Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minnoscum bir yogurtlu yarma corbasi tarifi vardi bir ara buralarda gordum.
dun yarma aldim pazardan dun geceden islattim simdide haslandi. yarma corbasi yapacagim tarifi nasildi. ben arada atistirmak icin yapacagim yoksa iki uc gun sadece onu icememde. normalde sevdigim bir tat zayiflamaya etkisi varsa icerim ogunlerimde.
meyvenull sen bilirsin?
tamam meyvenulum tesekkurlerturabcım bilmem mi bilirim tabi sekercim
4 yemek kasığı yarma
4 yemek kasığı nohut
4 yemek kasığı yeşil mercimek haslanır 2 litre ayranla karıstırılır tuz hariç istediğin baharat atılarak renklendirilir .. salatalığı ister içine doğra rendele istersen ayrıyetten salata niyetine elinde yee fark etmez ben içine rendeliyorum sade salatalık yeyemediğimden.. bak sabah yumurtayla kahvaltını yap canım ekmeksiz kahvaltıdan 2 saat sonra bunu içmeye basla 2 saat aralıklarla ve bol su tabiki ertesi güne yaklasık 1 kilo eksik çıkıyorsun ama sadece bir gün yap sonra dengesi bozuluyor insanın bende pazar günü yapıcam bunu
kizlar cogunuz yeni kahvalti yaptiniz ben oglen yemegimi yedim aksam hazirliyorum.oglen yemegim cok lezzetliydi aksama saracak oldugum lahananin damarli kismlarini ayirdim dogradim icine bir havuc ve sogan ekledim hepsini azicik yagla kavurdum birazda tuz karabiber cok guzel oldu siddetle tavsiye ediyorum deneyin pisman olmayacaksiniz
nasılsınız bakalım kızlar
ahh ahhh üzerimdeki kot 29 ama bol 5 li bi rakam görmeden kıyafet almıcam bu koto ramazan bayramına almıstım aldım son 1 aydır sürekli bunu giyiyorum çünkü baska yok kumaslarımıda kardeşime verdim onlarda olmuyor.. ama almıcam bişi sabredicem 5 li rakam görene kadar bana yok kıyafet falan
inş en kısa zamnda 27 giyerizzz :))
çok şükür canikom..bugün canlı capcanlı hissediyorum kendimi..selam Akrepcim
iyidir sen nasilsin.
afiyet olsun canım..bol bol ada çayı iç şekercim..söktürür bir an öncegünaydın kızlar platesimi yaptım kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi derken oğlum uyandı çok ilg bekliyo.turab ya ben bu hafta regl olmam lazım bi şişkinlik var cumaya olmazsam çok çıkarım demi tartıda ya
ayy şekercik ben de sana görünemedim gitti :82:iyiyiz akrepcim sennasılsın görünmüyorsun hiç yada benmi göremiyorum
tatlış yaşını bikmiyorum da bekargüzelim sen kaç yaşındasın.bir de evli misin..
güzelim sen kaç yaşındasın.bir de evli misin..
Mrb Kızlar çilekeş arkadasınız karamel geldi
gece 4 e kadar ders calıştım kızlar.sabahta erken kalktım malum bugün annemın günü var suan ayakta zor duruyorum o da yetmezmiş gıbı ev pasta börek dolu odam bile buram buram pasta kokularıyla dolu.delirmeme az kaldı :2:
minnoşumum sonunda seninle karşılaştık cok sukur :))
platesi evde yapman daha ıyı olmuş senın ıcın.zaten hocanı sevmıyordun.hem bu işin mantığınıda kaptın evınde rahat rahat yaparsın inş. :))
yanına gelicem diyince heyecanladım konyaya gelıyorsun sandım gel bacım 66 larda ben sıkıldım zaten.hem benim kara yağlar minnoş gelmeden erimeyiz diyor
şaka maka herkes ne güzel spor yapıyor rejim yapıyor ben yapamıyorum çok üzülüyorum ya ( moralim bozuluyor artık
hoşgeldin şekercim..ne güze ne güzel doğru diyosun şekercik..ikiniz olmaz 66 daayy bakalım bu hafta ben kaç olucam yaa:18:selam kızlar mınnosunuzz geldıı arazıden geldı mınnosss mucuck mucuck herkeslereee
ayy herkes burda karamelımmm bılem gelmıss özledım senı karamelımmm buhafta yanına gelıcem ınsallah 66 lara yuzden senın orayı bosaltım 65 e ınmen gerekıyor tatlım ıkımız sıgamasyız
kuşum sen daha başlamadınmı spora..bak bugün 10 dk dan başla sen gerisi gelir merak etme..hem bööle vicdan azabı olmaz içinde şekercikMrb Kızlar çilekeş arkadasınız karamel geldi
gece 4 e kadar ders calıştım kızlar.sabahta erken kalktım malum bugün annemın günü var suan ayakta zor duruyorum o da yetmezmiş gıbı ev pasta börek dolu odam bile buram buram pasta kokularıyla dolu.delirmeme az kaldı :2:
minnoşumum sonunda seninle karşılaştık cok sukur :))
platesi evde yapman daha ıyı olmuş senın ıcın.zaten hocanı sevmıyordun.hem bu işin mantığınıda kaptın evınde rahat rahat yaparsın inş. :))
yanına gelicem diyince heyecanladım konyaya gelıyorsun sandım gel bacım 66 larda ben sıkıldım zaten.hem benim kara yağlar minnoş gelmeden erimeyiz diyor
şaka maka herkes ne güzel spor yapıyor rejim yapıyor ben yapamıyorum çok üzülüyorum ya ( moralim bozuluyor artık
selam kizlar kizimla guzel tempolu bir yuruyusun ardindan sizlerleyim :86:
mutfakta gelemeyecegini bildiren misafirim icin aldigim nefis kurabiyeler duruyor
allahtan cok cok az almistim onlari dusunup duracagima yiyip kurtulsam mi? :44:
bu hafta kilo almamis olsam bari
sana yurekten katiliyorumbence bu saatte bıtane tadımlık ye cunku onlar orda durdukca gecenın korunde ıradenı yenıp mıdene gırebılır bu saatte yersen en azından erıtebılırsın tabıkı sadece tadımlık olacak sekerım
sana yurekten katiliyorum
saat gecenin 1ou olunca dayanamayip yiyecegime simdi bir tane yerim daha iyi.