- Konu Sahibi gaziantepli
ben gayet güzel sığdım baba evine..ne demek ..evladısınız.....gelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
çünkü kız çocuğu baba evinden çıktıktan sonra tekrar sığamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gayet güzel sığdım baba evine..ne demek ..evladısınız.....gelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
çünkü kız çocuğu baba evinden çıktıktan sonra tekrar sığamıyor
Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
cok genc yasta bır evlılık yapmısın , henuz kendını kesfetmeden bır erkegın esı olmusun dua etkı cocugun olmamıs yoksa cocuklu genc bekar bır anne olmak daha da zor bır durum.Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...