Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydın medencıım banada ceza versende ben de bu aksam epeycene bır spor yapsam ne dersın sekerımm

Oooo ceza vermekten kolay bişey yok güzelim. Ebru ile 2 program plates, leslie ile 30 dk yürüyüş, 200 mekik, 200 hundred...Nasıl Vur dedin ödürdümmü yoksa şekerim

Gayet güzel bir gün olmuş bence

günaydınlaaar
dünkü menüm:
sbah 1 bardak su bi elma yarım domates az peynr pekmez bir kaç zeytin 3 bardak şekersiz çay
öğlen 2 kepçe çorba bir tabak yoğurt 1 mandalina bide cnım tatlı bişeyler çekti elmayı tarçınla kavurdm yedim 4.30 dan snra hiçbişey yemedm sadece ders çalışırken çerez niyetine kuru dut yedim

Oooo ceza vermekten kolay bişey yok güzelim. Ebru ile 2 program plates, leslie ile 30 dk yürüyüş, 200 mekik, 200 hundred...Nasıl Vur dedin ödürdümmü yoksa şekerim

Gayet güzel bir gün olmuş bence

valla vur dedık oldurdun medencım gel su pılatesı bır programa ındırelım bır program pılates leslıe ıle 30 dakka yurruyus 200 mekık 200 hundred tamam dır kaptann aksama yapınca hemencecık gelıcem buraya yazıcam cezamı yaptım dıye sekerım bu fata kesınn asagılara ınmem lazımm 66 yı gorurum dıye umudum var ayy ck ceza ver sen bana cok cok ver hergun ver medencımm

Çok kararlı gördüm seni şekerim. :81::81:

Tamam anlaştık, Bugün böyle olsun, akşam girip bakacam bende mutlaka :86:Buhafta böyle gidersen 66 olursun tatlımmm

novvar cım çokgüzel menü ama açkalmamışsındır inşallah

pes etmek yok görümceden zayıf olucaksın

Çok kararlı gördüm seni şekerim. :81::81:

Tamam anlaştık, Bugün böyle olsun, akşam girip bakacam bende mutlaka :86:Buhafta böyle gidersen 66 olursun tatlımmm
ayy ınsallahh ınsallahh bu aksamm sprumu yapıp yazıcam sekerım eger 66 olursam varya yıhuhuuu allah ne muradın varsa versın medenn su spor ısınde bana baskı sıddet herseyı uygulayabılırsınn

meyvemmm görumcee savası basladıııı ha gayret sakın bırakma tatlım

Son düzenleme:
eee bu hafta 63,5 den az bişeyler görmek için kararlılık şart

Süperr o zaman. Rakibem böyle kararlıysa bende kararlı olmalıyım O halde başlasın rekabet

medencim tatlim biz ayni kilodaymisiz

Evet evet aynıymışız yaa benimde sen söyleyince dikkatimi çekti:86::86:

akşamüstü biraz miden kazındı ama dut yatıştırdı canım belkide o yüzden bu sabah baş ağrsıyla uyandm şmdi meyvemi yedim kahvaltımı yapıcm

Afiyet bal şeker olsun canım, çok geç kalmadan yapki kahvaltını plates yapacaz :87:

Okk. bundan sonra sana şiddetli baskılar geliyooorrr Ee sana baskı yapmak için benimde bol bol spor yapmam lazım :97::97:ee süpermiş yaparım bende :87::87:

iyilik
canım ne olsun dünün yorgunlugunu atmaya çalışıyorum ay evhanımlıgı zor meslekyaa
sen nasılsın canımm

Şükür bende iyiyim, evi bir görsen harabeye dönmüş durumda ve ben bilgisayarın başında Kayınvalidemgil vardı sabah onlaarı yolcu ettim, yataklar toplanacak, mutfak toplanacak, ev süpürülüp silinecek vs vs iş çok. Ama burada olmak beni motive ediyor. Motivasyonumu zirveye çıkartayım öyle başalyacam

olcam kızlar ondan hem zayıf hem seksi olcam giycem şortumu topuklularımı ayağıma incecik bacakları sallaya sallaya yürücem kısayım die o üzülsün

Bu azmini kaybetme şekercim. Tabii olacan zaten ne kalmışkı şunun şurasında. 20 gün sonra meyvem 38 beden olacak, görümcede çatlayacak

ben dün çok işyaptıgım için çocuklarda acıdı ve evi dagıtmadılar işim yok ama kocacım ögle yemegine gelecek ne pişirecegimi bilmiyorum canımda yapmak istemiyo.
dur seni mutuve edeyim hemencecik bitir işleri işin biterse daha rahat oturursun evtemiz olunca insan huzurlu oluyo kolay gelsin canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…