• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım ya seni tebrik etmek lazım nasıl içiyorsun soğan suyunu...Ama zayıflamada çok faydalı olduğunu bende biliyorum hatta benim işyerimde biri soğan suyu ile bir zayıflamış ki , görsen incecik tığ gibiydi...Ben içemem diye hiç denemedim.

´cnm bende basta öle düsünmüstüm ama icine birde yarim limon SIKIYORUM soganin tadi bellli olmuyor bile :34: bende göbek yaglarini erittigini okudum onun icin iciyorum bende daha yeni basladim sayilir 21 gün sonra fayda ediyomus :27: sonucu yazarim ins

merhaba arkadaslar
sirf zayiflamak icin bu foruma geldim
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?

Şekerim zayıflamak adına en güzel foruma gelmişsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflarsın.
Bizim takıma katılmana Akrep kaptanım karar verebilir.

merhaba arkadaslar
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?

hosgeldin zulaley
takimimizin bir kaptani var rumuzu akrep33
talebini degerlendirir gorur gormes.
insaallah kurtulursun fazlaliklarindan.
maasallah 28 yasinda 3 cocuk annesi olmussun. :nazar:

´cnm bende basta öle düsünmüstüm ama icine birde yarim limon SIKIYORUM soganin tadi bellli olmuyor bile :34: bende göbek yaglarini erittigini okudum onun icin iciyorum bende daha yeni basladim sayilir 21 gün sonra fayda ediyomus :27: sonucu yazarim ins

Limonlu denenebilir tabii...Evet sen sonucu mutlaka yaz, bizde ona göre başlarız:34::34:

hosgeldin zulaley
takimimizin bir kaptani var rumuzu akrep33
talebini degerlendirir gorur gormes.
insaallah kurtulursun fazlaliklarindan.
maasallah 28 yasinda 3 cocuk annesi olmussun. :nazar:

sagol canım yarın kabul edilirim inşallah erken evlenince Erken anne oluyorsun ama çok güzel genç anneyim büyük oglum 12 yaşında

kzılar aklıma bişi takılıyo evlenmeden önce annemlerde hergün misafir pastalar börekler çörekler yapılırdı ve bizde yerdik hiç dikkat etmezdim yatarken bile birtabak tatlıyı yiyip yatardım hep 60 kiloyd amma evlendim ve tam 4 aysonra 70 kilo olmuştum anlamıyorum evlenince neden lilo alıyoruz

Minnoşum yok bugün galiba :( prenses nerelerdesin.araziyemi gittin yoksa.bir türlü karşılaşamıyoruz seninle :(

kaptanımda kayıp.umarım işleri yolunda gidiyordur.

kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin :(
ben çoooook severiiiim:27::27:
salep en cok nowar iciyor ama kalorisi yuksektir diye dusunuyorum cok sekerli. birde hazirlarini allah bilir ne ile tatlandiriyorlar.
ben kuru kahveci mehmet efendiden tozuu alıyorum şekersiz hakiki oluyo evde kendim sütle kayntıyorum yarım saat miiissss:27:
merhaba arkadaslar
hoşgeldi canım:16:

Bugünkü Menüm;
08:00 3 Kuru Kayısı:81:
09:30 Yarım Dilim Kepekli Ekmek, 2 zeytin, 1 Dilim Peynir, 1 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata, Domates, Salatalık, Kırmızı Biber :81: 1 Tane Yumurtalı Gözleme (Dünakşam yapmıştım 2 tane kaldı kimse yemeyeceği için atmak istemedim, Çeyrek Yufka ile çok çok az yağlı yapıldı, Dışarda satılan gözlemelerin dörtte biri kadar):77:
11:30 1 Parça çikolata :97:
13:00 1 Bardak Gilaboru Suyu, Domates, Salatalık, Kırmızı Biber:81:
14:30 2 İncir, 2 Dilim Kaşar, 2 Çatal Omlet, 2 Kaşık Yoğurt:81:, 1 Yumurtalı Gözleme :77:
18:15 1 Tabak Sossuz Makarna Üzerine Bol Yoğurtlu, Birazcık Patates :81:
21:00 1 Bardak Greyfurt Suyu:81:

4 Litre Su, 3 Bardak Bitki Çayı :81:

45 dk Plates, 200 Mekik, 200 Bacak ve Kalça Hareketi, 100 Hundred:81:

Bugün listem pek bir kalabalık oldu, Şu gözleme olmasaydı iyi olacaktı

iyi akşamlar kızlar.bugün 1 bardak su,kayısı[5 adet],kahvaltıda 1 dilim ekmek,1dom.,1 sal.,1 kk peynir ve meyve çayı içtim.arada 1 kase yoğurt,1 kase karışık çerez.akşam 1 tabak sebzeli tavuk,1 tabak kereviz salatası,1 dilim ekmek yedim.şimdi de dinlenmeye gidiyorum.görüşürüz.

Minnoşum yok bugün galiba :( prenses nerelerdesin.araziyemi gittin yoksa.bir türlü karşılaşamıyoruz seninle :(

kaptanımda kayıp.umarım işleri yolunda gidiyordur.

kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin :(

evetttt mınnos bugun arazıdeydıı akrebe haber etmıstım arazıye gıdıyorum dıye ama soylememıs sıze eee karamelım ne yapıyorsun odevler ne alemde hadı bıtır cabuk cabuk zayıflıyalım taamam mı sekerımm:38:

turabcım valla ben değdirmedim nazarı.sen kendi kendine değdirdin.
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 4 zeytin kk peynir 4-5 kaşık kuşburnu marmelatı 1/4 yufka(kepek ekmeğim bitmişti)
1 bardak ıhlamur ,yeşillik
ara 2 bardak ayran
öğle 1 kase bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara yarım muz
akşam 1 tabak et yemeği,yarım kase pilav,tere,2 dilim kepek ekmeği
az önce 2 bardak çay,2 incir,2 kayısı
40 dk plates,suyu ne kadar içtim bilmiyorum,gece boyu 3-4 bardak ayran içiyorum oğlum uyandıkça(eşimyapıyo akşam yatarken ben uyandıkça içiyorum)

Back