hımm içerken bıle baya tatlı geliyor zaten en ıyısı ıcmemeye calışayım ben
mrb ervamm hoşgeldin aybalamseninlede hiç karşılaşamıyorduk ıyı oldu.nasılsın nasıl gıdıyor diyet
leslie bır ara bende yapıyordum ama sonra nıvea body fıtness cd sı var kızlar tavsıye ederım.ben cok faydasını gördüm 1 ay yaptım ama baya ıncelmiştim.hem hareketleride cok zor değil.45dk 1 saat falan suruyor.leslie sonra o cd yi takıp yaptım baya iyi oluyordu.şu ödevleri bıtıreyım tekrar baslıyacam
evet ya benımkı 40 ından sonra 4 ayı bıtene kadar hıc uyanmıyordu bıleTurabcım biliyormusun ben geçen haftalarda ebru şallı da Dr.Ayşe öneri dinledim, Şöyle diyordu: Bebeği 3.-4. ayında gece beslemeyin, beslemeye devam ederseniz 6 aydan sonra her saat başı uyanmaya başlar, bu da anneyi yorar.
Ayy sanki doğru gibi bende aynen öyle oldu. Oğlum 1-2 defa uyanırdı, Şimdi diş sacılarında 9-10, normal döneminde 5-6 defa uyanoyor
ervam sen su leslie yi nerden indirdin ve kac dk suruyor?
ben you tube dan yapiyorum ve sadece 14 dk aynisini tekrarliyorum bazen
am bastan sona olani varsa ve indirilebiliyorsa bende onunla yuruyeyim.
bu ne kadar çok rakam böylee:86:hosbulduk cnm..........
ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim varve 21 yasindayim
senin adına çok sevindim canımcanımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .
ooo bravo sanacok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.
haftada bir platesmi yapiliryaa
sen seneye 14 subati hedefliyorsun herhalde.
3 cok olmaz ben haftada 6 gun yapiyorum fazla plates gös çıkarmaz
ben de evde başlicam bir kitaba..bugün bitane de kütüphaneden aldım yeni bir kitap..henuz okumaya baslamadim, kitapciya girdim kadin telefonla konusuyordu biraz bekledim kizimda babaannede olunca daha sonra gelirim deyip hemmen ciktim kadin kitabi kapmis pesimden kostu disarda yakaladi beni, geri donup aldim ama once diger kitabi bitirmeliyim.
arkadaslar surukleyici hos kitap tavsiyeleriniz degerlendirilir.
bol su iç canım.banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.
canım sabah sıcak su yok..gün içinde meyve yok..ve bir de ne o öyle çilekli yoğurtlar felan sen ev yapımı mandıra yoğurtlarından tüket şekercm..yoğurdun zararı olmaz..kizlar bugünkü
4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay
ara ligt cilekli yogurt
yesil cay
kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya
leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins
1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat
yorularinizi bekliyorum
şekerli çaybir kupaya 11 küp şeker atan ben bile bıraktıysam bu mereti herkes bırakabilir
tatlım kahvaltı öncesi meyven yok..elmayı da sütten 15 dk önce ye lüfen..akşamda çikolatalı süt yerine tarçınlı süt iç olurmu şeker..bugünkü yediklerim
sabah 2 bardak limonlu ılık su
kahvaltı 1 domates biraz peynr bi kaç çatal bal 3 4 zeytin 1 dilim ekmek
11:1 yeşilçay
12:1 bardak süt bir elma
13.30 bir tas çorba 1 yumurta
16.00:bir domatesli yeşillikli beyaz peynirli sandviç
19:00:bir bardak mısır
19:00:bir çikolatalı süt
2 2,5 ltre su
waaauuw sen cayli seker iciyormussun desene
:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.
:86:tabii sindirimi bozar dolayısıyla cır cır oluruz..ama biz sindirim sistemimiz bozulmadan daimii çalışsın istiyoruz..o yüzden meyve önce 15-20 dk sonra süt ya da yemekablamın doktoruda elmayla süt birlikte tüketilirse bağırsakları çalıştırır demiş:44:
evet yaa..o kadar da beklemiştimoyle bir gecer zaman ki neden yeni boulum yayinlamadi bu hafta?
nowar bu dizi nerede cekiliyor biliyormusun? yani istanbulun neresinde?
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki nerede çekiliyor merak ediyormusunuz?Dizi için Unkapanı’nın Zeyrek bölgesinde 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. KUDEB iş birliği ile yapılan çalışmalarda 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev aldı. Zeyrek’teki çerçeveleri pimapen olan evler tek tek ahşap çerçevelerle değiştirildi. Geçmiş zamanı yakalamak için ayrıca 16 adet özel tente kullanıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı Fatih Belediyesi mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı. Belediye, Salihpaşa Cd. ve çekim yapılacak civar sokakların kaldırım taşlarını değiştirerek döneme uygun hale getirdi.
