2. kez evlenenler

gaziantepli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
24
3
28
Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...

ben 20 yaşında evlendim 4 ay sonra boşandım şuan 28 yaşındayım baba evinde çürüyorum...
Ya hiç mi gorucun gelmedi

Görücü usulü evlenip napıcan ki? Şuna bak daha yaşın küçücük. Millet senin yaşında üniversiteye gidiyor, arkadaşlarıyla gezip tozup eğleniyor. Sense görücüm gelir mi diye düşünüyorsun. Bir yakınım 32 yaşında dul kaldı, eşi vefat etti. 2 sene sonra da evlendi. Şimdi de boşanıyor. Sen önce eğitimine öncelik ver, iş güç sahibi ol, sonra eşi kendin de bulursun.

Hem o işler yaşa bakmaz canım. 38 yaşında ilk kez evlenen var benim ailemde ve bu bahsettiğim kişi erkek değil. Önemli olan yaş değil, doğru insanı bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…