yaneka Akçaydamısın yoksa.
yaz lütfen.
nalansu her koşulda mutluluğunu yakalamayı bilenlerden benim anladığım kadarıyla.onun özleminde bile
kavuşacağına inanç var eminim .
önceki mesajımda bakılesir mi sin çıkmış.balıkesirlimisin olacaktı.
tşk. ler silviş.
bravo emek harcayanlara.yeterki iste herşey her koşulda mümkün.
bu arada evet ingilizce eğer yetenekliysen öğrenci için bir yeniliktir,özelliktir,değişimdir gelişimdir ama tabiki kendi diline hakim olan daha başarılı olur ve edebiyat genel kültür için sosyalleşme için bir gereklilikltir. ama en önemli unsur silvişin dediği gibi öğretmendir.
çok bilmiş bilmiş yazmışım.
nalansu maşallah iyi uyuyorlar o zaman.aman uyusunlarda sende nefes al:
uyarı alacaz diet bölümü burası diye ama birbirimizi tanımayıncada kaynaşma olmuyorki,kaynaşmayınca paylaşmada tabiki
silvia huuu profilden bişe sordum saga duymuyonmu beni kıııı...silviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
silviya klasık insanı dersten soğutan öğretmenleri bilirim onlardan biri yüzünden fizik fobisi oluştu be sözelci olup lisede sözelden edb öğretmenliğine kadar uzandım ha kötü de olmamış şimdi düşünüyorum da...bu arada ingilizceye bayılırım ablam da ing ögretmeni...yani biz 2 kız dilciyiz..
ayrıca ben de nalan ve singing kettle gibi evlilikte 6 yıllığım...aynı tertip yani :))
özel mesajlarımı açtım sanırım kızlar bu arada
meyracım yapman gereken bu sayfayı takip etmek. hergün düzenli paylaşımlarda bulunup yazılan mesajlara cevap vermen, her perşembe günü mutlaka tartılıp kilonu buraya yazman... eğer pes etmem ve düzenli paylaşımda bulunuurm.yediğme dikkat eder sporumu yaparım diyosan 1 haftalık denem süresindne sonra seni takım listesne alıcam canım. var mısın?
herkese meraba
meyram sen de hoşgelmişsin canım takıma
kızlar yaa hafta sonu antepdeydik diyorum daha da bişi demiyorum :kedi:
orada yaşasam sanırım top gibi yuvarlanırım ben 2 ayda,adamlar bu işi biliyor walla
gel de yeme
megicim yakaladım seni ..nassın iyisin ... meyramcım hoşgelidin canım evet hergün ne yedigini yazacaksın ...e tabi öyle yedigini yazıp kaçmak yok ..spor yapıyosan onlarıda yapacaksın biz kendi aramızda bir program uygulyuyoruz dilersen sanada göndeririz evde yürüyüş programı ..neyse yarın daha detaylı konuşuruz ,,hadi bay şekerlerim ,,,
herkese meraba
meyram sen de hoşgelmişsin canım takıma
kızlar yaa hafta sonu antepdeydik diyorum daha da bişi demiyorum :kedi:
orada yaşasam sanırım top gibi yuvarlanırım ben 2 ayda,adamlar bu işi biliyor walla
gel de yeme
aaaa meyram da gelmiş hoşgeldin meyram
hihoyyyt