- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
bende geldim acaba boş yer varmı...mafoldumben
çok teşekkür edrim nalan su sen olmasaydın o çizelgeyi bi türlü yapapmazdım saol:1hug:
egzersiz olarak squat dediğiniz ne?
hoşbulduk canım....a.s.
benim kilom 68 ...:çok üzgünüm:
hedefim 50 kg olmak..
boyum 1.60
yarın kilo çizelgesini yaparım..:enbuyukkk:
silviyacığım hedefim 54 kg. 5 ocak 2009 dan bu yana diyetteyim. haftada 500-600 gr vererek 1 ayda hedefimi yakalamayı planlıyorum.
kansızlık ve düşük tansiyonla müzadele eden biri olarak diyet yapmak bana göre çok zor hatta imkansız birşeydi.normalde de çok su içen ve az yemek tüketen biriydim ,zayıflamak için daha az ve seyrek yeme hatasını yapıyor büsbütün kan değerlerimi düşürüyordum.nette zayıflamak adına bilgi ararkek kk ile tanıştım ve öğrendiğim tüm doğruları burda öğrendim.öncelikle daha sık ve çok yemeye başladım. 3 ana 3 ara öğün tüketiyorum,ara öğünlerimi zaman zaman süt,kuruüzüm,kuru kayısı,leblebi ile yapıyorum.kesinlikle beyaz ekmek,hamurişi,şerbetli tatlı ve kızartma tüketmiyorum.sadece sabah kahvaltılarında 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği tüketiyorum.çok nadir sütlü tatlı yiyorum o da 1 veya iki ayda bir kendimi ödüllendirmek adına.metabolizmamı hızlandırmak için bitki çayları tüketmeye başladım ki bunların çok faydasını gördüm.veee hayatımdaki en önemli eksiği keşfettim;hareket ilk 2 ay her akşam spor yaptım,sonrasında zayıflamam durunca spor stilimi değiştirdim. şimdi de bünyemi şaşırtmak adına bir akşam yapıyor diğer akşam dinleniyorum.sözün özü kendimi tanımayı öğrendim ve kilo verdikçe kendimi daha çok seviyor,mutlu oluyorum.en geç 5 temmuza kadar 2 kg verip kendimle mutlu bir hayat sürmeyi planlıyorum :))
herkese merhabalar evet bugün ilk raporumu vermiş olucam
cihannara gururla sunar sositososito
püsküütün başarı öyküsünü okudum ve artık bir sağlıklı beslenme defterim var
haftanın günü salı
kahvaltı 10:30
1/2 domates
1 salatalık
1ad haş. yum.
kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su ile formula 7 ve 1 bardak daha ılık limonlu su
ara 12:30
avuç içi çekirdekli kuru üzüm
limonlu yeşil çay
öğlen 14:30
1/4 beyaz lahana
1ad. soğan
1ad.domat.1tatlı kaşığı sıvıyağ
yarım limon
bol sumak ve karabiberden oluşan salata
ara 16:30
1bardak ılık süt
avuç içi çekirdakli kuru üzüm ve bol tarçın
akşam yok
salatayı biraz çok kaçırmışım 18:30 da açlık hissetmedim ve yemedim
şimdi biraz acıkır gibiyim ama onu sdu ile bastrırcam şu ana kadar 1.5 içtim 3 tamalıycam
bunun haricinde orta tempoda 45 dakka yürüyüş 15 dakka parktaki spor aletlerinde hareket
bu günlük bu kadar oldu sabah erken kalkamadım yarın kalkıcam inşallah
bir de o leslie teyzeyi ben indiremiyorum server not foun dio
indirenler bana yardımcı olabilir mi
arkadaşalr heinizin yorumlarını bekliyorum eksiğim yanlışım vardır muhakkak ilk günümdü
egzersiz konuusnda kendimi yetersiz hissediyorum nerden başlıyım?
kuru üzüm gün içnde iki avuç içi fazla mı?
nalansucum lesli teyzene bayıldım. şu açıkhavada yürüyüş işini biraz götüreyim. bende isteyebilirim ama o kadar uzun indirme işleri falan ben pek beceremem gibi geliyor.sen yazdıkça için açılıyor
aslında bazen yataktan zor kalkıyor ve senbir ara uzay yürüyüşünün çok iyi etki yaptığını söylemiştin diye aletlerde onuda yapmaya çalışıyorum.
2 lahmacun. yarın telafi edersin.hep bu zorlamalar bizi kilo aldıran.
cihannara 2 avuç kuru üzüm ?herkese bakıyorum ne kadar az yiyor.salata ile doymuşsun . hiç ekmek yemedin mi*
ekmek olmalı diyor uzmanlar.
megicim hadi geçmiş olsun. bir yılı daha devirdiniz. daha sizin okul bitmemiştir. neyse yoğunluk yok en azından."
nalansucum lesli teyzene bayıldım. şu açıkhavada yürüyüş işini biraz götüreyim. bende isteyebilirim ama o kadar uzun indirme işleri falan ben pek beceremem gibi geliyor.sen yazdıkça için açılıyor
aslında bazen yataktan zor kalkıyor ve senbir ara uzay yürüyüşünün çok iyi etki yaptığını söylemiştin diye aletlerde onuda yapmaya çalışıyorum.
