Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyim ama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze
canımm ıste senın yaptıgın anne emegı demektır bukadar seye bızım annelerımızde kostu arada kusuyorum kzıyorum ama allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesıncanım benim benim de evimin işini temizlikçi yapsa,bebeğime dadı baksa 2 değil 5 saat yaparım valla.ben hiç üşenmiyorum.ama evde bebek uyumadan da olmuyor.çok hareketli ve hep benimle temas halinde olmak istiyor.bu gün o uyunca yaptım sporumu bütün ev işim kaldı.şimdi gece 1 e kadar uyumasını bekleyip 1 ton ütü yapacağım,yarının yemeğini pişireceğim.vs.vs.şu anda bile hem yazıyorum hem büyüğe ders çalıştırıyorum.
sekerım benım face yokkı ben sana göstertırım bırara cıcımkaramelcim gayette ince gorunuyorsun. tam ogretim uyesi durusu var hem sende
minnos birde seni gorelim, akrep??
evet canım gelen giden çok oluyo bak yarın akşama 3 tane aile eşimin öğretmen arkadaşları geliyo hazırlık yapmam lazım bebek görmesi.çocuk 7 aylık oldu hala gelen oluyo.şaka bi yana herkes sevdiği yere gelir.ama bizim burası çok soğuk geçen gece -30 falandı.dışarı çıkamıyorum
karamelcim gayette ince gorunuyorsun. tam ogretim uyesi durusu var hem sende
bu hafta bomba gibi geliyorum akrephem yediklerime dikkat edicem hem en az 1 saat spor yapıcam hemde reglm biticek eee gerisini düşünün artık pis karayağlar gitmesinde naapsın
Karamelim çok hoş bir bayansın sen yaa Maşallah Bence kafana çok takacak gibi kilon yok görünüyor resimlerde şekercim. Tabii resimler şimdiki halini gösteriyorsa. Çünkü benim resimlerim oğluma hamile kalmadan önceki fotolarım.
gunlukk menumm
sabah 07:30 bır haslanmıs yumurta ,1kb kutusu byaz peynır , 1 bardak yesılcay
öglen 12:30 4 yemek kasıgı kadar tavuksote , 1 bardak ayran
ara saat 16:00 da 1 kb kutusu kadar kasar attım agzıma
aksam saat 19:30 da cok sınırlı asabıydımm pılates hocasına masada duran bırbucuk kıbrıt kutusu kadar peynırlı borek ve 1 kbrıt kutusu kadar cevızlı tatlıyı yedım baskada bısı yemedım
hee saat 21:00 da 8-10 tane tuzsuz fıstık yedımm maleseff
1 saat pıltes ,20 dk yuruyus , 2,5 lt su
kız karamel sen ne şeker şeymişsin öyle.azıcık bizim pilates hocasına benziyorsun ki çok hoşlanırım kendinden.
karamelcim gayette ince gorunuyorsun. tam ogretim uyesi durusu var hem sende
iyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyim ama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze
herkeze iyi akşamlar
bu gün hastaneye gittik doktor eşimin 2 tane sorunundan bahsetti aslında bizim daha ciddi diye düşündüğümüz şey basitmiş diğeri daha ciddiymiş
2 ay bekleyelim sonra tahlilleri tekrarlıyalım sonrasında durum değerlendirmesi yapıp ameliyat şekline karar veririz dedi
bakalım 2 ay beklicez
aslında burdaki doktor ameliyatı hemen yapmak lazım dedi ama
eşimin sağlık durumu baştan sağma bi ameliyatı kaldırmaz
e kızlar siz nasılsınız baya bi kaynatmışsınız karamel seni oğlumun fakesine ekledim kabul et canım
ayy kızlar strestenmidir nedir her yerim kabardı şişti kızardı kaşınmaktan bi hal oldum kaşıdıköada ağrıyo
en sonunda uyuz oldum galiba :))
kız fıstık ne güzelmişsin sen maşşallah kiloluda gözükmüyosun
evet canım gelen giden çok oluyo bak yarın akşama 3 tane aile eşimin öğretmen arkadaşları geliyo hazırlık yapmam lazım bebek görmesi.çocuk 7 aylık oldu hala gelen oluyo.şaka bi yana herkes sevdiği yere gelir.ama bizim burası çok soğuk geçen gece -30 falandı.dışarı çıkamıyorum
İYİAKŞAMLAR KIZLAR.hemen listemi yazayım.
sabah 1 bardak su,1 elma
ara 1 kase cornflakes
öğlen 6 cherry domates,1 salatalık,peynir,zeytin,çay.
