Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosbulduk cnm diyet iyi dahada iyi gidecek ins dün reglim bitti simdi kilolarin gitme zamani int bi bakarim sekerim tskler

Ben yine geldim.
Yapılanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.

Bakınız:
Paylaşım alanında bütün listelerin toplu ve SON halini Naz arkadaşımız ekliyor.
Bu liste 2. takımın bildiriminin şu şekilde olduğu SON liste.

akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)...
Poseidon83 ( 60,5 / 60,5 / 0 / 0,0%)...
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)...
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)kendi isteği ile ayrıldı(arkadaşımız hamile)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,0 %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,5 / 770,3 / 4,2 / 0,54% )

Etap listesi yapma sırası akrepte. Ve etap listesinde 2. takımın durumu şu şekilde değişiyor.
akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)...
Poseidon83 ( 60,5 / 60,5 / 0 / 0,0%)...
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)...
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)kendi isteği ile ayrıldı(arkadaşımız hamile)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / 64,1 / 1,4 / 2,14 %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,5 / 768,9 / 5,6 / 0,72% )

Toplam sütünda yer alan puan toplamı farkı nedeniyle de 2. takım ilk üçe giriyor.

Ve bütün bunlar bildirim yapma süresi BİTİMİNDEN sonra yapılıyor. Paylaşıma hiçbir izahatta bulunulmuyor. Başkasının hakkı alınarak ilk 3 e giriliyor.

Kimseye bir şey öğretmek benim haddime değil. Kendi doğrularımın misyoneri de değilim.

Çok kısa bir süre yarışmacısı oldum diye her nedense boyun borcu bilip, her hafta sadece 2. takım için özel liste yapmaya bunca süre devam ettim. Ancak yapılan şey benim için oldukça rahatsızlık vericidir.

Bu nedenle de 2. takıma özel liste hazırlama işinden bugün itibariyle istifa ediyorum.

Bilginize.

Not: Olan biteni paylaşım alanına yazıp yazmama kararı da size aittir.

evet ya benımkı 40 ından sonra 4 ayı bıtene kadar hıc uyanmıyordu bıle
simdi 4 defa kalktigi oluyor. ne yapacakmisiz peki gece uyandiklarinda? yani nasil uyutacagiz beslemeden.

ervam sen su leslie yi nerden indirdin ve kac dk suruyor?
ben you tube dan yapiyorum ve sadece 14 dk aynisini tekrarliyorum bazen
am bastan sona olani varsa ve indirilebiliyorsa bende onunla yuruyeyim.

cnm banada baskasi yardimci oldu google ........................ifla yaz üye olman gerekiyo ben degilim üye olmassan linkleri göremiyosun tek link halindeye bas ve indir ins yaparsin cnm ben de önceden baska bi yerden doldurup yapiyodum simdi cok iyi oldu hemen aciliyo 68 dk cnm

Son düzenleme:
kizkar benim kilomu bu haftaki yarisa dahil edecekmiyiz ben 7.takima baktim ordaki arkadaslarin kilosu dahil olacakmis onlarda benim gibi 90 lardan oldugu icin gecen haftaki kilolari belli yani benim gibi bizrazcikta olsa katkim olsun dimi ama

Son düzenleme:
bu ne kadar çok rakam böylee:86:
senin adına çok sevindim canım
ooo bravo sana
ben de evde başlicam bir kitaba..bugün bitane de kütüphaneden aldım yeni bir kitap..
bol su iç canım.
canım sabah sıcak su yok..gün içinde meyve yok..ve bir de ne o öyle çilekli yoğurtlar felan sen ev yapımı mandıra yoğurtlarından tüket şekercm..yoğurdun zararı olmaz..
şekerli çay bir kupaya 11 küp şeker atan ben bile bıraktıysam bu mereti herkes bırakabilir

tatlım kahvaltı öncesi meyven yok..elmayı da sütten 15 dk önce ye lüfen..akşamda çikolatalı süt yerine tarçınlı süt iç olurmu şeker..
waaauuw sen cayli seker iciyormussun desene

:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.
:81:
ablamın doktoruda elmayla süt birlikte tüketilirse bağırsakları çalıştırır demiş:44:
:86:tabii sindirimi bozar dolayısıyla cır cır oluruz..ama biz sindirim sistemimiz bozulmadan daimii çalışsın istiyoruz..o yüzden meyve önce 15-20 dk sonra süt ya da yemek
oyle bir gecer zaman ki neden yeni boulum yayinlamadi bu hafta?
nowar bu dizi nerede cekiliyor biliyormusun? yani istanbulun neresinde?
evet yaa..o kadar da beklemiştim
:81::81::81::81::81:harikasın şeker
tatlım kahvaltı öncesi meyve yok..gün içinde meyve yok ve akşam da sadece ayva yemişsin..bağırsaklarını kurutmakmı istiyosun bakiim
şekercik senin de sabah sıcak suyun yok ve gün içinde meyven yok..ama menü genel anlamda güzel
tatlım katılımı biraz daha çoğaltırsak süper olucak..günde 1 mesajla olmaz şekercik..
iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk (bu hafta toplam 230 dk oldu)

kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim

tabi o saatten sonra randevu alabilirsem

tatlışş çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin sana

banyodan sonra ayaklara soğuk su dökmeyi bnde yapıyorum daha doğrusu tüm bacağmı soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımı hzlandığı için sıkılaşıyoda
ben bunu ilk defa okudum canım ya:26:
kıs göğüs dikleştiricez diye bu kışta kıyamette soğuk suyla hastalanmayalım sonra..bizi bozmasın sakın

bugünkü
bi bardak ilik lilmonlu sogan suyu

kahvalti
iki dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
1 kup kusburnu

ara mandalina
yesil cay

bir tabak pirasa
bir kase yogurt
kepekli tost ekmeginden yapilmis yarim tost

1 portakal
1 kup yesil cay
1 kup isirgan
1 kup yesilcay
icmeyi düsünüyorum

1,5 litre su ins icerim bide (70 dk spor yapmayi düsünüyorum)

Son düzenleme:
kizkar benim kilomu bu haftaki yarisa dahil edecekmiyiz ben 7.takima baktim ordaki arkadaslarin kilosu dahil olacakmis onlarda benim gibi 90 lardan oldugu icin gecen haftaki kilolari belli yani benim gibi bizrazcikta olsa katkim olsun dimi ama

paylaşımın bol olduktan sonra neden olmasın canım

canım nowar arkadaşımız daha sonra yazdığı için onun kilosunu da ilave ettim..üstelik paylaşım saati dahilindeydi..listeleri bile çok zor hazırladım zamanım çok kısıtlıydı ve paylaşıma tekrar dönmedim dönemedim nasılsa haklı bir izahatım var diye..ve 4. olacağımıza 3. olduk.eğer arkadaşımız kilo almış olsaydı 5. yada 6. olurduk..maksadım kimseye rahatsızlık vermek ya da kimsenin hakkını almak değil..bilakis hakkımızı almak ki lightlife arkadaşımızı ortalamaya eklememiş olsam sanırım yüzdemiz daha yüksek olucaktı..dimi şekercim

Canım ya seni tebrik etmek lazım nasıl içiyorsun soğan suyunu...Ama zayıflamada çok faydalı olduğunu bende biliyorum hatta benim işyerimde biri soğan suyu ile bir zayıflamış ki , görsen incecik tığ gibiydi...Ben içemem diye hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…