Canım ya seni tebrik etmek lazım nasıl içiyorsun soğan suyunu...Ama zayıflamada çok faydalı olduğunu bende biliyorum hatta benim işyerimde biri soğan suyu ile bir zayıflamış ki , görsen incecik tığ gibiydi...Ben içemem diye hiç denemedim.
merhaba arkadaslar
sirf zayiflamak icin bu foruma geldim
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?
merhaba arkadaslar
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?
Şekerim zayıflamak adına en güzel foruma gelmişsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflarsın.
Bizim takıma katılmana Akrep kaptanım karar verebilir.
´cnm bende basta öle düsünmüstüm ama icine birde yarim limon SIKIYORUM soganin tadi bellli olmuyor bilebende göbek yaglarini erittigini okudum onun icin iciyorum bende daha yeni basladim sayilir 21 gün sonra fayda ediyomus sonucu yazarim ins
hosgeldin zulaley
takimimizin bir kaptani var rumuzu akrep33
talebini degerlendirir gorur gormes.
insaallah kurtulursun fazlaliklarindan.
maasallah 28 yasinda 3 cocuk annesi olmussun.
Limonlu denenebilir tabii...Evet sen sonucu mutlaka yaz, bizde ona göre başlarız
bende sasirdim, bir sure resmini degistirme istersenAyyy ayy Kullanıcı adım değişmişYeni adıma alışmanız zor olmaz umarım
ben çoooook severiiiimMinnoşum yok bugün galibaprenses nerelerdesin.araziyemi gittin yoksa.bir türlü karşılaşamıyoruz seninle
kaptanımda kayıp.umarım işleri yolunda gidiyordur.
kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin
ben kuru kahveci mehmet efendiden tozuu alıyorum şekersiz hakiki oluyo evde kendim sütle kayntıyorum yarım saat miiisssssalep en cok nowar iciyor ama kalorisi yuksektir diye dusunuyorum cok sekerli. birde hazirlarini allah bilir ne ile tatlandiriyorlar.
hoşgeldi canımmerhaba arkadaslar
ben çoooook severiiiim
ben kuru kahveci mehmet efendiden tozuu alıyorum şekersiz hakiki oluyo evde kendim sütle kayntıyorum yarım saat miiissss
hoşgeldi canım
Minnoşum yok bugün galibaprenses nerelerdesin.araziyemi gittin yoksa.bir türlü karşılaşamıyoruz seninle
kaptanımda kayıp.umarım işleri yolunda gidiyordur.
kızlar salep içen var mı aranızda ben cok sevıyorumda öğlenleri hergün 1 kupa ıcıyorum.kalorisi cok değil mi bu salepin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?