tatlım kahvaltı öncesi meyve yok..gün içinde meyve yok ve akşam da sadece ayva yemişsin..bağırsaklarını kurutmakmı istiyosun bakiimselam kızlar bugun yedıklerımı yazmaya baslıyım ben artık dedım kaptanımdan dayak yemeden demı:18:
sabah 7:30 da bır kuru kayısı 2 bardak su
saat 8,00 sabah bır uzun dılım varya oyle tam bugday ekmegını ıkıye boldum arasına bıraz kasar bırazda örgu peynırı koydum tost makınesınde ısıttım yedım ,
saat 11:00 de bır avuc beyaz leblebı
saat 12:30 da bır tane hamburger yedım valla gozum dondu bugun kızlar nedense
saat 15:00 te bır avuc leblebı bır kupa yesılcay
saat 17:30 bır yemek kasıgı pılav bır yemek kasıgı kuru fasulye yanı kocama dokmustum okadar ıcım kıyıldıkı ıkı kasık tadına bakıverdım
sonra yarım saat spor yaptım , evı supurdum bulasıkları duzenledım
saat 19:00 da 4te bır ayva yedımm
az oncede saat 22:00 da cok acıktım bır bardak sut ıctımm
işte bukadarr kızlarr valla hamburger cok kotu bılıyorum ama cok canım cektı
şekercik senin de sabah sıcak suyun yok ve gün içinde meyven yok..ama menü genel anlamda güzelBugünkü menümüde yazayım;
08:30 - 3 Kuru Kayısı :81:
09:30 - 1 Dilim Peynir, 1 Dilim Kaşar, 1 Zeytin, 2 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata:81:, Yarım Hamur Kızartma
15:00 - 1 İncir, 1 Bardak Ayran, 2 Parça Brokoli:81:
17:00 - 1 Kuru Kayısı:81:
18:30 - 2 Kaşık Pilav, 1 Tabak Bol Yoğurtlu Brokoli ve Karnıbahar:81:
3,5 litre su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:
45 Dk Plates, Bolca Temizlik :81:
tatlım katılımı biraz daha çoğaltırsak süper olucak..günde 1 mesajla olmaz şekercik..arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakkenben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices
iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk(bu hafta toplam 230 dk oldu )
hepinize günaydın bayanlar
bu gün canım sıkkın biraz aslında ço sıkkın
gece eşimin çok sancısı vardı karnında hatta tüm batında ameliyat sonrası fıtığı mevcut
çok sancı yaptı gece ki benim eşim çok dayanıklı bi adamdır
ultrasona girmesi lazım acaba fıtık yeri.inden bi organmı çıktı noldu bu gün iş çıkışı gidicecz 3 te gelicek eve bakalım acil ultrason isteriz
ameliyat gerekirse nolcak bilemiyorum
üff aslında yazıcak çok şeyim var kafamdan geçiyo ama yazamıyorum neyse kızlar daha fazla canınızı sıkmim
kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim
tabi o saatten sonra randevu alabilirsem
Kızlar facede gezınıyordum şimdi birşey okudum sizinlede paylaşmak ıstedım.
BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?
►Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, mide...de mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…
►Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…
►Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..
►Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…
►Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..
► Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…
►Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…
►Bütün bunların, 1500 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu biliyormuydunuz...?
ben bunu ilk defa okudum canım ya:26:banyodan sonra ayaklara soğuk su dökmeyi bnde yapıyorum daha doğrusu tüm bacağmı soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımı hzlandığı için sıkılaşıyoda
kıs göğüs dikleştiricez diye bu kışta kıyamette soğuk suyla hastalanmayalım sonra..bizi bozmasın sakınayrıca selülitlerede bire bır :)) önce sıcak arkasından soğuk su dökersenız selülit fılan kalmıyor
bide bildiğim kadarıyla göğüslere aynı işlemi yaparsan dikleşiyormuş :)doktor öyle demişti tv de :)
kizkar benim kilomu bu haftaki yarisa dahil edecekmiyiz ben 7.takima baktim ordaki arkadaslarin kilosu dahil olacakmis onlarda benim gibi 90 lardan oldugu icin gecen haftaki kilolari belli yani benim gibibizrazcikta olsa katkim olsun dimi ama
Ben yine geldim.
Yapılanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.
Bakınız:
Paylaşım alanında bütün listelerin toplu ve SON halini Naz arkadaşımız ekliyor.
Bu liste 2. takımın bildiriminin şu şekilde olduğu SON liste.
akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)...
Poseidon83 ( 60,5 / 60,5 / 0 / 0,0%)...
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)...
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)kendi isteği ile ayrıldı(arkadaşımız hamile)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,0 %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,5 / 770,3 / 4,2 / 0,54% )
Etap listesi yapma sırası akrepte. Ve etap listesinde 2. takımın durumu şu şekilde değişiyor.
akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)...
Poseidon83 ( 60,5 / 60,5 / 0 / 0,0%)...
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)...
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)kendi isteği ile ayrıldı(arkadaşımız hamile)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / 64,1 / 1,4 / 2,14 %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,5 / 768,9 / 5,6 / 0,72% )
Toplam sütünda yer alan puan toplamı farkı nedeniyle de 2. takım ilk üçe giriyor.
Ve bütün bunlar bildirim yapma süresi BİTİMİNDEN sonra yapılıyor. Paylaşıma hiçbir izahatta bulunulmuyor. Başkasının hakkı alınarak ilk 3 e giriliyor.
Kimseye bir şey öğretmek benim haddime değil. Kendi doğrularımın misyoneri de değilim.
Çok kısa bir süre yarışmacısı oldum diye her nedense boyun borcu bilip, her hafta sadece 2. takım için özel liste yapmaya bunca süre devam ettim. Ancak yapılan şey benim için oldukça rahatsızlık vericidir.
Bu nedenle de 2. takıma özel liste hazırlama işinden bugün itibariyle istifa ediyorum.
Bilginize.
Not: Olan biteni paylaşım alanına yazıp yazmama kararı da size aittir.
şekercik senin de sabah sıcak suyun yok ve gün içinde meyven yok..ama menü genel anlamda güzel
bugünkü
bi bardak ilik lilmonlu sogan suyu
kahvalti
iki dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
1 kup kusburnu
ara mandalina
yesil cay
bir tabak pirasa
bir kase yogurt
kepekli tost ekmeginden yapilmis yarim tost
1 portakal
1 kup yesil cay
1 kup isirgan
1 kup yesilcay
icmeyi düsünüyorum
1,5 litre su ins icerim bide (70 dk spor yapmayi düsünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?