- 27 Nisan 2015
- 24
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi gaziantepli
gelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulümYa storm angell hiç gorucun gelmedi mi ; (
Gorucum gelmez diye korkuyorum. .. ; (
inşallah gelir :)))))Gorucum gelmez diye korkuyorum. .. ; (
kız gelmedi kimse ben bikaçtane buldum onlardan da bi cacık olmadıben 20 yaşında evlendim 4 ay sonra boşandım şuan 28 yaşındayım baba evinde çürüyorum...
Ya hiç mi gorucun gelmedi
sanırım yakında bende senin gibi olacağım..ben 20 yaşında evlendim 4 ay sonra boşandım şuan 28 yaşındayım baba evinde çürüyorum
Görücü usulü evlenip napıcan ki? Şuna bak daha yaşın küçücük. Millet senin yaşında üniversiteye gidiyor, arkadaşlarıyla gezip tozup eğleniyor. Sense görücüm gelir mi diye düşünüyorsun. Bir yakınım 32 yaşında dul kaldı, eşi vefat etti. 2 sene sonra da evlendi. Şimdi de boşanıyor. Sen önce eğitimine öncelik ver, iş güç sahibi ol, sonra eşi kendin de bulursun.Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
ALLAHIMMM sana geliyorum :))) bıktım yanlızlıktan baba evinde kokuşup kalmaktannnn kurudum annneeemmmmm kurudummmmmsanırım yakında bende senin gibi olacağım..
benn sana arkidaş olurumALLAHIMMM sana geliyorum :))) bıktım yanlızlıktan baba evinde kokuşup kalmaktannnn kurudum annneeemmmmm kurudummmmm
Hem o işler yaşa bakmaz canım. 38 yaşında ilk kez evlenen var benim ailemde ve bu bahsettiğim kişi erkek değil. Önemli olan yaş değil, doğru insanı bulmak.Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
kız ben bebek istiyorum ev düzen istiyorumbenn sana arkidaş olurum
olmaz mı
ALLAHIMMM sana geliyorum :))) bıktım yanlızlıktan baba evinde kokuşup kalmaktannnn kurudum annneeemmmmm kurudummmmm