kızlar nasılsınızzz? bütün gün online gorunuyorum ama bilgisayarın basına oturup iki satır bisey yazamıyorum
singingcim kilo wermene cok sewindim duraklama devri bitti demek ki tam yol yola dewam
nalansu bu kadın beni mahwediyo ama cok keyifli aksamları arkadaslar oturmaya cagırıyo assagıya işim war diorum leslie teyzemle takılıyorum zaman nasıl geciyo anlamıyorum ama bilgisayardan yapmak cok bunaltıyo beni bugun onun cevirmeye calısıcam salonda ferah ferah yapıım odamda her tekmem biseye carpıyo yana gitme hareketlerim iki duwar arasında oluyo.. cok abarttıysamda odam küçük bunalıyorum..
yanereka hosgeldin aramıza..ikiz cocuk sahibi olmak nasıl bi duygu? iki tane dünya tatlısı güzellik sahibi olmak sahane olsa gerek..
yeni gelen arkadaslar arasında da mı Ankara'lı yok arkadaslar yaa
( bi arkadas warmısta baska takımdan dawet almıs.. neyse saglık olsun
silvişcim kızmıssın bana haftasonundan dolayı ama insan eski alıskanlıklarını kolay kolay bırakamıyo sekerim benim eski hayatım tamamen oleydi yemek düzenim 0 dı. sayenizde bole duzene girdi
salı günü babam elinde bi yazıyla geldi.. sabah kahvaltıdan yarım saat önce we aksam yatmadan önce içilen 1 tatlı kasığı balla 1 tatlı kasıgı tarcından yapılan cay ne kadar agır yemek yensede wucutta yag tutmayı engelliyomus die..dun sabah babama "e hadi yapta içelim"dedim.. babaya is buyurmaktan mıdır,benim midemde problem oldugundan mıdır, yoksa bu iksirin adetinden midir tüm sabah istifra ettim..cok zor çıkaran bi insan oldugum içinde baya zorlandım.. sabahım zehir oldu
halbuki leslie ablamla baslamıstım
( neyse yani sizinle paylasmak için sabırsızlandıgım bu bilgi bende patladı arkadaslar.. kendimi denek gibi kullandım ama belkide bendeki biseyle etkilesmesi sonucu olmustur bilmiyorum.. sizin bu konuda bilginiz warsa benimle paylasırsanız sewinirim..