- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
-
- Konu Sahibi gaziantepli
Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
ben koca bulana kadarda toparlanmayacak gibi :))Ah canım senin ruh halin toparlanmadı ki sende toparlanasın :)
ben henüz bebek isteyemiyorum yakız ben bebek istiyorum ev düzen istiyorum
Bismillah 19 yaşında evde çürücem diye mi endişeleniyorsun hakkaten?Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
ben koca bulana kadarda toparlanmayacak gibi :))
kız ben 28 oldum şimdi aday bulsam evlenmem 30 olur 31-32 gibi anne olurm inşallah yaşım geçiyorben henüz bebek isteyemiyorum ya
potansiyel tehlikeyim bekar erkekler için :)HahaOda olur geç olsun güç olmasın canım sabır
bende 31 oluyomkız ben 28 oldum şimdi aday bulsam evlenmem 30 olur 31-32 gibi anne olurm inşallah yaşım geçiyor
ne var canımmmm gençsin yaaaabende 31 oluyom
bebeğim kocayı değil de okumayı denesengelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
çünkü kız çocuğu baba evinden çıktıktan sonra tekrar sığamıyor
... ( evet eski rahatlığı bulamadım babam evinde ) inşallah ikimizde bir an önce hayırlı biri ile evleniriz. ..
inşallah canımmmmgelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
çünkü kız çocuğu baba evinden çıktıktan sonra tekrar sığamıyor
... ( evet eski rahatlığı bulamadım babam evinde ) inşallah ikimizde bir an önce hayırlı biri ile evleniriz. ..
benim yaşım geçti değilmiHerkesin kismeti kendinedir.
Baskasina gorucu gelmediyse gelmemistir.
Ona buna gelmedi diye sana da omur boyu gorucu gelmeyip, gorucuyu gectim yeni bir insanla tanismayacagin anlamina gelmez..
Yasin daha cok kucuk..
Acele etmeye ne gerek var..