Diva ve İncelme Takımı

günaydın çıtırlar haftasonu pek egz yapamadım ama bugün düzeltcem güne oryantal ile başladım çok seviyorum:KK8::KK64:

merhaba hatunlar,cumartesi akşamı 1 saat aletli spor çalıştım
dünde hem akşam hem zaman hareketlerden beşini 16 şar tekrar halinde yaptım.bu akşamda spor salonundayım :KK8:

ben hafta sonu ve bugun hic spor yapmadim..bugun sadece carsida biraz yürüdümm ama yarin basliyorum
yoksa bu tembellik cok kalicak bende:26:
yarin allah kismet ederse yüzmeye gidiyorummm:KK53:

ben hafta sonu ve bugun hic spor yapmadim..bugun sadece carsida biraz yürüdümm ama yarin basliyorum
yoksa bu tembellik cok kalicak bende:26:
yarin allah kismet ederse yüzmeye gidiyorummm:KK53:

günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu,hani aziiimhani hırsss,hani beraber inceleceğim hatunlarr nerede :97:
raziyerkan cığım keşke fırsatım ve zamanım olsada bende yüzebilsem.en iyi spor bence yüzme.çünkü vücudun tamamını çalıştırıyor.

ben dün akşam spor salonunda 1 saat step aerobik jimnastik yaptım.yatmadan öncede kalça ve göbek hareketlerinden 3 ünü 16 şar tekrar halinde yaptım. kolayıklar dilerim

günaydın hatunlar ,nerelerdesiniz yahu,hani aziiimhani hırsss,hani beraber inceleceğim hatunlarr nerede :97:
raziyerkan cığım keşke fırsatım ve zamanım olsada bende yüzebilsem.en iyi spor bence yüzme.çünkü vücudun tamamını çalıştırıyor.

ben dün akşam spor salonunda 1 saat step aerobik jimnastik yaptım.yatmadan öncede kalça ve göbek hareketlerinden 3 ünü 16 şar tekrar halinde yaptım. kolayıklar dilerim

sorma canim ya..hafta sonu misafirlikteydikk ztn birsey yapamadim ama sabah kalkinca yuruyuse ciktim 30dk kadar..
pazarteside sinavim vardi pazar gece ders calistim sabah erken kalktim eve gelince yurdum kafiyi yattim:KK52:
bugun yüzmeye gidiyoruz bakalim... eve gelince 3mile lesli ve hareketleri yaparimm :KK15:

sorma canim ya..hafta sonu misafirlikteydikk ztn birsey yapamadim ama sabah kalkinca yuruyuse ciktim 30dk kadar..
pazarteside sinavim vardi pazar gece ders calistim sabah erken kalktim eve gelince yurdum kafiyi yattim:KK52:
bugun yüzmeye gidiyoruz bakalim... eve gelince 3mile lesli ve hareketleri yaparimm :KK15:

şekerim hiçbişey yapamasan bile yatmadan önce mekik çek.ben dün öyle yaptım.işden çok geç geldim,yorgundumda.önce bir duş aldım sonra 50 tam mekik,20 şer adet yan mekik çekip dahada yorulup yattım.öyle güzel uyumuşum ki nasıl sabah oldu anlamadım :KK9:

bu arada nerede bizim diğer hatunlar :26: ben ısrarla yazmaya devam edeceğim de :KK19:

şekerim hiçbişey yapamasan bile yatmadan önce mekik çek.ben dün öyle yaptım.işden çok geç geldim,yorgundumda.önce bir duş aldım sonra 50 tam mekik,20 şer adet yan mekik çekip dahada yorulup yattım.öyle güzel uyumuşum ki nasıl sabah oldu anlamadım :KK9:

bu arada nerede bizim diğer hatunlar :26: ben ısrarla yazmaya devam edeceğim de :KK19:
bende yapiyorum arada öyle..dün yüzmeden gelince biraz isinma hareketi mekik falan yaptim yattimm dus almaya bile halim yoktu:KK1:
sabah aldim dusu falannn..ya hersey güzel hostee spordan sonra dus almaya acayip üseniyorum:KK53:

bende yapiyorum arada öyle..dün yüzmeden gelince biraz isinma hareketi mekik falan yaptim yattimm dus almaya bile halim yoktu:KK1:
sabah aldim dusu falannn..ya hersey güzel hostee spordan sonra dus almaya acayip üseniyorum:KK53:

aaaaa benim en keyif aldığım şeydir spordan sonra duş almak,sonra kremlenmek misler gibi kokmak ve o yorgunlukla uyumak ohhhhhhhh :KK1: ben dun 1 saat spor salonunda çalıştım.yatmadan öncede 8 hareketten 16 şar adet yaptım.
yaaa nerde bu diğer hatunlar yaaaaa,ikimiz mi kaldık şimdi raziyerkan :26:

yaa ben bayadır girmiyormuşum :KK30:
ee nasıl gidiyor hanımlar
bugünkü sporumu daha yapmadım
ama bundan öncekiler tamam nasıl oluyorsa unutuyorum yazmayı :KK53:
yaa bir de bir şey diyeceğim. son günlerde boğazıma dur diyemiyorum.
adetim yeni bitti. onun etkisi var sanırım.
ama kötü yaa bir yandan çikolata yiyip bir yandan spor.. nötrlüyorum ben :KK53:

yaa ben bayadır girmiyormuşum :KK30:
ee nasıl gidiyor hanımlar
bugünkü sporumu daha yapmadım
ama bundan öncekiler tamam nasıl oluyorsa unutuyorum yazmayı :KK53:
yaa bir de bir şey diyeceğim. son günlerde boğazıma dur diyemiyorum.
adetim yeni bitti. onun etkisi var sanırım.
ama kötü yaa bir yandan çikolata yiyip bir yandan spor.. nötrlüyorum ben :KK53:
demek unutulduk :85: bende diyorum bu hatunlar nerede . valla canım bana sorarsan iştahına :KK45: demen gerek.çünkü incelmek için sadece spor veya sadece diyet değil ikisi birden yapılmalı.

bende dün akşam 1 saat evde stepper imle çalıştım.herkese kolaylıklar dilerim dilerim de divaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnn yaaa ?

bu ekibe ne oldu böyle gelip gidiyorum hiç paylaşım yok diva nerdesin toparla bizi:26:

ya baktım kimsecikler yok bende yazmadım ama ben aynen yola devam ediyorum :KK9: bu arada divaya mesaj attım dönmedi bana , bir yaramazlık yokdur umarım :26:

kimsecikler yokk diva nerelerde acaba? yoksa pesmi etti :KK50:

bu hafta sonu 1ay oluyor sporuma baslayali 4kilo vermis durumdayim bu sabahtan itibaren..
59u gördüm sonunda:KK52:

kızlar diva yok diye incelmeyi bırakacakmıyız herkes günlük yaptığı sporu yazsın ve cuma günü ölçelim kendimizi ne var ne yok birbirimizi görerek motive oluyoruz pes etmeyin sakın hadi bakalım

ben her gün yapmaya devam ediyorum.
bence de bırakmamalıyız. yazalım her gün.
ölçülmeyeli baya oldu. bu cuma da ölçeriz. :KK8:

bende yapiyorum sporlarimi..
1ay bitti 4kilo verdim..
göbek bel basan 3.5cm incelme var :KK15:

kizlarrr..nasilsinizzz herkez dvmi spor ve diyeteee..benim hedefime 2.5kilo kaldiii insallahhh bu ay sonunda ulasiyorum hedefime ve korumaya basliyorumm:KK66:

X