalık 1 yumurta ve limonlu yeşil çay ile 1 dilim ekmek bu sabahki kahvaltım
evet silviacım dün akşam zemusla özelden sordum nerelerdesin hiç ugramadın diye sonra özelden konuştuk başka takımda şu anda..olsun insan kendini nerde iyi hissediyosa orda devam etmeli ..
ayyy canım ne güzel edbyt ögretmeni demek ..ay ben bayılırdım edb dersine ya ..hemde balıkesir offf allahım offff gel 19 temmuz gel gelde çıklalım artık şu tatile yaaa...
kızlar şu anda hakan yeşilyurttan '' sen aşksın'' adlı şarkıyı dinliyorum ve 2. takımın ince bir okadarda zarif bayanlarına gönderiyorum ..dinleyin ulennnn .....pskopatım bugün heeee
kızlar tekrar mrb,
silviş mekik sguat ada devammı?
bak sen kendimi kontrol ediyorum demişssin ya. buda beni motive ediyor. tam kalkıp bir şeyler yiyecektim ama böyle yazıları görünceayaklarım mutfağa gitmedi.
bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 6 yılı doldurduk.eşim işte çiçek ve çukulata göndermiş. onunki geldi bende ona çiçek şeklinde yapılankek sepetinden gönderdim ama benimki herhalde henüz gitmedi.
neyse
sabahı yazmıştım.
öğlen 2 krep ,1 tanecik çukulata
ya şu callnetics bizede bulun bee
cnm benim edebiyatı sevmen ne güzel genelde lisede sevilmez.gıcık edb öğretmenleri yüzünden ama bence...yoksa ders muhteşem ben de türk dilini edb nı çok seviyorum hem derslerde hem de gündelik yaşamda.dille ilgili çalışmalalar ilgimi çeker edb ı oluşturan ürünlerin hemen hepsini okumak isterim açgözlüyüm hatta bazen bu konuda.elimden geldiğince de okurum.yani yaşamımda edb var...
bu arada balıkesire öyle bir offf çekmişsinki ben sana balıkesirin neresinde yaşadığmı söylemiyim bari..iyice bunalıp sıkılma oralarda ..öpt sağlıkla kal cnm
kızlar CALLENETİCS VE HOME WOLKbirazcık aydınlatır mısınız?
yaneka senin özel mesaj yok be güzelim acarp profilden yopllasam yine e yasakjmıki ..
kızlar tekrar mrb,
silviş mekik sguat ada devammı?
bak sen kendimi kontrol ediyorum demişssin ya. buda beni motive ediyor. tam kalkıp bir şeyler yiyecektim ama böyle yazıları görünceayaklarım mutfağa gitmedi.
bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 6 yılı doldurduk.eşim işte çiçek ve çukulata göndermiş. onunki geldi bende ona çiçek şeklinde yapılankek sepetinden gönderdim ama benimki herhalde henüz gitmedi.
neyse
sabahı yazmıştım.
öğlen 2 krep ,1 tanecik çukulata