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak fasulye,1 dilim ekmek,1 tabak salata
30 dakika ebrutes,2 mile leslie bacı.
Hayırlı Akşamlar
Öncelikle bugünkü menümü vereyim;
09:00 3 Kuru Kayısı , 450 ml Sıcak Su:81:
09:40 1 Elma:81:
12:00 1 Parmak Salatalık, 1 Çeri Domates:81:
14:00 Çeyrek Yumurtalı Gözleme, 1 Kase Yoğurt:81:
17:00 3 Petibör Bisküvi, Yarım Kurabiye, 1 İncir:81:
19:00 1 Tabak Bol Yoğurtlu Sossuz Makarino, Biraz Salata:81:
3-3,5 Litre Su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:
75 Dk Plates, 30 dk Leslie ile Yürüyüş, 20 dk Bantta Yürüyüş, 10 dk Dışarda Yürüyüş, 250 Mekik, 250 Hundred:81:
Buraya kadar iyi ama bugünkü kendime verdiğim cezanın hepsini yerine getiremedim maalesef, 30 dk fazla yürüdüm ama evi dip bucak temizleyemedim Çünkü planlamadığım durumlar oluştu. Yeğenimi hastaneye yatırmışlar, tam evi toparladım, temizlemeye başlayacaktım apar topar hastaneye gittim, ordan geldim kayınvalidemgil geldiler böylelikle ev temizliği yattı, artıkın yarın yapacam.
canımm ıste senın yaptıgın anne emegı demektır bukadar seye bızım annelerımızde kostu arada kusuyorum kzıyorum ama allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın
sekerım benım face yokkı ben sana göstertırım bırara cıcım
canım sen nerdesın erzurumdamı ben orda okumustumda oyuzden acayıp soguk olurdu oyuzden sordum
karamelcim -30 muş geçen gece bugün falan daha iyiydi.gerçekten tatlı kızsın sen yüksek lisansını yap o zaman kimler çıkar karşına kimler .senin gbi kızı nerde bulacaklar.
bende az önce işlerimi bitirdim.biraz canınız çeksin 2 tepsi börek,lokum,bi de tiramisu yaptım yoruldum valla şimdide yeşil çay içiyorum size bakıyım dedim kimse kalmamış.neyse hepinize iyi uykular yoksa hepiniz rüyanızda zayıfladığınızı mı görüyosunuz inş.gerçekten öyle olur iyi geceler
Bugün ilk defa leslie ile yürüyüş yaptım, iyiydi hoştu ama bayanın basenler hiç hoş değildi bence.
evet ya benimde dikkatimi cekti basenleri kollari falan :44: soyle incecik bir bayan degil yani :44:
tesekkür ederim medencim.benim bölgesel fazlalıklarım cok malesef bacaklarım okadar kalın kı pantolanlar hıc yakışmıyor ayrıca kocaman bir totoşum var kamyon kasası gibi arkamda 59 kıloya ınebilsem bir.tek amacım 38 beden olmak :))
bu arada seninde maşallahın var arkadasım baktım fotoğraflarına.kızın aynı sana benziyor bu arada .:)
canım gecmiş olsun yiğenine .neyi var şimdi iyi mi ?
bu arada şu spor yapma azminden birazda bana gönder ebru şallı ya rakip mi olucan bacım :))
ay ben o hatundan çok daha inceyim ayol....
Günaydınnn herkese,
Minnoşum gelmiş, zülaleyim gelmiş, günaydınlar, nasılsınız bakalım :86:
peki tamam 10 yaşmıben sizi arkadaşsınz sanmıştm yani yaşıt duruyosunuz hemen hemencanım seni özellikle sordum rüyamda ama sen gelmemiştin birdahakı sefere seni miranda kerr olarak hayal edicem canım söz :)
canım o resımde kahküllü olan kız kardesım yanındaki benim :) kardesımle aramda 10 yas var :)) hiç belli olmuyor demi.bak senin ıcın resmimi koyuyorum :)
gecmiş olsun tatlım ayaklarını sıcak tut sıcak bırsey ıc gecer ıns. ağrın
kızlar inş. bende 65 olsam bı ama hıc umudum yok