Diva ve İncelme Takımı

gecmis olsun canimmm:KK19:

ben tartilmadim bugunn hicte tartilmak gelmiyor icimden:KK53:
diyorum acaba ay sonundami tartilsam :KK69:

Sen bilirsin canım bu topicde önemli olan herkesin aynı zamanlarda vücudunu ölçülmesi:KK16: Kilon için senin bilecegin iş sen zaten kilolu degilsin öyle:97:

Sen bilirsin canım bu topicde önemli olan herkesin aynı zamanlarda vücudunu ölçülmesi:KK16: Kilon için senin bilecegin iş sen zaten kilolu degilsin öyle:97:
tsk ederim canimm..ölcülerimi yaparim düzenli artik..
ne biri kilolu degilsinmi dedii:KK52::KK52:
göbegim ve yanlarim olmasaa keskeeee,ergenlikten kalma göbegim yag küpü gibi:KK35: amaa artik eriycek insallahh..

sağolun şekerler,ben bu hafta regl olacaımın farkında değildim.regl unca şişiyoruz ya norade,ende ikmi öçtüm kendimi acaba,daha mı çok incedim acaba :KK52::KK52::KK52:

benimde regle az kaldı.. karın şişti. ona rağmen incelme var.
çok pis sıkılaştım :KK53:
bazen yazmayı unutuyorum galiba ama hiç aksatmadan her gün sporumu yapıyorum.
yapmayınca artık bir eksiklik hissediyorum.

tsk ederim canimm..ölcülerimi yaparim düzenli artik..
ne biri kilolu degilsinmi dedii:KK52::KK52:
göbegim ve yanlarim olmasaa keskeeee,ergenlikten kalma göbegim yag küpü gibi:KK35: amaa artik eriycek insallahh..

Böbekle yan yağlar olmasa gayet normal kilodasın canım bence sen.:KK16:

sağolun şekerler,ben bu hafta regl olacaımın farkında değildim.regl unca şişiyoruz ya norade,ende ikmi öçtüm kendimi acaba,daha mı çok incedim acaba :KK52::KK52::KK52:

daha çok incelmiştir özellikle göbegin canım:97:

benimde regle az kaldı.. karın şişti. ona rağmen incelme var.
çok pis sıkılaştım :KK53:
bazen yazmayı unutuyorum galiba ama hiç aksatmadan her gün sporumu yapıyorum.
yapmayınca artık bir eksiklik hissediyorum.

hehehhe süper sporcularımızdan birisin zaten sen :KK15:

arada ebru salliyi takip ediyorum..
pilastesten cok giydikleri ilgimi cekiyor:KK1:ne yalan söyliyeyim
allah icinn vucudu cok güzel kadininn mahsallahhh:KK31:
pumadan giyiniyorya gecen magazada bir bakayim dedimmm :KK53::KK53:
Türk parasiyla ne kadarda pahali yani 80-100TL civari:KK52:
bugun H&M e baktim ayni model puma yazmiyor ama 15-20TL civari ondan aldim bende:63:

Son düzenleme:
diva ben agirliklari sadece ayaklarima takiyorum yürürken..0,75 kg yaglar kasa dönüsünce nolurki??

Spor yapmak isteyenlerin en sık sordukları soruların başında bu sorular gelir;
Spor yapmak istiyorum ama korkuyorum yağlarım kasa dönüşürmü ne yapmam gerekir?
Cewap çok ama çok basit hiçbirşey yapmayın, çünkü yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.

Diğer bir soruda;
Spora başlıyacağım fakat bırakırsam kaslarım sarkar kilo alırmıyım?
Bunuda daha önce açıkladığımız gibi kasın yağa dönüşmesi imkansız!!! Kilo almaya gelince sporu bıraktığınız için kilo almazsınız. Beslenme dengenizi ayarlayamadığınız için kilo alırsınız, çünkü spor yaptığınızda aldığınız kalori miktarını sporu bıraktığınızda da aynı şekilde alırsanız; o zaman kilo alırsınız. Bunun nedeni ise spor yapmadığınızda daha az kalori harcar ve daha az enerjiye ihtiyaç duyarsınız. Şunu unutmayın spor yapmadığınız zaman ( kesinlikle herzaman yapılması tavsiye edilir.) vücut en son antreman yaptıktan 3 gün sonra kas fiberleri zayıflamaya başlar ve yeme alışkanlığınızıda değiştirmediğiniz için kilo almaya başlarsınız.

Çözüm olarak haftada en az üç gün 30 veya 40 dakika olsa bile mutlaka spor salonuna gitmeniz weya spor yapmanız.

Unutmayın ki spor bir kültürdür ve ömür boyu yapılması gerekir.

MURAT VURAL

kaslar yaga dönüsmezmis burda aciklama yapmislar canim bak..
korkuttun beni beyaaa:KK4:

arada ebru salliyi takip ediyorum..
pilastesten cok giydikleri ilgimi cekiyor:KK1:ne yalan söyliyeyim
allah icinn vucudu cok güzel kadininn mahsallahhh:KK31:
pumadan giyiniyorya gecen magazada bir bakayim dedimmm :KK53::KK53:
Türk parasiyla ne kadarda pahali yani 80-100TL civari:KK52:
bugun H&M e baktim ayni model puma yazmiyor ama 15-20TL civari ondan aldim bende:63:

Hayılırsı olsun bebegim:KK16:Ay bende çok özeniyorum Ebru Şallı'ya biraz daha inceliyim öyle başlayacağım.

kız nerelerdesin sen..bizi bıraktınmı.13.takımı:KK23:...maşallah kilocuklar gidiyor..:nazar::KK9::KK9:

neyneyse beni ekibe alamadı paylaşımlarım az diye.haklı bende bi sürü topice yazıyorum.tek topice yazmıyorum o yüzden canım.teşekkürederim ayrıca hihihi:KK16::nazar:

diva ben agirliklari sadece ayaklarima takiyorum yürürken..0,75 kg yaglar kasa dönüsünce nolurki??

