gunaydın medencıım banada ceza versende ben de bu aksam epeycene bır spor yapsam ne dersın sekerımm
dün menümü yazamadım şimdiyazayım
sabah sirkeli sıcaksu
kahvaltı herzamanki gibi peynir zeytin2 dilim ekmek
ara: meyve
ögle: yogurtlu ıspanak
ara:meyve
akşam:yogurtlu kırmızı pancar 3 kaşık pirinç pilavı azıcık kırmızı et
akşamı erken yiyoruz acıkınca tekrar meyve yiyorum
içecekler:2 fincan ıhlamur 2fincan yeşilçay 2 litre su
sipor yapmadım ama 5 saat evişivalla mahvoldum yeni kendime geldim
30 dakikada yürüyüş kızımı okuldan aldım bukadar
Oooo ceza vermekten kolay bişey yok güzelim. Ebru ile 2 program plates, leslie ile 30 dk yürüyüş, 200 mekik, 200 hundred...NasılVur dedin ödürdümmü yoksa şekerim
Gayet güzel bir gün olmuş bence
Nowarcım, banucum sizede günaydın benim tatlı rakibelerim. Nasılsınız bakiimmm
günaydınlaaar
dünkü menüm:
sbah 1 bardak su bi elma yarım domates az peynr pekmez bir kaç zeytin 3 bardak şekersiz çay
öğlen 2 kepçe çorba bir tabak yoğurt 1 mandalina bide cnım tatlı bişeyler çekti elmayı tarçınla kavurdm yedim 4.30 dan snra hiçbişey yemedm sadece ders çalışırken çerez niyetine kuru dut yedim
valla vur dedık oldurdun medencım gel su pılatesı bır programa ındırelım bır program pılates leslıe ıle 30 dakka yurruyus 200 mekık 200 hundred tamam dır kaptann aksama yapınca hemencecık gelıcem buraya yazıcam cezamı yaptım dıye sekerım bu fata kesınn asagılara ınmem lazımm 66 yı gorurum dıye umudum var ayy ck ceza ver sen bana cok cok ver hergun ver medencımm
günaydınlaaar
dünkü menüm:
sbah 1 bardak su bi elma yarım domates az peynr pekmez bir kaç zeytin 3 bardak şekersiz çay
öğlen 2 kepçe çorba bir tabak yoğurt 1 mandalina bide cnım tatlı bişeyler çekti elmayı tarçınla kavurdm yedim 4.30 dan snra hiçbişey yemedm sadece ders çalışırken çerez niyetine kuru dut yedim
eee bu hafta 63,5 den az bişeyler görmek için kararlılık şartÇok kararlı gördüm seni şekerim. :81::81:
Tamam anlaştık, Bugün böyle olsun, akşam girip bakacam bende mutlaka :86:Buhafta böyle gidersen 66 olursun tatlımmm
novvar cım çokgüzel menüama açkalmamışsındır inşallah
selam kızlar günaydın herkese..
platese hala devam ediyorum ama pubisimle basım dertte bütün gücümü oraya veremiyorum yüz üstü yattığımda pelvis kemiklerim batıyor :26:
ama yılmadan devam edicem ..
dün askam daha bi esnektim
ayy ınsallahh ınsallahh bu aksamm sprumu yapıp yazıcam sekerım eger 66 olursam varya yıhuhuuuÇok kararlı gördüm seni şekerim. :81::81:
Tamam anlaştık, Bugün böyle olsun, akşam girip bakacam bende mutlaka :86:Buhafta böyle gidersen 66 olursun tatlımmm
selam kızlar günaydın herkese..
platese hala devam ediyorum ama pubisimle basım dertte bütün gücümü oraya veremiyorum yüz üstü yattığımda pelvis kemiklerim batıyor :26:
ama yılmadan devam edicem ..
dün askam daha bi esnektim
Çok kararlı gördüm seni şekerim. :81::81:
Günaydınnn herkese,
Minnoşum gelmiş, zülaleyim gelmiş, günaydınlar, nasılsınız bakalım :86:
pes etmek yok görümceden zayıf olucaksın
meyvemmm görumcee savası basladııııha gayret sakın bırakma tatlım
eee bu hafta 63,5 den az bişeyler görmek için kararlılık şart
medencim tatlim biz ayni kilodaymisiz
akşamüstü biraz miden kazındı ama dut yatıştırdı canım belkide o yüzden bu sabah baş ağrsıyla uyandm şmdi meyvemi yedim kahvaltımı yapıcm
ayy ınsallahh ınsallahh bu aksamm sprumu yapıp yazıcam sekerım eger 66 olursam varya yıhuhuuuallah ne muradın varsa versın medenn su spor ısınde bana baskı sıddet herseyı uygulayabılırsınn
meyvemmm görumcee savası basladııııha gayret sakın bırakma tatlım
iyilik
canım ne olsun dünün yorgunlugunu atmaya çalışıyorum ay evhanımlıgı zor meslekyaa
sen nasılsın canımm
olcam kızlar ondan hem zayıf hem seksi olcam giycem şortumu topuklularımı ayağıma incecik bacakları sallaya sallaya yürücemkısayım die o üzülsün
Şükür bende iyiyim, evi bir görsen harabeye dönmüş durumda ve ben bilgisayarın başındaKayınvalidemgil vardı sabah onlaarı yolcu ettim, yataklar toplanacak, mutfak toplanacak, ev süpürülüp silinecek vs vs iş çok. Ama burada olmak beni motive ediyor. Motivasyonumu zirveye çıkartayım öyle başalyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?