• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşbulduk sekercimm..
bende baslıcam platese topun lastiğin varmı senin benim onlarım yokk :5:
onlar olmadanda yapabilirmiyim kii :8:

Yaparsın canım yaa, topum var lastiğim yok, bende lastik yerine külotlu mus çorap kulanıyorum.Zaten topu fazla kullanmıyor bu aralar ileride ne olur bilmem.

medihay kızın çok tatlı yaa maşallah çok şeker.senin menülerin çok güzel ya imreniyorum valla ben fazla yiyorum sana göre

Sağol canım, Allah herkesin evladını korusun, evlat çok zor ama çokta güzel :emir_bebek::38:

hepinize günaydın bayanlar

bu gün canım sıkkın biraz aslında ço sıkkın

gece eşimin çok sancısı vardı karnında hatta tüm batında ameliyat sonrası fıtığı mevcut

çok sancı yaptı gece ki benim eşim çok dayanıklı bi adamdır

ultrasona girmesi lazım acaba fıtık yeri.inden bi organmı çıktı noldu bu gün iş çıkışı gidicecz 3 te gelicek eve bakalım acil ultrason isteriz
ameliyat gerekirse nolcak bilemiyorum

üff aslında yazıcak çok şeyim var kafamdan geçiyo ama yazamıyorum neyse kızlar daha fazla canınızı sıkmim

kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim

tabi o saatten sonra randevu alabilirsem

canım cokk gecmiş olsun.inş. en kısa zamanda iyileşirsiniz :71: :71::71:

özledim valla bende seni.bende öpeyim seni.muck muck :69::38::16:eskisi kadar giremiyorum bu ara.sen minnoşla kaynatıyorsun ne güzel.bensiz sohbet ediyorsunuz :17::17:bu ayda cok yoğunum ama şubat bı gelsin burdan hıc cıkmayacam.çaya gelicem yine sizin takıma :))

evet tatlım minnosumla kaynatıp duruyoz.. biz 1 subatta cıtır olucaz :21:
tabii caylariçicezz börekler yicez keyifimize bakcazz tabii senide beklerizzz.. özletme kendiniii :29:

Yaparsın canım yaa, topum var lastiğim yok, bende lastik yerine külotlu mus çorap kulanıyorum.Zaten topu fazla kullanmıyor bu aralar ileride ne olur bilmem.

Sağol canım, Allah herkesin evladını korusun, evlat çok zor ama çokta güzel :emir_bebek::38:

medihaaycım benim evde net yok sekercim ondan indirdim o sekilde yapcam yani erkek arkadasım indrdi henüz ne indirdi bilmiyorum zavallım ben zayıflıyayım die uğrasıp duruyo :60:
bende fark yok tabi iki ileri bi geri :60: olan ona oluyor her bulusmamızda salataya talimm :1::1::1:

Minnoşum yok bugün galiba :( prenses nerelerdesin.araziyemi gittin yoksa.bir türlü karşılaşamıyoruz seninle :(

kaptanımda kayıp.umarım işleri yolunda gidiyordur.

kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin :(

ay nerde olayim nurcengcim gecmisi okudum ancak bitirebildim.
dun icime kurt dusurdun sen. kizim geceleri cok sute kalkar oldu. dedim yoksa tam doymuyormu sut az mi geliyor her gece ac uyuyorum cunku. dun bir bardak sut yaninda bir hurma ve iki badem yedim yattim gece bir defa kalkti sute. demekki gunduz farkina varmiyorum, gece uykudan uyandirinca anladim sut azaliyor mu ne?
yaa ben nezamandır yazacam unutuyorum, Biliyormusunuz ben hala plates lastiği alamadım ve onun yerine çok kommik ama Külotlu tül çorapla yapıyorum. :60::60: Fenada olmuyor ha söyleyimde, olmayanların varsa deneyebilirler:8:
:60: :60: lastik kola iyi oluyor diger hareketlerin hepsi lastiksizde yapilir.
Bugün benim mesaj yazasım var yaa nedense, Yaz yaz yaz. Şimdi bulaşık yıkıcam , yanında bir tane daha serdar abimi dinleyimde coşayım bariii:64::62::66::21:
bende az once mutfak islerimi serdar ortacla beraber yaptim :9: o yikadi ben durladim :60:

hoşbulduk sekercimm..
bende baslıcam platese topun lastiğin varmı senin benim onlarım yokk :5:
onlar olmadanda yapabilirmiyim kii :8:
topsuz lastiksizde olur ya bakma sen onlar isin birazda ticari yani. tabi bazi hareketler icin harika oluyorlar ama olmazsa olmaz degil.

evet tatlım minnosumla kaynatıp duruyoz.. biz 1 subatta cıtır olucaz :21:
tabii caylariçicezz börekler yicez keyifimize bakcazz tabii senide beklerizzz.. özletme kendiniii :29:

medihaaycım benim evde net yok sekercim ondan indirdim o sekilde yapcam yani erkek arkadasım indrdi henüz ne indirdi bilmiyorum zavallım ben zayıflıyayım die uğrasıp duruyo :60:
bende fark yok tabi iki ileri bi geri :60: olan ona oluyor her bulusmamızda salataya talimm :1::1::1:
Hadi hayırlısı ama düzenli yapınca farkını hissedeceksin haftada 3 defa yapsan yeter

evet canım herkes kayserılı olduğunu duyunca damadın yandın sen dıyor arkadasıma :)) ama ben eniştemi cok sevıyorum.inş. aileside ıyıdır:)

İyidir inşallah, Allah tamamına erdirsin, mutlu olsunlar inşallah:nazar:

ay nerde olayim nurcengcim gecmisi okudum ancak bitirebildim.
dun icime kurt dusurdun sen. kizim geceleri cok sute kalkar oldu. dedim yoksa tam doymuyormu sut az mi geliyor her gece ac uyuyorum cunku. dun bir bardak sut yaninda bir hurma ve iki badem yedim yattim gece bir defa kalkti sute. demekki gunduz farkina varmiyorum, gece uykudan uyandirinca anladim sut azaliyor mu ne?

topsuz lastiksizde olur ya bakma sen onlar isin birazda ticari yani. tabi bazi hareketler icin harika oluyorlar ama olmazsa olmaz degil.

Turabcım biliyormusun ben geçen haftalarda ebru şallı da Dr.Ayşe öneri dinledim, Şöyle diyordu: Bebeği 3.-4. ayında gece beslemeyin, beslemeye devam ederseniz 6 aydan sonra her saat başı uyanmaya başlar, bu da anneyi yorar.
Ayy sanki doğru gibi bende aynen öyle oldu. Oğlum 1-2 defa uyanırdı, Şimdi diş sacılarında 9-10, normal döneminde 5-6 defa uyanoyor

dün menümü yazmamışım ben :( yazdım sanıyordum hemen yazayım da akrebim kızmasın bana :17::17:

sabah: 1 bardak sırkelı su

kahvaltı: 2 dilim ekmek,1 kk peynır 6 yesıl zeytın 1 haslanmış yumurta
öğlen: 1 kupa salep yarım avuc fındık
ara: yarım portakal
akşam:yarım kase corba,yarım tabak peynırlı makarna :17::17:
saat 10 da malesef bitter çikolata yedım ama cok az yedim :17::17::17:

ne kadar su içtim bılmıyorum ama 1.5-2 lıtre ıctım sanırım

spor olarak hıcbırsey yapamadım.gün boyu bilg. basında oturdum hatta gece yatarken bacaklarımın ve sıırtımın ağrısından pek uyuyamadım.

Akrebim.. Ö.M attım sana ama ikincisi için 10 dk.geçmesi gerekiyor.. Benimde vaktim yok. O nedenle buraya yazıyorum.

Sizin haftalık listenizi hazırlamak için her zaman paylaşıma eklenen son listeyi kullanıyorum.

O da şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-188.html#post16908294

Bu hafta liste hazırlama sırası sende olduğu için nowarın kilosunda son anda değişiklik yaptın demek ki.. Bunu da paylaşımda belirtmeden, sonuç listelerine eklemişsin.

Bu beni bağlayan bir durum değil. Dediğim gibi her zaman paylaşımdaki son listeyi kullanıyorum ben. Listelerinizi de buna göre hazırlıyorum.

Herkese sağlıklı zayıflamalar. :nazar: :71:

Not: Cevabın olursa eğer yine Ö.M. kullanırsan sevinirim.. Çünkü takımlarda dolaşmıyorum biliyorsun..

salep en cok nowar iciyor ama kalorisi yuksektir diye dusunuyorum cok sekerli. birde hazirlarini allah bilir ne ile tatlandiriyorlar.

hımm içerken bıle baya tatlı geliyor zaten en ıyısı ıcmemeye calışayım ben :(

slm kizlar gecmisi okudum oku oku bitmedi :nazar:
lolo gecmis olsun cnm
karamel bilgilerin cok güzel hadisleri biliyorudum ama neler icin iyi geldigini bilmiyordum

ben leslie yapiyorum bu arada 3 haftadir saglikli besleniyorum:8::8:

mrb ervamm hoşgeldin aybalam:71: seninlede hiç karşılaşamıyorduk ıyı oldu.nasılsın nasıl gıdıyor diyet

leslie bır ara bende yapıyordum ama sonra nıvea body fıtness cd sı var kızlar tavsıye ederım.ben cok faydasını gördüm 1 ay yaptım ama baya ıncelmiştim.hem hareketleride cok zor değil.45dk 1 saat falan suruyor.leslie sonra o cd yi takıp yaptım baya iyi oluyordu.şu ödevleri bıtıreyım tekrar baslıyacam

Turabcım biliyormusun ben geçen haftalarda ebru şallı da Dr.Ayşe öneri dinledim, Şöyle diyordu: Bebeği 3.-4. ayında gece beslemeyin, beslemeye devam ederseniz 6 aydan sonra her saat başı uyanmaya başlar, bu da anneyi yorar.
Ayy sanki doğru gibi bende aynen öyle oldu. Oğlum 1-2 defa uyanırdı, Şimdi diş sacılarında 9-10, normal döneminde 5-6 defa uyanoyor

cnm ya benim kizim da ilk aylarinda sabaha kadar uyurudu herkez sasirirdi sonrada 5-6 aylarinda her saat basi uyanmaya baslamisti demekki sebebi buymus allah yardim etsin cnm :40::40:

Back