• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınlar herkese.ben bu hafta biraz saldım kızlar.yeme açısından değilde,sporu boşladım biraz.eşimin işleri uzayınca pilatesi kaçırdım.evde tek başıma yapamıyorum bir türlü.o yüzden salona yazılmıştım zaten.kızım beni çok oyalıyor.günde uykusu bir saat onda da yemek bulaşık ütü bir sürü koşturmacam var.sabah tartıda göreceğim bakalım sonucu...:2::2::2:

gnaydnwwwforumdasnet.jpg

günaydınlar herkese.ben bu hafta biraz saldım kızlar.yeme açısından değilde,sporu boşladım biraz.eşimin işleri uzayınca pilatesi kaçırdım.evde tek başıma yapamıyorum bir türlü.o yüzden salona yazılmıştım zaten.kızım beni çok oyalıyor.günde uykusu bir saat onda da yemek bulaşık ütü bir sürü koşturmacam var.sabah tartıda göreceğim bakalım sonucu...:2::2::2:

canım okadar kosturmacada vermıssındır belkıde tatlım sen bugun dahada dıkkat et bak yarın tartı gunuu ınsallah hepımız bıraz bıraz verırız sekeırmm:38:

slm kizlar bugünde sporumu yaptim cok sükür basim agriyodu aslinda yapmamayi düsünüyordum ama ikide yapmisim 70 dk leslie:8::8::8:

(300 dk oldu benim kizlar cok mutluyum kendimle gurur duyuyoru hep böyle devam ederim ins):66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım bravo sana süpersin yaa.hep böyle devam edersin inşallah.benim örneğim oluyosun sayende ben de başlicam spora inşallah:71:

herkese gunaydinlar

kzılar aklıma bişi takılıyo evlenmeden önce annemlerde hergün misafir pastalar börekler çörekler yapılırdı ve bizde yerdik hiç dikkat etmezdim yatarken bile birtabak tatlıyı yiyip yatardım hep 60 kiloyd amma evlendim ve tam 4 aysonra 70 kilo olmuştum anlamıyorum evlenince neden lilo alıyoruz

o soru benimde aklima geliyor.
bizde yurtta kizlarla hergun yemekten sonra buskivili, cikolatali, cipsli cay sohbetleri yapardik kilo hep ayniydi. simdi ne yesem elim titreyerek yiyorum. :18:
psikolojik olabilir

dunku menum
08.00 kahvalti yumurta peynir ceyrek simit iki sekersiz cay 1 tk bal
12.00 bir armut
14.00 iki uc catal arnavut ciger, bir dilim ekmek 1 ayran(cigeri severdim normalde ama yiyemedim bu sefer pisirdim bir iki catal alip dogru cope icim almadi)
16.00 5 badem 2 hurma 2 incir 1 ceviz 2 yesil cay
arada bir yerde 5 kasik puding
18.00 1 kase yogurt corbasi iki parca haslama et
aksam 1,5 tempolu yuruyus
yatarken 1 bardak sut 1 hurma
3-4 lt su

Son düzenleme:
Günaydınn herkese,
son güne girdik sonunda bakalım ne olacak?
Ama bana öyle geliyorki Takımımız yarın birinci olacak, siz ne dersiniz?

slm kizlar bugünde sporumu yaptim cok sükür basim agriyodu aslinda yapmamayi düsünüyordum ama ikide yapmisim 70 dk leslie:8::8::8:
(300 dk oldu benim kizlar cok mutluyum kendimle gurur duyuyoru hep böyle devam ederim ins):66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Yaa maşallah 5 saate çıkarmışsın sporu:nazar::nazar:İnşaallah böyle devam, belli bir süre sonra hergün bu kadar yapamayabilirsin ama en azından haftada3-4 defa yapsan bile süperr olur.

Bazen zaman bulup yapamıyor, bazende zaman olsada canı istemiyor insanın. Neyse artık sende haftaya tekrar başlarsın şekercim. Gerçi spor yapmasanda evdeki koşuşturmacada yetiyor hakikaten:34:

gunaydın kızlar ben geldım ayy dun ne csmussunuz sız öyle dun gece ku oku bıtmedı bıttıkten sonra bı cevap yazdım sonra yazamadım valla pılates maxı varmıs dun dedınız hemen actım yaptımm:8::8:
bugunde arazıye gıdıyorum haberınız olsun aksama kadar yokum sekerler

Yaa sen takıma böyle neşe katıyorsun tatlım, normalde böyle canlı canlı, kıpır kıpır bir kişiliğin var gibi öyle mi?:66::66:
Sana hayırlı işler,akşama görüşürüz.:21:
Bu arada bugünde karın günü var ona göre yine yapmak istersen :87::87::8::8:

dunku menum
08.00 kahvalti yumurta peynir ceyrek simit iki sekersiz cay 1 tk bal
12.00 bir armut
14.00 iki uc catal arnavut ciger, bir dilim ekmek 1 ayran(cigeri severdim normalde ama yiyemedim bu sefer pisirdim bir iki catal alip dogru cope icim almadi)
16.00 5 badem 2 hurma 2 incir 1 ceviz 2 yesil cay
arada bir yerde 5 kasik puding
18.00 1 kase yogurt corbasi iki parca haslama et
aksam 1,5 tempolu yuruyus
yatarken 1 bardak sut 1 hurma
3-4 lt su

Canım ya şu tempolu yürüyüşü akşam nasıl yapıyorsun merak ettim..leslilemiı?

Son düzenleme:
Bugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi. :66::66::66::62::62::62::64::64::64::21::21::21:
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :1::9::87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.:21:

Son düzenleme:
nurcengcim ben kendi kendime nazar degdirdim zaten plates saati geliyor zaten simdi ebru salli ile yaparim ardindan dunkunu netten yapmak istiyorum.
Bugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi. :66::66::66::62::62::62::64::64::64::21::21::21:
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :1::9::87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.:21:
bana kimse zayiflamissin demiyor ya.
6 ay icinde 7 8 kilo birden inip ciktigim icin kimse hatirlamiyor herhalde. ancak bariz bir sekilde incelmem lazim ki farketsinler
esimin soylemesine ben firsat vermiyorum hergun zaten benden duyuyor :9:
aksam esimle beraber yuruduk meden.
Oda evlendikten sonra kilo aldi ona gore 10 kilo fazlasi var. aksam yemek yemiyor bazende yuruyoruz beraber.

Son düzenleme:
nurcengcim ben kendi kendime nazar degdirdim zaten plates saati geliyor zaten simdi ebru salli ile yaparim ardindan dunkunu netten yapmak istiyorum.

bana kimse zayiflamissin demiyor ya.
6 ay icinde 7 8 kilo birden inip ciktigim icin kimse hatirlamiyor herhalde. ancak bariz bir sekilde incelmem lazim ki farketsinler
esimin soylemesine ben firsat vermiyorum hergun zaten benden duyuyor :9:
aksam esimle beraber yuruduk meden.
Oda evlendikten sonra kilo aldi ona gore 10 kilo fazlasi var. aksam yemek yemiyor bazende yuruyoruz beraber.

Banada sadece eşim ve annem söyledi, kardeşim, yengem vs onlarda bişey demiyorlar nedense?
Ne güzel eşinle yürüyebilmen, Benim eşimde kilo aldı ama yürümeyi hiç sevmiyor, keşke sevsede bende onunla yürüyebilseydim.

Back