Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta bomba gibi geliyorum akrephem yediklerime dikkat edicem hem en az 1 saat spor yapıcam hemde reglm biticek eee gerisini düşünün artık pis karayağlar gitmesinde naapsın
geldim ben minnosum
iyiki cikmisim enerji doldu icime
hazirlanirken bugun semt pazari oldugu aklima geldi pazara gittim, ay cok severim pazari ne diye gitmiyormusum ben ya her hafta. tazecik yesillikler sebzeler aldim. donuste teyzenin biri biraz canimi sıkacak oldu. neyse dedim üzmedim kendimi.dışarısı 12 derece ve güneşli kızımı sıkıca giydirmiş çıkmışım teyze bana kızıyor bu soğukta çıkarmışsın çocuğu diye fesubhanallaaaah bişey demedim yaşlıdır diye üzeri sıkı dedim
keyiflendim nurcengcim, disari cikiyorum tabi hergun hava boyle guzel olsaneden keyfin yok canım bak ne güzel dışarı çıkabiiyosun en azından ben dışarı çıkamıyorum hiç yürüyüşe soğuktan
ınsallah canım benım 65 e dusersınn tak dıye ınsallah tabıkı saglıklı bır sekılde
benim icinde dua edin bende 50 li biseyler gomek istiyorum hadi kizlar bu hafta cok iyi calisalim yaptiklarimizi paylasalim, bir birimizi motive edelim :92:inşallah canım yaa..ben de şu 67-68 rakamlarından kurtulurum inşallah bu hafta
harikasin akrepcim guzel ornek oluyorsun bana, hadi bende gaza geldim gidip biraz temizlik yapayim alayim kitabimi elime. ihlamur aldim dun onu kaynatip iceyim.dün ne yedim bakalıım
sabah ballı sirkeli sıcak su
kahvaltı öncesi 1 portakal
kahvaltı
3 yaprak sarma yarım tabak mercimekli bulgur pilavı turşu yoğurt ne kahvaltı amabenim kız kalkmayınca ee ben de erken kalktım acıktım dolaptan alıp yedim hemen kolayıma gitti ve tuttu da beni kahvaltı yerine geçti işte:44:
ara ne yedim hatırlamıyorum yaa çok koşturup iş yaptım ama..
öğle
mercimekli bulgur pilavı sarmısaklı yoğurt bol nane soğan turşu çok az yedim canım istemedi yorgunluktan sanırım
akşam
tavuk ızgara,maydanoz nane yeşil soğan ve sarımsak,yoğurt,turşu,pide..ayy öğlende az yiyice leim ayağım uyuştu o kadar hareketle tabii..ben de yedim artık hafta içi ayarlarım dedim nasılsa hafta içi akşama kadar oturuyorum o yüzden akşam yemem..zaten erken bir saatti akşam yediğim ..yemek sonrası da hiç durmadım zaten..mutfağımı temizledimesini hazırladım..benimkiler uyudular zaten ben de artık yorgunluktan öldüm yatiim dedim..saat çok geç oldu sanıyodum ayy baktım 10 a geliyomuş..erken kalkınca günüm epey uzadı sanırım ama epey de işimi hallettim ve erken den de yatmış oldum ne güzel..
kızıma yelek işliyodum yakası kalmıştı onu bitirdim dün..
yeni bir kitaba başladım 30 sayfa okudum
30 dk yürüdüm ve gün boyu temizlik yaptım..bir ara işyerine geldim..oyy yaz yaz bitmiyor ne çok şey yapmışım dün ben
sen beni sarışın mı tasarladın kafanda bakayım..şekerim açık tenliyim,kahverengi gözlüyüm,açık kahve saçlıyım ama koyu renk hastası olarak kopkoyu boyuyorum saçlarımı.hep esmer olmak istemişimdir.insanların sarı saç takıntısına da hiç anlam verememekteyim...türk kadını ne buluyor sarı da.yakışanı da var tabii ama ...
karamel benide gördnmü rüyanda benide miranda kerr olarak görsen keşkeEki Görüntüle 125022
bu arada ben face kullanmıyorm çok vaktimi alıyor ama sana baktm kahküllü olan senmisin karamelcim
gunaydın kızlar haftasonu gelemdım yanınıza cumartesı gunu komsum geldı gecede yemektı suydu buydu gıremedım pazar gunude bır akrabamız vefat etmıstı ona gıttık ancak bugun gelelbıldımm ee neler yapıyorsunuz bakalımm
karamelımm ruyan ınsallah turabın dedıgı gıbı38 beden toplantısıdır
turabbcımm sen benı takıbe almıssın hergun 20 dakka yuruyus soz verdım ama cumartesı yaptım pazar yapamadım canımcımm
lolocumm canım allahım hep yanında yardımcın olsun ınsallahh
ervam su ıcındekı spor canavarı banada gelse keskemm
sagol canım benımm bende senın gıbı dun regl oldum belkı sıskınlık mıskınlık dıye 3-4 kılo gıder bu hafta nowarcım
minnosum ağlamak istedim ama ben dün aksam ebru onları yaparken ben yapamadıkca bide ne kadar ince ve düz duruslu...
sabahda zaten face de kızın birini gördüm mini etekli deri ceketli catlamak üzereyim kıskanclığımdan utanmasam şimdi ağlıcam o derece sinir içindeyim :84:
,
Canım ben seni facebookta ekledim. oradaki resimlerden hangisi sensin acaba şekerim? İnşallah amacına ulaşırsın. Bende çok istemiştim asistanlığı ama herşey kısmet meselesi birazda. Çalışmalarının sonucunu alırsın sen yeterki böyle devam et.
yaa biraz evi toparladım karnım çok kötü ağrımaya başladı :84:sanırm bugün pilates yapamıycm hemen bi adaçayı içiyim belki iyi gelir
ayy ben bu hafta su 68 lı kılolardan kurtulup 67 lı bısı gorursemm zaten havalara ucarım eger 66 lı bısey gorursem burdan tee japonyaya kadar ucarımm herhalde
inşallah canım yaa..ben de şu 67-68 rakamlarından kurtulurum inşallah bu hafta
slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim
kıştan değil şekercim tembellikten acıcık hareketlenip acıcık kilo verince hemen zor gelmeye başlar hareketin devamı ve oturdukça oturasımız gelir..vücut kalıcı yağları yakmak istemediğindendir bu..ama tam tersi biz daha fazla hareketli olursak acaip yakarız o yağları...doğal ve bitkisel doping yeşil çayı öneririm canım şekersiz iç ama.acaip hareketlendirir seni ve iştahı da keser
yap şekercim yap tabi..geçenlerde ebru şallıyı okudum da doğum sonrası günde 2 saat spor yapıyomuş..ayy şok oldum yaa..kendimden utandım..yiyip yiyip yatıyorum sonrada neden şişkoyum diyorum bundan sonra bol hareket bol spor başka yolu yok şekercimm..yediğimizden fazla hareket olmalı ki istediğimiz amaca ulaşalım dimi ama:82:
geldim ben minnosum
iyiki cikmisim enerji doldu icime
hazirlanirken bugun semt pazari oldugu aklima geldi pazara gittim, ay cok severim pazari ne diye gitmiyormusum ben ya her hafta. tazecik yesillikler sebzeler aldim. donuste teyzenin biri biraz canimi sıkacak oldu. neyse dedim üzmedim kendimi.dışarısı 12 derece ve güneşli kızımı sıkıca giydirmiş çıkmışım teyze bana kızıyor bu soğukta çıkarmışsın çocuğu diye fesubhanallaaaah bişey demedim yaşlıdır diye üzeri sıkı dedim
Allah kolaylik versin canim, bu yuzden cennet annelerin ayagi altinda, hic bitmeyen mesaicanım benim benim de evimin işini temizlikçi yapsa,bebeğime dadı baksa 2 değil 5 saat yaparım valla.ben hiç üşenmiyorum.ama evde bebek uyumadan da olmuyor.çok hareketli ve hep benimle temas halinde olmak istiyor.bu gün o uyunca yaptım sporumu bütün ev işim kaldı.şimdi gece 1 e kadar uyumasını bekleyip 1 ton ütü yapacağım,yarının yemeğini pişireceğim.vs.vs.şu anda bile hem yazıyorum hem büyüğe ders çalıştırıyorum.
uzun sure kalirsa bizimkide aglar, bir kac sefer kucaga almak zorunda kaldik.kadıncağız yaşlı ya kemikleri bile üşüyordur onun.12 derece mart ayı demek.ben kar yağarken çıkarıyordum elif nur u.ama küçüğüm dışarıda hep ağlıyor.ondan evdeyiz hep.bebek arabam yepyeni duruyor kapı önünde..
evet canım gelen giden çok oluyo bak yarın akşama 3 tane aile eşimin öğretmen arkadaşları geliyo hazırlık yapmam lazım bebek görmesi.çocuk 7 aylık oldu hala gelen oluyo.şaka bi yana herkes sevdiği yere gelir.ama bizim burası çok soğuk geçen gece -30 falandı.dışarı çıkamıyorumkeyiflendim nurcengcim, disari cikiyorum tabi hergun hava boyle guzel olsa
seninde gelenin gidenin hic eksik olmuyor oda cok guzel .