Ben kaslı bacak sevmiyorm kalın oluyo canım.

kaslar yaga dönüsmezmis burda aciklama yapmislar canim bak..
korkuttun beni beyaaa:KK4:

Benim spor salonundaki hocam öyle söylemişti.Ayrıca internettede böyle okudum bende.Okudum degil aslında uzmantv diye bi site var.orda uzman sporcular öyle diyodu bilmiyorum ki.eger kas yapmadan inceltiyosa bende yaparım ya:KK52:

banada spor salanundaki kiz dediki kadinlarda o kadar cabuk olusmuyor kas erkeklerinkisi gibi
1-1,5sene sürer dedi..
kaslar calismayinca vucut skilasirmi bilmiyorum ztn bu yaglarla kas falan cikmaz korkma:KK52:
biraz skilasip zayiflayana kadar kullanmayi dusunuyorum ben fazla kalori harcamak icinn

banada spor salanundaki kiz dediki kadinlarda o kadar cabuk olusmuyor kas erkeklerinkisi gibi
1-1,5sene sürer dedi..
kaslar calismayinca vucut skilasirmi bilmiyorum ztn bu yaglarla kas falan cikmaz korkma:KK52:
biraz skilasip zayiflayana kadar kullanmayi dusunuyorum ben fazla kalori harcamak icinn

Anladım canım hadi bakalım:KK31:

günaydın hatunlar,dü yine regl sancılarımdan ötürü spor salonunda hafif egzersizler yaptım.hiç sevmedim bu işi yaaa, bi normale dönsemde incelmeme kaldığım yerden devam etsem :KK9:

günaydın kızlar nasılsınız dün 45 dk pilates yaptım
yağlar kasa dönüşmez egzersizle kas hücrelerinin boyutunu artırabiliriz yağlarda ise küçülme meydana gelir yağ yıkımı çok kolay bişey değildir 220 den yaşınızı çıkarın bu max kalp hızınızı verir max kalp hızının %60-70lerinde 1.5 saat aerobik egzersiz yapmalısınız

günaydın hatunlar,dü yine regl sancılarımdan ötürü spor salonunda hafif egzersizler yaptım.hiç sevmedim bu işi yaaa, bi normale dönsemde incelmeme kaldığım yerden devam etsem :KK9:

bende öyle olmuştum ya çok kötü oluyo:KK50:

günaydın kızlar nasılsınız dün 45 dk pilates yaptım
yağlar kasa dönüşmez egzersizle kas hücrelerinin boyutunu artırabiliriz yağlarda ise küçülme meydana gelir yağ yıkımı çok kolay bişey değildir 220 den yaşınızı çıkarın bu max kalp hızınızı verir max kalp hızının %60-70lerinde 1.5 saat aerobik egzersiz yapmalısınız

Bacaklarımı inceltmek için ne önerirsin canım:KK68:

benim de üst bacaklarım kalın ve basenim var :KK43:
pilatese başladığımdan beri baldırlarım üst bacağım dokununca taş gibi.
kalçam ve popomda da sıkılaşma var ve selülitler tamamen bitti gibi bir şey.
ama sanki incelme olmuyor. kas oluşmaya başladığında egzersizlere bağlı incelme olması gerekmiyor mu?
yoksa kaslar bacağı kalınlaştırıyor mu?

Ya ben de baldırımı ölçtüm 0.5 cm incelmiş.Söyle iki haftaya kadar 4 cm falan incelsin istiyorum.Günde bir saat bisiklet sürsem olur mu Haticecim:44::44::44::44::44:

selam kislar
sizinle beraber egzersizlere bende baslamistim
ilk sayfalara yazmistim yarismaya duzenli yapamam diye girmedim
sonuclar harika
gunde iki kez ozellikle karin bolgesi hareketlerini yaptim yaklasik 40 dk kadar diyette yapiyorum 3 kiloya yakin verdim olculerim ise 88-68-93 suan
karin bolgemden cok kaybettim sanirim 3 hafta once 73 gbiydi
ama hala yaparken kaslarim agriyor normalmi bilmiyorum
birde biberiye yagi surup strec film sarip oyle spor yapiyorum
karin bolgem 65 olursa cok sevinicem yine devam yani
sizede basarilar
divacim bu arada seni takip ediyorum guzel kilo vermissin
insallah yaz gelmeden incecik olucaksin cok azimlisin opuyorum

slm kizlar..
biz dün misafirlikteydikkk pastalar mangallar yedim hepp ama ekmek yemeye gayret ettimm
ama cok gec saatlerde yende hersey ne kadar dikkat etsemde ucu birazcik kactii
ama bu haftaa düzene giriyorum tekrarr daha cok dikkat edicem ve daha cok spor yapicamm bu 2günü telefi etmem lazimm...
bu arada cok guzel olumlu sözler aldimm zayiflamissin falan die:KK69:
cok sevindimmmm hemde motive oldummm
:KK52::KK52:

divacım 1 saat bisiklet çok güzel hem bacaklarını da sıkılaştırırsın ve pilates her zaman pilates:KK16:

sıkılaştıktan sonra yoğun egzersiz yaparsanız kasların büyüklüğü artabilir ama bu kolay olacak bişey değil büyük ağırlıklarla çalışılırsa olabilir belki

X