2 lahmacun. yarın telafi edersin.hep bu zorlamalar bizi kilo aldıran.
cihannara 2 avuç kuru üzüm ?herkese bakıyorum ne kadar az yiyor.salata ile doymuşsun . hiç ekmek yemedin mi*
ekmek olmalı diyor uzmanlar.
megicim hadi geçmiş olsun. bir yılı daha devirdiniz. daha sizin okul bitmemiştir. neyse yoğunluk yok en azından."
hoşgeldin canım aramıza... a.s.
canım diğer hafların mesajlarnı bulup ekliycem bi mesajda ama inan fırsat bulmadım. şimdi yine çımam gerekiyo bugün halledicem...
bu arada boyunuda yazabilirsen sevinirim ...
tama canım not alıyorum. takımla ilgli açıklmalrı daha sorna yapıcam...
saol mooncum paylaştığın için. ilgli alana ekliycem.tebrikler ayrıca :lepi:
kızlar artık çıkma gerke akşama geldiğmde görüşüz.şimdilik hoşçakalın.
nalancım verdiğin linklei bende indiriyorum bitsin bu akşam bi deniycem.saol canım a.s.
iyi akşamlar herkese evet hanımlar o evde yürüyüş olayı harika degilmi sabah kalktım inanın yürüyemiyorum baldırlaım çok fena tutulmuş.birde insan hiç sıkılmıyor dimi kadı sagolsun çok eglenceli bugün 4 millik olanı tamaladım ben tabi 2 seferde tek seferde yapsaydım kesin bayılırdım heralde kan ter içinde kalıyorum valla .yediklerime gelince
mekik :yok
squat:20
yürüyüş:4 mil (6.400 km)
günlük beslenme :salı
sabah: bi kase yogurt ekmek yok
ara:yok
öglen :yok
akşm: 2 tane lahmacun (valla benim bir suçum yok eşim zorladı bide adam çok güzel yapıyordu beaaa )( ha bide normalde bunun 4 katını yerdim ben ama resmen 2 tanede bile dilber hala gibi dıkandım )
günlük tüketilen sıvı miktarı:4 litre su yaz geldi gayrı kimse tutamaz beni yaşasın su içmek kahrolsun kolaaaa ( kızlar aşkolsun size hiç dikkatinizi çekmiyomu ben artık kola içmiyorum neyse bari ben kendimi tebrik edeyim )
ha bu arada singincim öyle açık hava sabahın en güzel saatinde keyifli yürüyüş valla tam kıskanıyodumkiiiii benimde leslie teyzem var artıkın .. o konuşuo ben yürüyom ..hadi canişkolar en güzel akşamlar sizlerin olsun ..çocukları uyutim geliyom bbbyyy
herkese merhabalar evet bugün ilk raporumu vermiş olucam
cihannara gururla sunar sositososito
püsküütün başarı öyküsünü okudum ve artık bir sağlıklı beslenme defterim var
haftanın günü salı
kahvaltı 10:30
1/2 domates
1 salatalık
1ad haş. yum.
kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su ile formula 7 ve 1 bardak daha ılık limonlu su
ara 12:30
avuç içi çekirdekli kuru üzüm
limonlu yeşil çay
öğlen 14:30
1/4 beyaz lahana
1ad. soğan
1ad.domat.1tatlı kaşığı sıvıyağ
yarım limon
bol sumak ve karabiberden oluşan salata
ara 16:30
1bardak ılık süt
avuç içi çekirdakli kuru üzüm ve bol tarçın
akşam yok
salatayı biraz çok kaçırmışım 18:30 da açlık hissetmedim ve yemedim
şimdi biraz acıkır gibiyim ama onu sdu ile bastrırcam şu ana kadar 1.5 içtim 3 tamalıycam
bunun haricinde orta tempoda 45 dakka yürüyüş 15 dakka parktaki spor aletlerinde hareket
bu günlük bu kadar oldu sabah erken kalkamadım yarın kalkıcam inşallah
bir de o leslie teyzeyi ben indiremiyorum server not foun dio
indirenler bana yardımcı olabilir mi
arkadaşalr heinizin yorumlarını bekliyorum eksiğim yanlışım vardır muhakkak ilk günümdü
egzersiz konuusnda kendimi yetersiz hissediyorum nerden başlıyım?
kuru üzüm gün içnde iki avuç içi fazla mı?
canım silviyacığım yğunsun herhalde olsun yazarsın benim boyumu sorduysan 168cm
bugün tekniği çok iy olmayan bir şekilde (iple ölçüp sonra cetvelden bakarak ölçülerimi aldım)evde mezura yokmuş diet defterime kaydettim burayada yazıcam ama çok utanıyorum
göbek (ölçülürken göek deliğinin 1 parmak altından ölçülürmüş öyle ölçtüm)
göbüş108
göğüs 98 fakat benim göğüslerim keçi memesi gibi ama sırtım çok geniş
ve kalça en bomba bu 111 cm
ve 82 kilyum gerisini var sen düşün.....
ama napıyoruz inceliyoruz hep beraber inceliyoruzvereliniortak