Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hafta sonu ve bugun hic spor yapmadim..bugun sadece carsida biraz yürüdümm ama yarin basliyorum
yoksa bu tembellik cok kalicak bende:26:
yarin allah kismet ederse yüzmeye gidiyorummm
günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu,hani aziiimhani hırsss,hani beraber inceleceğim hatunlarr nerede :97:
raziyerkan cığım keşke fırsatım ve zamanım olsada bende yüzebilsem.en iyi spor bence yüzme.çünkü vücudun tamamını çalıştırıyor.
ben dün akşam spor salonunda 1 saat step aerobik jimnastik yaptım.yatmadan öncede kalça ve göbek hareketlerinden 3 ünü 16 şar tekrar halinde yaptım. kolayıklar dilerim
sorma canim ya..hafta sonu misafirlikteydikk ztn birsey yapamadim ama sabah kalkinca yuruyuse ciktim 30dk kadar..
pazarteside sinavim vardi pazar gece ders calistim sabah erken kalktim eve gelince yurdum kafiyi yattim
bugun yüzmeye gidiyoruz bakalim... eve gelince 3mile lesli ve hareketleri yaparimm
bende yapiyorum arada öyle..dün yüzmeden gelince biraz isinma hareketi mekik falan yaptim yattimm dus almaya bile halim yoktuşekerim hiçbişey yapamasan bile yatmadan önce mekik çek.ben dün öyle yaptım.işden çok geç geldim,yorgundumda.önce bir duş aldım sonra 50 tam mekik,20 şer adet yan mekik çekip dahada yorulup yattım.öyle güzel uyumuşum ki nasıl sabah oldu anlamadım
bu arada nerede bizim diğer hatunlar :26: ben ısrarla yazmaya devam edeceğim de
bende yapiyorum arada öyle..dün yüzmeden gelince biraz isinma hareketi mekik falan yaptim yattimm dus almaya bile halim yoktu
sabah aldim dusu falannn..ya hersey güzel hostee spordan sonra dus almaya acayip üseniyorum
demek unutulduk :85: bende diyorum bu hatunlar nerede . valla canım bana sorarsan iştahına demen gerek.çünkü incelmek için sadece spor veya sadece diyet değil ikisi birden yapılmalı.yaa ben bayadır girmiyormuşum
ee nasıl gidiyor hanımlar
bugünkü sporumu daha yapmadım
ama bundan öncekiler tamam nasıl oluyorsa unutuyorum yazmayı
yaa bir de bir şey diyeceğim. son günlerde boğazıma dur diyemiyorum.
adetim yeni bitti. onun etkisi var sanırım.
ama kötü yaa bir yandan çikolata yiyip bir yandan spor.. nötrlüyorum ben
bu ekibe ne oldu böyle gelip gidiyorum hiç paylaşım yok diva nerdesin toparla bizi:26:
bu ekibe ne oldu böyle gelip gidiyorum hiç paylaşım yok diva nerdesin toparla bizi:26: