Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk sekercimm..
bende baslıcam platese topun lastiğin varmı senin benim onlarım yokk
onlar olmadanda yapabilirmiyim kii
medihay kızın çok tatlı yaa maşallah çok şeker.senin menülerin çok güzel ya imreniyorum valla ben fazla yiyorum sana göre
hepinize günaydın bayanlar
bu gün canım sıkkın biraz aslında ço sıkkın
gece eşimin çok sancısı vardı karnında hatta tüm batında ameliyat sonrası fıtığı mevcut
çok sancı yaptı gece ki benim eşim çok dayanıklı bi adamdır
ultrasona girmesi lazım acaba fıtık yeri.inden bi organmı çıktı noldu bu gün iş çıkışı gidicecz 3 te gelicek eve bakalım acil ultrason isteriz
ameliyat gerekirse nolcak bilemiyorum
üff aslında yazıcak çok şeyim var kafamdan geçiyo ama yazamıyorum neyse kızlar daha fazla canınızı sıkmim
kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim
tabi o saatten sonra randevu alabilirsem
özledim valla bende seni.bende öpeyim seni.muck muck eskisi kadar giremiyorum bu ara.sen minnoşla kaynatıyorsun ne güzel.bensiz sohbet ediyorsunuz bu ayda cok yoğunum ama şubat bı gelsin burdan hıc cıkmayacam.çaya gelicem yine sizin takıma :))
Yaparsın canım yaa, topum var lastiğim yok, bende lastik yerine külotlu mus çorap kulanıyorum.Zaten topu fazla kullanmıyor bu aralar ileride ne olur bilmem.
Sağol canım, Allah herkesin evladını korusun, evlat çok zor ama çokta güzel
Karamelcim inşallah kayserilinin iyisine denk gelmişsinizdir, genelde kayserilinin ünü pek iyi değildir ya
lastik kola iyi oluyor diger hareketlerin hepsi lastiksizde yapilir.yaa ben nezamandır yazacam unutuyorum, Biliyormusunuz ben hala plates lastiği alamadım ve onun yerine çok kommik ama Külotlu tül çorapla yapıyorum. Fenada olmuyor ha söyleyimde, olmayanların varsa deneyebilirler
bende az once mutfak islerimi serdar ortacla beraber yaptim o yikadi ben durladimBugün benim mesaj yazasım var yaa nedense, Yaz yaz yaz. Şimdi bulaşık yıkıcam , yanında bir tane daha serdar abimi dinleyimde coşayım bariii
topsuz lastiksizde olur ya bakma sen onlar isin birazda ticari yani. tabi bazi hareketler icin harika oluyorlar ama olmazsa olmaz degil.hoşbulduk sekercimm..
bende baslıcam platese topun lastiğin varmı senin benim onlarım yokk
onlar olmadanda yapabilirmiyim kii
Hadi hayırlısı ama düzenli yapınca farkını hissedeceksin haftada 3 defa yapsan yeterevet tatlım minnosumla kaynatıp duruyoz.. biz 1 subatta cıtır olucaz
tabii caylariçicezz börekler yicez keyifimize bakcazz tabii senide beklerizzz.. özletme kendiniii
medihaaycım benim evde net yok sekercim ondan indirdim o sekilde yapcam yani erkek arkadasım indrdi henüz ne indirdi bilmiyorum zavallım ben zayıflıyayım die uğrasıp duruyo
bende fark yok tabi iki ileri bi geri olan ona oluyor her bulusmamızda salataya talimm
evet canım herkes kayserılı olduğunu duyunca damadın yandın sen dıyor arkadasıma :)) ama ben eniştemi cok sevıyorum.inş. aileside ıyıdır:)
salep en cok nowar iciyor ama kalorisi yuksektir diye dusunuyorum cok sekerli. birde hazirlarini allah bilir ne ile tatlandiriyorlar.kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin
ay nerde olayim nurcengcim gecmisi okudum ancak bitirebildim.
dun icime kurt dusurdun sen. kizim geceleri cok sute kalkar oldu. dedim yoksa tam doymuyormu sut az mi geliyor her gece ac uyuyorum cunku. dun bir bardak sut yaninda bir hurma ve iki badem yedim yattim gece bir defa kalkti sute. demekki gunduz farkina varmiyorum, gece uykudan uyandirinca anladim sut azaliyor mu ne?
topsuz lastiksizde olur ya bakma sen onlar isin birazda ticari yani. tabi bazi hareketler icin harika oluyorlar ama olmazsa olmaz degil.
salep en cok nowar iciyor ama kalorisi yuksektir diye dusunuyorum cok sekerli. birde hazirlarini allah bilir ne ile tatlandiriyorlar.
slm kizlar gecmisi okudum oku oku bitmedi
lolo gecmis olsun cnm
karamel bilgilerin cok güzel hadisleri biliyorudum ama neler icin iyi geldigini bilmiyordum
ben leslie yapiyorum bu arada 3 haftadir saglikli besleniyorum
Turabcım biliyormusun ben geçen haftalarda ebru şallı da Dr.Ayşe öneri dinledim, Şöyle diyordu: Bebeği 3.-4. ayında gece beslemeyin, beslemeye devam ederseniz 6 aydan sonra her saat başı uyanmaya başlar, bu da anneyi yorar.
Ayy sanki doğru gibi bende aynen öyle oldu. Oğlum 1-2 defa uyanırdı, Şimdi diş sacılarında 9-10, normal döneminde 5-6 defa uyanoyor